Sari la conținut

trollercoaster

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre trollercoaster

trollercoaster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Hai ca se face seara si se baga mamele/tatii/nevestele etc la somnic apareti iar aici ca lichelele si postati in voie
  2. Bastarzii postaci lachetii prostituatelor.. stau saracii cuminti la masa festiva cu musama de la gorbaciov si bere la pet hahahahah cumintei si frustrati ca nu pot sa posteze sa nu cumva sa-i prinda coardele care le-au dat viata (majoritatea leprelor ratate stau inca cu parintii si asteapta sa vina pensia batranilor sa mearga si ei sa cotizeze la muiste) mie mila de voi rapanosilor vreti si voi sa lingi pizda online la prostituate si nu puteti sa nu cumva sa fiti vazuti cu limba in ecranul telefonului!
  3. Bai lasule, pizdo, slugoiule, sifonule, amarasteanule, taranule, libidinosule, rapanosule, cocalarule.. karma nu te iarta bai pamfletule!
  4. Bagamias clitorisul in mancarea ta
  5. https://m.olx.ro/imobiliare/alte-proprietati/q-loc-veci-cimitir/
  6. Pai eu sunt agramat ma! dar ideea ai prins-o? stii ca mi-a zis alina ca ai lins-o in pizda? e ca si cum ai supt pula unui forum intreg!
  7. Ba handicapatule care esti tu handicapat!!! tu nu intelegi ca ul amelia este un barbat??? sa-mi bag pula in voi de retardati, inainte le dadea subtil, acum va baga pula direct pe gat si voi tot o ardeti ca e pizda! chiar ca constanta a devenit un sat obosit!
  8. Pai eu sunt original ma! am personalitate si emit pareri!! in schimb tu ai cel putin 50 de postari pe topicul unei curve daramate care are o tactica diferita de majoritatea leprelor care se prostitueaza pe aici! de ce nu ii faci tu o statuie? daca cumva esti insurat, spune-i lu nevasta-ta ca ai futut cateva bagaje cred ca pana la urma de iarta ca na esti barbat si ai vicii dar in schimb tu o ridici pe balena aia esuata in slavi si ii faci poeme.. cred ca pt asta nu te-ai ierta (asta doar daca esti insurat) ba muie in cur ce esti!!!! toti futem si toti dam la muie la coarde dar nu le ridicam in slavi si nici nu le facem statui, asta e diferenta dintre unii dintre noi si unii dintre voi! degeaba va suparati pe v ships ala le da pe bune dar e in eroare ca are impresia ca unii sunt pesti si saracii oameni sunt doar investitori in planul de pensie al prostituatelor amarate din constanta!
  9. Prapastiosule... vezi ca ul amelia e curva dar nu e rupta in cur.. e doar rupt in anus!
  10. NimeniNu eu nu te-am vizitat si nu te voi vizita dintr-un singur motiv, esti foarte futabila si nu vreau sa imi bat joc de organismul meu! Nu stau extraordinar din pct de vedere financiar dar banii nu sunt o problema daca vreau sa imi descarc genunchii in orice moment al zilei dar 250 de ron pt o laba e "a little bit spicey", in rest spor in toate!
  11. E doar parerea mea tomberonule, nu trebuie sa te superi! :)
  12. nae 777 esti ciumpalac/a rau daca crezi ca niste victime de genul ul amelia, talibanu, mada69 si restul atranatorilor de pe forumul asta sunt pesti.. astia sunt doar niste bulangii care isi mai descarca si ei genunchii doar contracost si sunt deliciul prostituatelor veterane gen larissa care isi fac treaba cu ei, nu sunt cunoscuti in oras sunt doar niste oameni aparent normali, unii dintre ei se ascund si cu smartphone-ul prin weceu sa nu-i vada gospodinele ca acceseaza forumul! pestii sunt altii ei posteaza dupa conturile escoretelor pe care le pescaresc, uite cazul tau naee 777.. eu cred ca tu esti un bagaj suparat ca haterii astia ramoliti iti strica topicul si ti-ai facut contul asta oha de baiat ca sa fie bine sa nu fie rau..
  13. Martalogule (te-am retrogradat la liga a 2 a "tushi") citeste-te si tu si vezi cat de libidinos esti si cum il pupi in pula pe admin gratuit asa nici macar cu interes ca nu faci bani din asta.. mi-am schimbat parerea despre tine bulanule si apropo nu te mai duce cu cainele dupa tine la curve ca te sifoneaza alea ca esti cam retardat! cred ca esti singurul limbist din istoria platitorilor de sex care s-a dus la curve cu cainele dupa el, nu-i asa dottore?
  14. Bai rablo !!! ori e autist ori e retardat? nu insulti pe nimeni folosind termenul de autist pe care se pare ca nu prea il intelegi! in schimb poti sa faci ca mine: naee 777 sa-mi bag pula in ma-ta, sorta si toate femele din neamul tau care sunteti imprastiati in camine de nefamilisti prin cet, poarta 6 si poplincarii de sus! PS - Baba asta paroasa si vertiginoasa nu s-a lasat de meserie inca? cred ca vrea in hall of fame langa viky!
×
×
  • Creează nouă...