Sari la conținut

raducalotanu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre raducalotanu

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    București

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

raducalotanu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

62

Reputație

  1. Mulțumim pentru recenzia sincera! Din pacate, atat timp cat e coada si baga pe banda rulanta, nu are de ce sa schimbe.
  2. Las si eu recenzii intarziate Am fost de 2 ori in ultimele cateva luni la Bety. Aspectul fetei, sexul NP si ON, atitudinea si igiena sunt de 10. Locatia un 8 din cauza baii. De revenit? Absolut
  3. Am fost si eu la domnisoara de 2 ori. Prima data single, a doua oara cu colega. Per total merita. Arata foarte foarte bine. La inceput e mai tacuta si mai retinuta, dar dupa 15 minute se relaxeaza si intretine atmosfera bine. Corp 10, locatie 8, igiena 10, OP 10, NP 9. Un minus important sunt gemetele false. Pe mine unul ma inhiba, iar fetele astea nu fac economie de decibeli cand gem fals. La duo merita daca vrei tavaleala cu doua fete foarte frumoase si cu corpuri top. Partea de show lesbi e asa si asa. Abia se ating si mimieaza mult. De revenit? Da, si single si duo. Sunt bune de tot la corp si cu discutii in prealabil legat de ce vrei de la ea/ele iese ce trebuie. Pup
  4. Am vizitat-o astăzi pe Bety. Pe scurt, merită să fie în top. Fizic: 10 corp si 9.5 față Locație: 9 (cam greu de ajuns pentru mine, dar asta depinde de fiecare). Garsoniera ok. La baie absolut tot ce trebuie, prosop curat și uscat, pat ok. ON: 9.5 - cu atenție sporită la sateliți, umed, adânc. Face si CIM. NP: 9.5 - se udă natural, geme natural. Priveliștea de la la spate e demențială. Igiena: 10 - absolut nimic de comentat. Curata, miroase bine, îngrijită. Atitudine: 10 - proclient, deschisă, naturală, vorbăreață. De recomandat? Absolut! Acțiunea: Stabilit cu Bety astăzi pentru 1 oră și jumătate. M-a primit îmbrăcată cum am rugat-o (de stradă). Odată ajuns acolo am stat ceva de vorbă (la inițiativa mea pentru că îmi place să cunosc puțin persoana înainte). E zâmbăreață, naturală și e plăcut să vorbești cu ea. După vreo 10 min m-am cerut la baie și când am ieșit Bety cea dragalasă și vorbareață s-a transformat în Bety cea senzuală și porno. Am avut parte de un ON fără grabă, umed cu tot ce trebuie. Finalizat oral. Mers la baie pentru împrospătare și revenit. După încă o discuție de vreo 10 minute am început nr. 2 cu ON, după care montat prezervativ si LOT unde se mișca foarte foarte bine. Geme plăcut, natural și se vede că îi place ce face. Trecut în capră la marginea patului unde am dat până la finalizarizare în balonaș. Priveliștea cu ea de la spate e nebunie. Fundul ăla și cum strânge cearceaful cu mâinile când se excită... Mers repede la baie pentru refresh, îmbrăcat și plecat. Amenda 600 de lei pentru 90 de minute (în teorie) care au fost de fapt vreo 75 de minute DTD (din cauza mea și datorită ei; e greu să reziști prea mult cu ea... 🤤🤤). Merci Bety! Abia aștept sa ne revedem.
  5. Bine ai venit! Pune niste poze sa te cunoaștem și noi.
  6. A actualizat prețurile. Cel puțin mie așa mi-a spus când am contactat-o. Cred ca urmează să anunțe și aici.
  7. Am viztat-o și eu pe Amalia. Inițial nu am crezut că ne sincronizam, dar pentru că aveam ouăle cât merele am insistat și am găsit împreună o soluție de 1 oră. Notele sunt subiective. Amalia: 9 la față, 9 la corp (este perfectă pentru iubitorii de slim). NP: 10 (n-am voie să dau mai puțin pentru cât de repede m-a făcut să capitulez :))) ). Se implică, geme ușor, se mișcă ritmat și este strâmtă. ON: 9.5 (scuipă, linge, face și deep, acceptă CIM). Locație: 8.5. Deși centrală, patul este prea jos pentru unele poziții, de exemplu la marginea lui. Baia modestă, dar cu ce trebuie (1 gel și apă de gură), prosop curat dat de ea. Sumar acțiune: 2 numere. Primul început cu ON și terminat în balon cu ea deasupra. Al doilea doar oral, finalizare orală. Între numere un chit chat foarte plăcut și relaxant. Îți dă impresia că vorbești cu o colegă din liceu. Când își dă drumu' la vorbă e chiar simpatică datorită accentului de moldoveancă :)). Amendă: 400 (350 h + CIM extra 50). De revenit? Da. De recomandat? Da, în special iubitorilor de skinny. Spor!
  8. Buna, Mai ai colega? Daca da, pe cine? Intrati si amandoua?
  9. Eu-s curios dacă intră domnișoarele și împreună. În caz afirmativ, ce servicii prestează și care sunt tarifele. Lavinia?
  10. Aiaiai 🥰. Ai/iti faci cont de onlyfans? Actualizare de locatie, servicii, preturi? Merci
  11. Buna, Antonia si bine ai revenit! Poze noi? Actualizare preturi/servicii? Mersi
  12. Bă, lasă forumul că află ai tăi pe ce dai banii de meditații. Vrei sa o vezi? Așteaptă să fie disponibilă, sună, mergi.
  13. Cine e colega, cat sunt cadourile pentru ambele împreuna si care sunt serviciile prestate impreuna? Merci
  14. 69 100 RON? Adica daca vreau ON in 69 dau 200 in plus? Sau daca vreau OP in 69 dau 100 in plus?
×
×
  • Creează nouă...