Sari la conținut

ps4ver

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ps4ver

  1. Am vizitat-o din nou pe Synthi aseară pe la ora 23. După ora asta tarifele sunt diferite, mai exact 300 finalizarea și 500 ora. Întâlnirea a fost la fel ca datile trecute, foarte bine din toate punctele de vedere. Am văzut că are și jucării, bici și vibratoare, presupun că face și chestii mai hard pentru doritori. Locația este în Prima Universității, apartament foarte curat, cu de toate, perfect pentru genul ăsta de activitate și nu în ultimul rând AC. Am înțeles că are și loc de parcare privat.
  2. Dupa o lunga perioada, Sinthy s-a intors in oras. Ma bucur enorm ca esti din nou aici. De data asta voi fi cat se poate de scurt cu recenzia. Nu voi da detalii pe care deja le-am scris in celelalte recenzii. Spun doar ca intalnirea a avut loc azi si totul a fost ca de obicei foarte bine. Voi nota doua modificari, locatia care acuma este in Prima Universitatii si tarifele sunt 200 finalizarea si 400 ora. De data asta am luat o ora, deoarece nu ne-am mai vazut de mult. Din spusele ei, raspunde numai pe WhatsApp. Sper sa stai cat mai mult.
  3. LA MULȚI ANI și tot ce îți dorești să ți se îndeplinească, oriunde ai fi. Să ai parte numai de bunătate, pentru că meriți.
  4. Fiind cu ceva treaba prin Cluj, si avand si weekend-ul prelungit, zic sa imi incerc norocul la Synthi. Dupa cateva schimburi de mesaje pe WhatsApp, sunt in drum spre ea (aceeasi locatie ca datile trecute, Viva City). Nu voi detalia intalnirea deoarece am facut-o in nenumarate randuri in celelalte recenzii (atat aici cat si pe Oradea). Synthi aceeasi persoana cu care imi place sa imi petrec o ora de vis. Am aflat de la ea ca este o perioada destul de slaba (azi am fost primul client din spusele ei), ceea ce mi se pare ciudat avand in vedere serviciile oferite si felul ei de a fi (+ cat de turistic este Clujul). In fine, tariful a fost de 400 lei/h.
  5. Salut, Recomand https://centreleideal.ro/. Atentie, nu face pe testicule.
  6. Dupa o scurta pauza in acest domeniu, m-am reintors si nu puteam incepe mai bine decat cu Sinthya. Am luat legatura pe whatsapp si am stabilit intalnirea. Nu voi da multe detalii, deoarece am scris in celelalte recenzii (atat aici cat si pe Oradea). Oricum va da ea toate informatiile necesare la telefon/pe whatsapp. Locatia aceeasi ca si data trecuta (Viva City), Sinthya aceeasi femeie de care nu ma mai satur, actiunea la acelasi nivel destul de ridicat. Tarif 400/ora (am inteles ca finalizarea este 200). Nu stiu cat va mai sta in oras, poate ii mai fac o vizita.
  7. Mosul a venit mai repede pentru mine. Astazi iesind mai repede de la lucru, i-am scris Sinthyei nestiind daca mai este la Cluj sau nu, si spre norocul meu este in oras. Dupa cateva mesaje, m-am programat si dus am fost. Locatia este aceeasi (Rogerius), restul informatiilor le-am trecut in celelalte recenzii. Ma bucur ca ai revenit in sfarsit la noi, oradenii.
  8. Fiind în vizită prin Cluj am vizitat-o pe Sinthya din nou, este o femeie de care nu mă mai satur să o văd. Povestind am aflat de ce nu mai activează pe forum ca înainte și de ce nu poate publica. Are ceva probleme cu contul și nu poate să scrie aici. Toate detaliile o să vi le de-a ea la telefon/pe whatsapp. Tarifele sunt 200 cu 400.
  9. Vizitat pe Sinthya din nou, dar acum pe timp de noapte. Este a doua oară când plec din Oradea la Cluj pentru a o vedea, și merită. Note nu are rost să mai dau, am dat la recenzia de pe pagina anterioară (împreună cu toate celelalte detalii importante).
