Sari la conținut

el cule miskin

VIP Member
  • Număr conținut

    1.015
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre el cule miskin

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Malmö

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

el cule miskin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-59

Reputație

1

Community Answers

  1. Io inca nu-s convins, desi am vazut si auzit multe, din lumea asta mare, la cei 45 de ani ai mei, de marlanie, nu de soledad, ai de :) mea. Asta chiar este crede, ca detine puteri supranaturale sau troleaza, creand astfel trafic, in speranta ca sarmalagiul o angajeaza p-acilea? Sa ma pis pe B. ogd. An
  2. Incredibil! Tocmai am primit mail de la Qatar Airways, in care sunt instiintat ca, "due to operational and safety concerns", mi-au schimbat clasa de zbor, de la J, adica business, la Y, adica economy, la pachet cu toate saraciile de backpackeri si, cosmarul meu etern, familii cu plozi. Ce dreaq ai facut, tacanito?
  3. Un truism : prosti v-a(u) mai facut. Pe unii mai mult, pe altii mai putin. Continuati. :)
  4. Asadar, Iisusa, dupa ce a ales sa traiasca in moloz serotoninergic, pentru binele aproapelui, normal, isi foloseste puterile magice si imi induce mie o stare de perpuliseala si ma pis pe B. ogd. An si pe neamul lui de sarmale umplute cu cacat. Si voi fi banat. Nebanuite si intortocheate sunt caile Domnului. Mai ales cand esti beata manga. Ai de :) mea.
  5. Saracie, ti se duce forumul pe perpulis. Sa ma pis pe tine si pe neamul tau.
  6. Am zis sa-mi fac un selfie cu Mica Baragladina Daneza.
  7. Ia, uite, sudistii. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/video-bataie-pe-pepeni-gratis-pe-o-sosea-din-teleorman-1151358
  8. Ce aberezi, doctorantule, p-acilea? Cati ani am, 45?
  9. *doctorant, doctoranti *doctorand, deci emigrand, nu emigrant. Ai de :) mea, fa checkout, prostu' satului.
  10. Pidsadera e atat de prost, incat prostia insasi, daca ar putea, i-ar cere daune morale si materiale. PS. *doctoranzi, nu doctoranti, pisa-m-as pe tine de prostalau.
  11. A sosit! Cei mai bine investiti 150 de € din ultimele 6 luni. Degeaba dai sute de euro pe baragladine de lux, daca nu stii, ce vin sa bei. Asa cum Leflaive este, poate, cel mai bun Chardonnay, Dagueneau este, indubitabil, unul dintre cele mai bune Sauvignon Blanc. Fabulos. Ma duc sa iau niste apa minerala. :)
  12. Ba, ala-i nebun, inca baga aceeasi placa, cu mata vs ma-ta? In rest, totul e ok, Pidsadera este cel mai prost din curtea scolii.
  13. Stai dreaq parcat, lachete parlit. Ma pis pe tine de lacheu etern. Ma pis pe tine, pe chelia ta si pe ma-ta. Ai de :) mea
  14. Cel mai mare fotbalist din istorie implineste 32 de ani. La Multi Ani, Miskin!
  15. Pardon, reincarnare, pisa-m-as pe tine de sarmalagiu, ai blocat editarea postarilor dupa 5 minute, numai sa ingrosi numarul acestora. Scoate-ti-as carnea tocata si orezul din sarmale, apoi umple-ti-le-as cu cacat, sa aveti, ce hali, tu si familia ta, in Sfanta Zi de Duminica.
×
×
  • Creează nouă...