Sari la conținut

titus20

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de titus20

  1. Foarte bine punctat . DE EVITAT 🤮🤮🤮
  2. Știm că a apărut o fata de calitate, chiar acuma am ieșit de la Karina și de aceea trebuie eliminate țepele ca TINE .
  3. Eu merg la Sofia, alexa26(bruneta top) si raluca64 la București și la Brașov la sabrina, Lidia si uneori la Paula . În comparație cu aceste fete tu nu ești nici de nota 2 .
  4. Este clar de EVITAT și pentru mine .
  5. Câte kg ai mai investit în tine 🙈 ?
  6. Nu cred că vrea să fie cunoscută. Din câte am înțeles are o serie de clienți fideli pt care vine și are câteva metode să îi notifice, printre care și un anunț pe public. Pozele nu sunt ale ei dar arată chiar mai bine . Pt cunoscători, anul trecut cred cam prin vremea asta era o tipă care se caza pe drumul Poieni , este cam o clasă peste ea. Ps : eu am ajuns la ea printr-un prieten, nu de pe public.
  7. Este mișto tipa. De regulă vine stă 2 , 3 zile și pleacă. Se cauzează pe la Isaran și ultima dată avea 500 h .
  8. Salut , este țeapa . Nu au pozele nici o treabă cu realitatea. Cere 200 cu 300 pentru masaj si sex oral .Pe zaharia stancu își face veacul
  9. Duminică a fost activă
  10. Bună , mai ești la Brașov ?
  11. Am vizitat-o pe Sofia de 2 ori. Pot spune ca in realiata arata mult mai bine ca in poze. Locatie: 9 ( de fiecare data alta locatie) Aspect fizic: 10 Atitudine 10 - se dedica total Normal 10 (Nu spune nu niciunei provocari) Oral 10 Tarif : 500 lei/ ora Este genul de femeie la care trebuie sa revii de cate ori ai ocazia .
  12. Locatie:10-Zona Mall Coresi ,apartament de lux . Relativ usor de gasit . Aspect:10-Frumoasa,,arata ca o starleta porno. ON: 6- NU am fost foarte incantat de oralul facut de ea . NP:5-. NU i-a convenit nici o pozitie , GFE:4-Foarte antisociala,50 de minute s-a spart ca un bibelou gingas ce este in figuri . Cadou:450 lei Pentru mine a fost o experienta dezamagitoare, degeaba arata foarte bine daca are o atitudine total depotrivita fata de client .
×
×
  • Creează nouă...