  10. Am vizitat-o pe frumoasa Sinthya. Este o femeie pentru care merita sa mergi din Oradea pana in Cluj. Actiunea s-a intamplat in aceasta saptamana. Programarea s-a facut foarte usor pe WhatsApp. Dupa ce am ajuns la locatie, am intrat in apartament unde am fost servit cu un pahar de apa si am discutat una alta. Dupa cateva minute de vorbit, m-am cerut la baie pentru reimprospatare (pana m-am dezbracat a fost si ea). Banii i-am lasat din propria initiativa. Nu voi da multe detalii despre actiune, am facut-o in celelalte recenzii (topic Oradea). Voi spune ca mi-a oferit tot ce am dorit, in limita bunului simt. Dupa o partida frumoasa, am facut dus pe rand. Am inteles ca sta pana duminica, poate mai trag o fuga. Notele: Locatie: 10, apartament mare, modern, elegant, curat, baie mare curata (zona Viva City) Aspect: 10, ochii aceia absolut superbi, nu ma saturam sa o privesc in ochi, intotdeauna am fost atras de femeile mature ON: 10, foarte placut, atentie la oo, cum imi place fara dinti si nu se ajuta deloc cu mana NP: 10, se misca super, se implica, te intreaba cum vrei GFE: 10, comunicativa, te serveste cu ceva de baut, sarutari, FK Igiena: 10, piele fina, dus inainte si dupa Cadou: 400L/h Recomand: un calduros DA Revin: cat mai repede
  11. Dupa o lunga perioada, am revizitat-o pe frumoasa Sinthya. Este aceeasi persoana cu care mi-e mai mare dragul sa ma revad. Actiunea s-a intamplat aseara. Programarea s-a facut foarte usor pe WhatsApp. Dupa ce am ajuns la locatie, am intrat in apartament unde am fost servit cu un pahar de apa si am discutat una alta. Dupa cateva minute de vorbit, m-am cerut la baie pentru reimprospatare (pana m-am dezbracat a fost si ea). Banii i-am lasat din propria initiativa. Nu voi da multe detalii despre actiune, am facut-o in celelalte recenzii. Voi spune ca mi-a oferit tot ce am dorit, in limita bunului simt. Dupa o partida frumoasa, am facut dus pe rand. Notele: Locatie: 10, apartament mare, modern, elegant, curat, baie mare curata (zona Rogerius) Aspect: 10, ochii aceia absolut superbi, nu ma saturam sa o privesc in ochi, intotdeauna am fost atras de femeile mature ON: 10, foarte placut, atentie la oo, cum imi place fara dinti si nu se ajuta deloc cu mana NP: 10, se misca super, se implica, te intreaba cum vrei GFE: 10, comunicativa, te serveste cu ceva de baut, sarutari, FK Igiena: 10, piele fina, dus inainte si dupa Cadou: 300L/h Recomand: un calduros DA Revin: cat mai repede PS.: Sinthya iti multumesc pentru o seara foarte placuta si abia astept sa ne revedem luni seara.
  12. Am fost la această veritabilă MILF aseară. Programarea s-a făcut foarte ușor printr-un apel la care a răspuns din prima. Ajuns în fața ușii aceasta se deschide și după o văd pe Sinthya care are niște ochi absolut superbi. Am intrat și m-a invitat în bucătărie unde am servit un pahar de apă și ea fuma o țigară împreună cu o cafea. De aici a inceput o frumoasa conversație unde am vorbit una alta, în tot acest timp îi admir ochii superbi. Ce mi-a plăcut foarte mult a fost cât de sociabilă și deschisă este. După toate aceste minute bune de discutat m-am cerut la duș și după a mers și ea. Banii lăsați din propria inițiativă pe masă. Și acum acțiunea: începută frumos cu sărutări, FK, mângâieri în timp ce se juca cu micutzu. Oralul a fost foarte bun, exact cum îmi place fără să simt dinții, a început cu lins pe oo, mi-a plăcut la nebunie când mă privea. Mi-a plăcut atât de mult că am cerut 69. Am trecut la normal unde am făcut 2 poziții, prima fiind clasica LOT, după am trecut la doggy în fața oglinzii de la dulap, foarte mișto priveliștea. Finalizarea a fost pe sani făcută de ea în timp ce mă uitam în ochii ei superbi. După a urmat dusul și am mai discutat una alta. Înainte de note, vă zic că răspunde numai la apel sau sms. Mi-a arătat că are un telefon vechi (cu butoane) și pe care nu are cum să meargă WhatsApp. Și acum să dăm și notele: Locație: 10, apartament mare, modern, elegant, curat, baie mare curată (prima onestilor) Aspect: 10, ținând cont de vârstă arată foarte bine, le dă clasa la multe fete, ochii aceia absolut superbi, nu mă saturam să o privesc în ochi ON: 10, foarte plăcut, atenție la oo, cum îmi place fără dinți și nu se ajută deloc cu mâna NP: 10, se mișcă super, se implică, te întreabă cum vrei GFE: 10, comunicativă, te servește cu ceva de băut, sărutări, FK Igiena: 10, piele fină, duș înainte și după Cadou: 300L/h Recomand: un călduros DA Revin: cât mai repede Sinthya îți mulțumesc pentru o seară foarte plăcută și abia aștept să ne revedem.
