Sari la conținut

rares14

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rares14

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

rares14's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Reputație

  1. Salutare! Am vizitat domnișoara in aceasta seara. Este o tipa simpatica, dezinvolta, cu care ai ce discuta. Nu voi da note in cadrul recenziei, deoarece nu toți avem aceleași gusturi, sisteme de referință, etc. Ca si locație este pe strada Doamna Stanca, un apartament cat de cat Ok. Din discuții, ea nu este mulțumită de locație, dar per total este Ok. Menține foarte curat, in special baia. Acolo gasesti tot ce ai nevoie, geluri de dus si prosoape curate la discreție. Domnita este cea din poze ( care nu o prea avantajează, dupa părerea mea), înaltă, slăbuță cu niște ochi albaștrii superbi. Actiunea nu o voi detalia, voi spune doar ca pentru amatorii de GFE este ceea ce trebuie. Mângâieri, săruturi, tot tacâmul! Pentru asta o recomand cu mare caldura. Achitat 300 pentru o ora, bani pe care și-i merita din plin. Speram sa mai revină si cu alte ocazii si cu o ședere mai lunga. Recomandare: DA. Este de vizitat Revenire: Cu siguranța.
  2. Vizitat si eu domnișoara sâmbăta trecută dar las recenzia doar acum din lipsa de timp. Facut programare in jurul amiezii pentru seara, comunicat pe whatsapp, răspuns foarte prompt, confirmat, totul a decurs ca la carte. Locatie: apartament nou, modern, curat, situat in cartierul city residence. Nimic de comentat din aceasta privința. Nota 9. Aspect: pozele ii aparțin in totalitate. O domnișoara pe la 1.60 înălțime, cu un corp pe care se văd orele petrecute la fitness, foarte tonifiata, ceva tatuaje pe corp, drăguța la chip. Sânii siliconați ( deși nu sunt fan sâni mari, am vrut sa văd cum se simt) au fost principalul motiv al vizitei, nu au dezamăgit. Nota: 10 pt sâni, 8,5 Per total. Atitudine: se simte faptul ca a lucrat mult prin tari străine, are vorbele la ea, Conversația decurge in mod natural. O nota de 10 la acest capitol. Actiune: Nu intru in detalii, aici fiind mai subiectiv, dar cu riscul de a ma repeta, se vede munca din afara țării. Nota 9. GFE: Accepta si inițiază FK, destul de lipicioasa. Nota 8 ( nu din cauza ca am fost nemulțumit sau ceva, dar standardele mele la acest capitol sunt ridicate) Pret: achitat 400 lei pt o ora in care am reușit 2 finalizări. Își merita fata banii, nimic de comentat. Concluzie: E de vizitat domnișoara, in special pentru amatorii de sâni mari sau silicoane. A fost o experiența interesantă pe care v-o recomand si vouă.
  3. Am vizitat din nou aseară aceasta drăguța domnișoara. Am mai lăsat doua recenzii la precedentele vizite, nu are rost sa ma repet, notele se păstrează .Ceea ce am spus rămâne valabil si aștept cu nerăbdare trecerea ei la TOP pentru ca acolo ii este locul. Mai rar o asemenea fata prin Sibiu si sper sa o ținem aici cat mai mult.
  4. Perfect de acord. Fata chiar merita sa fie la TOP, am spus-o si eu in ultima recenzie. Daca ajunge la top sigur își va petrece mare parte din timp la Sibiu, de aceea trebuie trecută cat mai rapid.
  5. Vizitat din nou domnișoara in seara asta. Fiind la a doua vizita s-a simțit faptul ca deja ne cunoaștem si ne-am sincronizat mult mai bine. Acțiunea nu o detaliez, iar notele se păstrează, cu excepția GFE unde mai putem adauga un plus. Daca o tine tot asa poate deveni o candidata la TOP, având toate atributele necesare. De revenit: cu fiecare ocazie!!!
  6. Vizitat si eu domnișoara in seara. Facut programare in jurul amiezii, confirmat cu o ora înainte, nu a fost nici un fel de problema, a răspuns la mesaje foarte prompt. Locație in binecunoscutul Avantgarden, locație noua, curată. Domnișoara este cea din poze, o fire jovială si foarte vorbăreață. Am optat pentru o ora, achitat 250 lei. Acțiunea nu o detaliez trec direct la note. ON: 9 NP: 10 Aspect: 10 (pentru amatorii de fete slim) GFE: 10 +++ ( din punctul asta de vedere cea mai buna experiența de pana acum) De revenit: cu fiecare ocazie. Fata merita fiecare leuț. Carina, data viitoare îți spun si numele parfumului meu care ți-a plăcut atât de mult. Mult succes in continuare si sper sa ne revedem curând.
  7. Am vizitat-o din nou astăzi pe Emilia. Ce pot sa spun este ca m-am simțit extraordinar. Având in vedere ca am mai lăsat o recenzie pozitivă data trecută cand a fost la noi, de aceasta data spun doar ca vizita aceasta a fost la superlativ. Nu are rost sa mai dau note. Tipa e de nota 10, in special din punct de vedere al GFE. Este tot ce ți-ai putea dori de la o escorta. Părerea mea e ca este de TOP si sper sa ne onoreze cat mai des cu prezenta ei.
  8. Tocmai am vizitat si eu domnișoara. Cum spunea colegul mai sus, merita păstrată in SB, chiar fiind o candidata la TOP. Emilia este o tipa foarte simpatica, dezinvolta si inteligenta. Ceea ce ma impresionat la ea a fost atenția sporită acordată igienei, un lucru de laudat si care mie mi se pare perfect normal. Nu voi detalia acțiunea, voi trece direct la note: GFE: 10. Inițiază si menține o Conversație, știe sa se facă plăcuta. In timpul acțiunii FK, atingeri si mângâieri din plin. Aspect: 10, pentru cei care prefera fetele slim. Un corp tonifiat, drăguța la fata, un zâmbet frumos si îngrijit, si niște ochi in care te pierzi. Acțiune: 10, fără alte detalii. Recomand săi faceți o vizita domnișoarei, dar atenție la comportament. Purtativa frumos cu ea si nu veți regreta. Va aprecia acest lucru si veți avea parte de o experiența minunata. De revenit: cu siguranța!
×
×
  • Creează nouă...