Sari la conținut

silviu8228

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre silviu8228

silviu8228's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Ce sariti bai fratilor asa , fiecare cu gustu lui eu am fost la ea asta am facut asta mi sa oferit asta am zis .nustu ce sariti asa ca pizdele cand nici nu ati fost si vorbiti ca sa va aflati in treaba .cum poti sa dai o parere daca nu ai fost la ea stai si comentezi ca labaru degeaba.deasta am si scris aici ca am fost ca daca nu .nu scriiam simplu. Doamne ce idioti sunteti voi in pula mea am am scris sa stie lumea ca doar nu o iau eu la mine acasa pe femeie. Atata tragedie pentru o parere . Wtf!
  2. Si pretul este de 200 de lei jumatate de ora 400 de lei ora . Cine isi permite dar merita toti banii fata .voi reveni la ea cu mare placere !
  3. Buna seara ! Am fost eu , am sunat am stabilit cu ea o programare ( fata lucreaza doar pe programari raspunde mai greu la telefon dar ii puteti lasa mesaj sau sa o sunati din timp asta stiu de la baiatu care mi a recomandat o ) frumusete de fata exact ca in poze ..pozele sunt chiar reale , inalta 1.70 cred sau 1.72 niste ochi verzi patrunzatori ma intampinat in lenjeria din poze , ma invitat inauntru unde mi a spus sa ma fac comod si sa ma simt ca la mine acasa, mi a spus daca vreau ceva de baut suc apa sau cafea, am servit un suc la doza am fumat o tigare cu ea .comunicativa si atenta cu mine, dupa ce am terminat m a intrebat daca vreau sa fac un dush am spus ca da si ma invitat in baie , foarte curat de altfel , prosoape curate asezate la dunga, plus hartie de corp de unica folosinta , papuci periute de dinti apa de gura dezinfectant maini totul de unica folosita . Igiena maxima sincer . Dupa am intrat in dormitor unde era la fel de frumos curat si bine mirositor .. mi a spus sa ma asez in pat mi a facut un masaj de relaxare dupa care a inceput un semi masaj erotic .. dupa care am inceput oralul care a fost de vis are botox si se vedea si se simtea bine, o suge foarte bine de nota 20 ,dupa am inceput normalul sa urcat pe mine a inceput sa se miste are silicoane nu este figuranta la atingerea pe sani .iar dupa am luat o capra .. unde privelistea era bine rau si nu m am putut abtine am ejaculat .anal nu face pacat ! Iesea ceva frumos finalizare orala nu face .dupa ce am terminati a scos prezervativul cu un servetel . mi mie mi a placut foarte mult am revenit la ia cu drag si voi mai reveni ! S
×
×
  • Creează nouă...