  13. Aveti grija de ea. Este o FEMEIE in adevaratul sens al cuvantului. Aveti ocazia sa traiti niste momente incredibile alaturi de ea. Comportati-va frumos si veti fi rasplatiti. :wink2
  14. Cu acordul lui Sinthy va pun lista cu tarifele si serviciile oferite: 150 lei - 1 finalizare (30 minute) 300 lei - 1 sau 2 finalizari (o ora) 500 lei - 1 sau 2 finalizari cu ANAL inclus (analul este DOAR la ora si in functie de dimensiune) Servicii: Oral protejat sau neprotejat in functie de igiena Normal si Anal doar protejat Atingeri, mangaieri, sarutari, FK 69 Diferite pozitii Sex intre sani COB (finalizare corporala sau pe sani) COF (finalizare faciala) Masaj Handjob Cunnilingus (accept) Diverse fantezii (discutate si acceptate de comun acord)
  15. Am fost la aceasta veritabila FEMEIE aseara. Programarea s-a facut foarte usor prin WhatsApp. Ajuns in fata usii aceasta se deschide si dupa o vad pe Sinthya care are niste ochi absolut superbi. Am intrat si m-a invitat in bucatarie unde am servit o bere si ea fuma o tigara impreuna cu o cafea. De aici am inceput sa vorbim de ale noastre, una alta, in tot acest timp ii admir ochii superbi. Ne cunoastem de ceva timp asa ca timpul petrecut trece foarte repede in compania ei. Dupa toate aceste minute bune de discutat m-am cerut la dus, nu inainte de a pune pe masa cadoul si dupa a mers si ea. Si acum actiunea care a constat in doua runde fiind facut KO de ea: R1: inceputa frumos cu sarutari, FK, mangaieri in timp ce se juca cu micutzu. Oralul a fost foarte bun, exact cum imi place fara sa simt dintii, a inceput cu lins pe oo, mi-a placut la nebunie cand ma privea. Mi-a placut atat de mult ca am cerut 69. Am trecut la normal unde am facut 3 pozitii, prima fiind LOT, dupa am trecut la DOGGY unde imaginea este superba si ultima fiind fata in fata din picioare (nu stiu cum se numeste). Finalizarea a fost facuta de ea manual, in picioare unul langa altul, in timp ce ma jucam cu pasarica si am finalizat amandoi in acelasi timp, ea facand SQUIRT (pentru mine punctul culminant al serii). Dupa a urmat dusul si am mai discutat una alta pana la reincarcare. R2: la fel de frumos inceputul sarutari, mangaieri, FK si ne bucuram amandoi unul de celalalt. Oralul ca de obicei nr. 1 pentru mine si cum mie nu imi place sa stau fara sa fac nimic am cerut din nou 69. Si acuma am trecut la vecinul pasaricii. Pentru prima data am facut anal si pot sa spun ca este WOW. Am facut doua pozitii LOT si DOGGY unde imaginea este de vis. Finalizarea a fost facuta de ea pe sani. Dupa a urmat dusul nr. 3 si am mai stat la povesti. Si acum sa dam si notele: Locatie: 10, apartament mare, modern, elegant, curat, baie mare curata, gel de dus, prosop Aspect: 10, le da clasa la multe fete, ochii aceia absolut superbi, nu ma saturam sa o privesc in ochi ON: 10, foarte placut, atentie la oo, cum imi place fara dinti si nu se ajuta deloc cu mana NP: 10, se misca super, se implica, te intreaba cum vrei, am facut pozitii pentru prima data numai cu ea AP: 10, simplu WOW GFE: 10, comunicativa, te serveste cu ceva de baut, sarutari, FK, mangaieri, de gasca, stie de gluma etc. mai simplu spus pachet complet Igiena: 10, piele fina, dus inainte si dupa fiecare runda Cadou: 500L/ora Recomand: un calduros DA Revin: cat mai repede Sinthya iti multumesc pentru o seara foarte placuta si abia astept sa ne revedem.
