Sari la conținut

tovarasul meteorolog

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tovarasul meteorolog

  1. Picioarele erau mișto din ce-mi amintesc. Și că m-a dat afară când mi-a văzut clipsul briștei la pantaloni. :))
  2. Hau! În sfârșit prețuri în forinți!!! iștavan!
  3. Cu CIF dai pe aragaz. E COF. Ești cam de 75 de lei 30 de minute.
  4. Răspunde prompt pe wapp, oferă detaliile necesare și poze, este serioasă.
  5. Aș da lejer un 7720 de forinți! Așa, pentru descriere, poze, servikii. Alea alea!
  6. Da prețurile sunt în funcție de rețeaua de pe care te sunăm? Sau!? Ți lene să tastezi aici odată? Sau e mai ok să explici de 100 de ori?
  7. Nu cred, că arată ca un calendar ortodox.
  8. După ce am dat dovadă de proastă orientare, am ajuns cumva la ea. Intrat pe ușă, a deschis o fată super draguță, invitat la baut ceva dar eram ok. A venit și colega ei, cu somn în ochi, futabilă și ea! Trecut la treabă și terminat rapid pe tălpi, (fetishuri bre) eram plin de două sapt, scuze pentru inundație! Recomandată pe partea de foot fetish, picioare demențiale. Corpul la fel. Spor la futut futaci! P.S. poate nu am vazut eu, cer scuze în cazul ăla, nu era nimic de spălat pe mâini în baie, am folosit un gel de duș, cred că aia era.
  9. După ce am dat dovadă de proastă orientare, am ajuns cumva la ea. Intrat pe ușă, a deschis o fată super draguță, invitat la baut ceva dar eram ok. A venit și colega ei, cu somn în ochi, futabilă și ea! Trecut la treabă și terminat rapid pe tălpi, (fetishuri bre) eram plin de două sapt, scuze pentru inundație! Recomandată pe partea de foot fetish, picioare demențiale. Corpul la fel. Spor la futut futaci!
  10. Super atitudinea. Aleg foarte antent escortele și merg foarte rar, majoritatea sunt foarte miserupiste din prima pe wapp, aici mi-a plăcut click-ul. Ne vedem zilele viitoare și voi reveni cu o recenzie după întâlnire Pwp*
  11. Bre, i-auzi! Și eu îs curios. Hai că facem frăția lu fut fetish aici
  12. Mă intrigă acei 50 extra pentru foot fetish. Sigur ești lozul meu norocos, sigur ai și ști tu ceva operațiuni secrete cu piciorușele alea ale tale. Magie nu joacă. Ne lași și nouă niște poze ceva până una alta? Cum dracu' am ajuns de la a avea un fetish la a fi extorcat peste tot?
  13. Deci e pe bune sau nu fata? Are picioare mișto rău ...
×
×
  • Creează nouă...