Sari la conținut

muiesteaua1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre muiesteaua1

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Craiova

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

muiesteaua1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

55

Reputație

  1. Am fost la domnisoara Sasha. Programat pe whatsap, locatia ok, locuri de parcare se gasesc usor. Fata arata intr-un mare fel, am gasit-o pe niste tocuri rosii si o rochita transparenta pe sub care se vedea totul I-am pupat mana ca un domn si i-am cerut un pahar cu apa ca erau 35 de grade afara :)) . Are un accent misto de moldoveanca, e bruneta cu paril ling si corp de gazela. Am optat pt un ON si NP, cadoul dat inainte. A inceput cu sarutari pe corp, s-a frecat cu tzatzele de mine pana s-a sculat juxaria, apoi a trecut la oral: lent, umed, cu atentie si pe la coite. La NP m-a calarit cateva minute dupa care am trecut la un misionar pe-o parte unde m-a si terminat. Baia nu am vazut-o, am venit dusat de acasa. Aspect general: nota 9, inalta, frumusica, bruneta cu parul lung, cu accent moldovenesc ON: nota 8.5, cu deep-uri, atentie si catre sateliti NP: nota 8, se misca bine, da contre, se vede ca are experienta Per total o experienta placuta, fata e ce trebuie, vorbareata, frumusica. De revenit: da Te pup domnisoara!
  2. Oooo ce veste minunata, vorba cantecului! De-abia astept sa te revad!
  3. Am fost acum cateva zile la domnisoara. Programare facuta pe whatsapp, confirmata cu 30 de min inainte, respectata de amandoi. Locatia: o garsoniera ok in Brazda, curata, baia n-am vazut-o, am venit dusat de acasa cu 10 min inainte, nota 8. Am urcat pe scari pt ca liftul era ocupat de vecinul de langa, m-am ascuns de ala ca in copilarie :)) Aspect: scunda, par brunet lung, frumusetea este in ochii privitorului asa ca nu comentez ON cu CIM: nota 10 cu felicitari, aplauze si strigate, este pe meserie grav de tot. 100 RON dati inainte din propria initiativa, totul fara graba, fata este sociabila si vorbareata. De revenit: clar!
  4. Eu am fost la 12 Am programat pe whatsapp dupa mai multe incercari nereusite de sincronizare. Locatia in Craiovita, curat, nu am vazut baia. 8 Fata draguta, m-a asteptat imbracata sexy, aspect general 8.5. Am stat la un pahar cu apa, ea a fumat, eu nu mai practic sportul asta de ceva vreme dupa ce l-am practicat la nivel superprofesionist vreo 25 Am optat pt ON plus NP: face un oral misto de tot cu deepuri, linsaturi, grija la oua. ON de 9 NP inital LOT apoi caprita, dragut, se implica, mie mi-a placut: 8.5 De revenit: pt mine da. Te pup domnisoara!
  5. Am fost astazi iar la domnisoara studenta, pe final de program. Sunat, ajuns in 10 minute, asteptat pe etaj sa treaca niste babe 🙈. Aceeasi fata joviala, aceleasi servicii de calitate. Am optat pt un ON cu CIM, nu mai e nevoie de note, e ce trebuie. De revenit: oricand!
  6. Am fost din nou la aceasta faptura minunata! Am incercat de ieri dar s-a defectat centrala :)) asa ca astazi am revazut-o, arata mai bine ca asta vara cand fusesem ultima data la ea. De-abia asteptam sa vad din nou curul ala demential si oh boy a meritat asteptarea! Te pup domnisoara!!
  7. Am reusit intr-un final sa ajung la Mara! 🥳🥳 Am luat legatura pe whatsapp, stabilit prestatia, ora si locatia, ajuns. Bai nene deschide usa o gazela, e mai misto decat in poze, mi-a cazut fata. Dat cadoul din propria initiativa, 150 ON + NP Locatia ap cu 2 camere, curat, la baie n-am Intrat, nu are apa calda ( e revizie ), nota 9. Aspect: bronzata, tatuata, piercinguri in țițisoare si la pasarica, cur super misto, 9.5/10 ON: deepuri, linsaturi, scuipaturi, meserie fata. Meserie! 9/10 NP: LOT initial apoi caprita cu finalizare in balon…..are un cur….stie si sa stea, da contre, se vede ca are experienta, e belea fata. 9/10 De revenit: clar, e o raritate pe plaiurile oltenesti asemenea fata. Pacat ca nu sta mult, pleaca, vine, e greu de prins. Te pup domnisoara, esti o frumoasa!
  8. Buna dimineata scumpete, la ce ora sunteti la intreprindere?
  9. De-o fi slaba, de-o fi grasa, sa miroasa a pizda-n casa!
  10. Am fost ieri la studenta. Sunat, ajuns in 15 min. Locatia pe langa Titulescu, mai misto decat cea de la rond, nota 8. Am ales doar ON, nu m-a interesat altceva, este peste tot ce am incercat pana acum, parca a fost mai misto ca data trecuta, cu deep-uri, lins pe coaie, priviri deocheate, finalizare cu CIM, tremurat genunchii, nota 9. Aspect: a mai pus ceva pe ea dar pt mine nu conteaza, poate pt altii da asa ca nu dau nota. Cadoul: 100, lasat la inceput din propria initiativa. De revenit: clar, best in town la supt, din ce am incercat eu.
×
×
  • Creează nouă...