  16. Am fost la aceasta veritabila MILF aseara. Programarea s-a facut foarte usor prin sms. Ajuns in fata usii aceasta se deschide si dupa o vad pe Sinthya care are niste ochi absolut superbi. Am facut cunostinta si m-a invitat in bucatarie unde am servit un pahar de apa si ea fuma o tigara impreuna cu o cafea. De aici a inceput o frumoasa conversatie unde am vorbit una alta, in tot acest timp ii admir ochii superbi. Ce mi-a placut foarte mult a fost cat de sociabila si deschisa este. Dupa toate aceste minute bune de discutat m-am cerut la dus si dupa a mers si ea. Mi-a placut ca nu a zis nimic de bani pana la sfarsit cand am intrebat-o. Si acum actiunea: inceputa frumos cu sarutari, FK, mangaieri in timp ce se juca cu micutzu. Oralul a fost foarte bun, exact cum imi place fara sa simt dintii, a inceput cu lins pe oo, mi-a placut la nebunie cand ma privea. Mi-a placut atat de mult ca am cerut 69. Am trecut la normal unde am facut 3 pozitii, prima fiind in sfoara (premiera pentru mine), dupa am trecut la LOT unde imaginea este superba si ultima fiind doggy. Finalizarea a fost pe sani facuta de ea in timp ce ma uitam in ochii ei superbi. Dupa a urmat dusul si am mai discutat una alta. Si acum sa dam si notele: Locatie: 10, apartament mare, modern, elegant, curat, baie mare curata Aspect: 10, tinand cont de varsta arata foarte bine, le da clasa la multe fete, ochii aceia absolut superbi, nu ma saturam sa o privesc in ochi ON: 10, foarte placut, atentie la oo, cum imi place fara dinti si nu se ajuta deloc cu mana NP: 10, se misca super, se implica, te intreaba cum vrei GFE: 10, comunicativa, te serveste cu ceva de baut, sarutari, FK Igiena: 10, piele fina, mirosea a cocos dupa dus si mi-a placut foarte mult, dus inainte si dupa Cadou: 150L/nr Recomand: un calduros DA Revin: cat mai repede Sinthya iti multumesc pentru o seara foarte placuta si abia astept sa ne revedem. :kiss3 :hug1
  17. Am fost la aceasta frumusete aseara. Programarea s-a facut foarte usor prin whatsapp. Ajuns la locatie mai devreme cu 10 minute, trimit mesaj si mi se comunica etajul si apartamentul. Ajuns in fata usii bat si dupa usa o vad pe Alessia care este simpatica foc. Purta un sutien si chilotei de culoare verde inchis si un halat transparent prin care puteai admira trupul. Am facut cunostinta si m-a invitat in dormitor unde am servit un pahar de suc si bomboane de ciocolata, un mare plus. De aici a inceput o frumoasa conversatie unde am vorbit una alta si am ras foarte mult, in tot acest timp ii admir ochii superbi si zambetul. Ce mi-a placut foarte mult a fost cat de sociabila, amuzanta si deschisa este. Dupa toate aceste minute bune de discutat si ras cu pofta m-am cerut la dus dar inainte am intrebat-o de bani despre care ea nu a zis nimic pana atunci, alt mare plus. Mi-a zis ca ii pot lasa cand vreau eu inainte sau dupa, si i-am lasat inainte de a intra la dus. Si acum actiunea: inceputa frumos si usor cu sarutari pe corp, mangaieri in timp ce se juca cu micutzu, i-am cerut sa ma lase sa ma joc si eu cu pasarica si cand am vazut-o cat de frumoasa este am bagat botu din prima. Oralul a fost foarte bun, exact cum imi place fara sa simt dintii, a inceput cu lins pe oo, mi-a placut la nebunie cand ma privea si pentru prima data mi s-a facut deepthroat, care a fost incredibil. Mi-a placut atat de mult ca am cerut 69, deci fata asta