Sari la conținut

nahoi83

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nahoi83

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

nahoi83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

23

Reputație

  1. Salutare dragi confrați, las și eu o recenzie pozitivă la adresa titularei , ca sa nu lungesc vorba programare respectată ok titulara este mai drăguță in realitate decât în poza sau poate așa mi sa părut mie părerile sunt subiective , dar a existat acel ceva servici ireproșabile , personal mi-a plăcut , nu discut de preturi și alte cele cine dorește să o viziteze nu va regreta, mulțumesc pentru o experiență plăcută , de revenit cu siguranță da din punctul meu de vedere, succes tuturor!
  2. Pentru cine vrea sa fie satisfăcut pe deplin e persoana potrivită, senzuală provocatoare, tot ce vrei... Nu este pentru cei ce vor silfide sau fotomodele, dar primesti exact serviciile pentru care te duci, eu am optat pt o ora normal și am fost extrem de mulțumit, succes tuturor!
  3. vin si eu cu un comment pozitiv si scurt, domnisoara este foarte profi , comentariile pozitive sunt reale e meseriasa mi-a placut experienta totul de nota 10 ! de revenit cu siguranta !
  4. Salutare vin si eu cu o recenzie pentru ca merita pe deplin aceasta fata frumusica, pentru cei care nu vor un fast fuck merita toti bani este foarte draguta la chip si la corp, nu are rost sa dau detalii gusturile nu se discuta dar este pro client sociabila, si chiar e nebunatica pentru mine a fost o experienta care merita repetata! Am ales si un masaj pe mine m-a relaxat complet voi reveni cu siguranta!
  5. Slaut domnilor pot confirma si eu ca pozele sunt 100% reale , eu m-am simtit forate bine in compania ei! A spus ca-si va face cont pe forum deci voi reveni cu un review complet atunci! Dar merita vizitata!
  6. Buna vin si eu cu un comment la aceasta domnisoara si simplu acord nota 9 (per total) servici ireprosabile foarte joviala comunicare de nota 10 foarte simpatica si simpla fara fite si inhibiti! de revenit DA ! Multumesc pentru serviciile oferite !
  7. la asa o fata nu pot decat sa vin cu o scurta recenzie si sa-i dau10 pe linie fiind din aceeasi liga cu Lidia chiar prietene din cate am inteles,! Frumoasa, joviala comunicativa iubareata pupacioasa stie meserie intr-un cuvant din punctul meu de vedere merita toti bani!! Te pup!
  8. revin si eu cu sun scurt review , fata e simpatica , normala nu piti mi-a placut atitudinea pro client! overall ofer nota 9 curatenie -da comunicare-da oral si altele foarte ok pret calitate servici foarte ok, ,pentru cineva care cauta ceva normal nu lucruri extreme! spor si mult succes !
  9. vin si eu cu un review scurt , domnisoara merita toate laudele este top , din punctul meu de vedere nota 10 pe linie la toate capitolele, asa ca cine reuseste sa ajunga la ea va fi cu siguranta multumit! eu o sa-mi fac abonament;)))) din pacate placa curnad in Bv asa ca voi astepta cu interes urmatoarea vizita!
  10. vin si eu cu o recenzie la aceasta domnisoara , totul a decurs perfect ,confirm este cea din poze 100% slim , cadoul 400 roni , e foarte ok din toate punctele de vedere acum depinde de gusturile fiecaruia dar ca si nota generala la toate aspectele 9! poate la urmatoarea vizita va fi mai dezinvolta!
  11. salutare lume vin si eu cu un comment pozitiv pe acest froum am vizitat-o pe domnisoara si pot sa spun ca. comenturile rautacioase nu-si au locul este wow si cu cine trebuie face tot ce scrie in descriere, cadolul 400 Roni fara nici cel mai mic regret o experienta ca la carte , de revenit DA pentru cine stie sa aprecieze ceva de calitate! ps si tu ai ochii frumosi!
  12. buna dragi confrati am vizitat-o pe domnisoara Beatrice pt a 2-a oara ce pot spune este o dulceata de fata o moldoveanca frumoasa , o fata cu care poti vb orice siar ca si meserie este wwow din punctul meu de vedere , senzuala jucausa pune accent pe satisfacerea clientului discretie curatenie totul la nivelul notei 10 pentru cei ce vor un fel de prietena/ amanta este experienta perfecta! este soft nu hardcore este pt oameni cu capul pe umeri!, mc pt pretatie draga Beatrice! de revenit oricand pretul e mai sus dar na decat o tipa care nu te lasa sa o atigi prefer o fata ca ea calitatea se plateste !
  13. salutare baieti , nu prea imi place sa las recenzi dar de data asta eu am ramas fara cuvinte, pot spune ca am tot fregventat forumul si am fost la cateva fete din top topic dar fara suparare Beatrice este nr1 din punctul meu de vedere pentru persoanele care vor ceva asemanator unei amante iubite si asa mai departe ea este persoana potrivita, m-am dus tot luandu-ma dupa recenziile voastre si da calitatea isi merita pretul este de 10 din punctul meu de vedere la toate capitolele ma repet nu e pentru cei care vor ceva hardcore , este pt cine vrea pasiune tandrete implicare si. ... de revenit oricand, de recomandat da 100%
  14. am vizitat-o si eu e ok locatie cam de 7.5, fata daca nu o grabesti si comunici cu ea e foare faina senzuala nota 9 pentru toate serviciile curata se implica ,pentru cat sta in Brasov metita vizitata cel putin odata nu e genul pe repede inainte
  15. cine o respecta va vi respectat si tratat la fel e o super tipa si nu ar trebui sa se consume cu tipi care nu stiu sa aprecieze o tipa marfa dar ce sa-i faci padure fara uscaturi nu exista deci na.. te pup Andreea!
×
×
  • Creează nouă...