are o pasarica atat de faina ca m-as juca cu ea toata ziua. Am trecut la normal unde am facut doua pozitii, prima fiind LOT unde vezi sanii naturali cum se misca o imagine foarte tare, dupa am trecut la doggy unde imaginea este iarasi superba. Finalizarea a fost pe sani. Dupa a urmat dusul si am mai discutat una alta. Si acum sa dam si notele: Locatie: 10, Grigore Moisil nr. 16, baie mare, curata, cu de toate Aspect: 10, foarte simpatica si un zambet minunat, sani naturali minunati, un fund WOW ON: 10, foarte placut, atentie la oo, cum imi place fara dinti si un mare + deepthroat NP: 10, se misca super, se implica GFE: 10, comunicativa, foarte amuzanta, te serveste cu ceva de baut+bomboane, 69 Igiena: 10, piele fina, miroase foarte bine Cadou: 300L/ora Recomand: un calduros DA Revin: cat mai repede Alessia iti multumesc pentru o seara foarte placuta si amuzanta si abia astept sa ne revedem. :kiss3 :hug1
  18. Nici nu stiu cu ce sa incep... Cuvintele nu au rost... Notele sunt doar niste cifre nimic mai mult... Toata experienta trebuie traita, nu poate fi explicata prin cuvinte. Acum am inteles ce inseamna sa fii in compania unei adevarate FEMEI. Kim iti multumesc pentru o seara incredibila si abia astept sa ne revedem cat mai repede. Pana data viitoare te :kiss3 si te :hug1.
  19. Buna Kim, care din cele doua numere ii cel bun?
  20. Buna Kim, nu stii daca prietena ta Maria se mai intoarce sau nu?
  21. Insanatosire grabnica si ai grija de tine. :kiss3 :hug1
  22. Mare dreptate are colegul "akian1" in legatura cu Amsterdam. Am fost impreuna cu un prieten anul trecut in decembrie si asa ii un mare fast fuck. Am fost la o tipa si mi-a zis 50E oral+normal totul protejat, durata maxim 20 minute. Am cerut extra si o trebuit sa platesc inca 100E care erau pentru inca o pozitie+cob. Tipa nu mi-o zis de la inceput ca in pachetul original este inclusa numa o singura pozitie (misionar), poate sunt si eu de vina ca nu am intrebat. La sfarsit am intrebat-o pe tipa cum sta treaba. Mi-a zis in felul urmator: 50E asta este pretul standard pentru oral+normal totul protejat pe durata a maxim 20 minute, daca vrei orice extra se plateste inca 50E pentru fiecare in parte (daca vrei alte pozitii, fiecare pozitie 50E, daca vrei CIM 50E, COF 50E, COB 50E, anal sau ce altceva iti mai trece tie prin cap si DOAR daca ea accepta ce vrei tu), daca mai vrei inca 10 minute iara 50E si tot asa. Mi-am facut un calcul si daca ii sa iei o ora te costa 250E. Si daca mergi intre orele de varf (11PM-2AM) pretul este dublu, totul incepe de la 100E. A doua zi am fost sa intrebam si alte fete ce tarife au si doar una singura o zis ca daca vrei oral ii 50E si daca vrei normal inca 50E. Acuma sincer nu stiu ce sa zic daca la toate ii asa pt ca prietenul meu o fost la o milfa si mi-o zis ca el o platit doar 50E pt oral+normal totul protejat tot 20 minute dar o facut 3 pozitii. El o vorbit si pt o ora cu milfa si o zis ca ii 100E. Acuma poate am nimerit eu prost sau daca mergi la cele mai in varsta te lasa sa faci mai multe decat cele mai tinere. Asadar daca mergi la noi si lasi 300L pentru o ora cu o escorta nu mi se pare mult DOAR daca comparam cu Amsterdam. Cand am fost prima data la Cristina (thailandeza) si am lasat 100L si am vazut cate am putut sa fac am ramas uimit. I-am zis si ei ca daca compar cu Amsterdam cu ea ii lux.
×
×
  • Creează nouă...