Jump to content

dianalux24

Serious Contributor
 • Content Count

  840
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by dianalux24

 1. Buna, băieți! Voi reveni și în Târgoviște dar trebuie sa mai aveți răbdare, voi asculta niște sfaturi date și după ce voi fi pregătită voi reveni cu siguranță. Un weekend minunat tuturor!
 2. Bună! Din păcate nu.... imi place sa ofer pasiune nu dominare.
 3. Bună dimineața! Până la 20 seara scuze nu am specificat exact. O zi frumoasa! Pupici!
 4. Bună! Până miercuri la ora 8 și mâine voi începe de la 10 la 21. Pupici!
 5. Sunt în Pitești! Locația prin sms pe whatsapp o dau
 6. Bună dimineața! Azi voi fi disponibilă de la ora 11 în Pitești până la 20! Prețurile și serviciile vor fi la fel! Pupici!
 7. Este finalul unui an în care am trecut prin multe încercări, dar am învățat să fim mai buni și să fim mai buni și să prețuim lucrurile simple. Să pășim în noul an cu speranță că tot ce a fost greu va rămâne doar o amintire "cu mască". O stea norocoasă să vă călăuzească pas cu pas. LA MULȚI ANI FERICIȚI! Și sa ne revedem cu bine și sănătoși! Pupici si o îmbrățișare de la DIANA!
 8. Mulțumesc la fel si ție! Te pup! Este finalul unui an în care am trecut prin multe încercări, dar am învățat să fim mai buni și să fim mai buni și să prețuim lucrurile simple. Să pășim în noul an cu speranță că tot ce a fost greu va rămâne doar o amintire "cu mască". O stea norocoasă să vă călăuzească pas cu pas. LA MULȚI ANI FERICIȚI!
 9. Este finalul unui an în care am trecut prin multe încercări, dar am învățat să fim mai buni și să fim mai buni și să prețuim lucrurile simple. Să pășim în noul an cu speranță că tot ce a fost greu va rămâne doar o amintire "cu mască". O stea norocoasă să vă călăuzească pas cu pas. LA MULȚI ANI FERICIȚI!
 10. Mulțumesc tuturor pentru aprecieri si vizite. Vizita în Ploiești s-a încheiat. Vă urez un an plin de realizări! Vă îmbrățișez!
 11. Ariovist mulțumesc pentru apreciere și nu promit dar voi încerca sa mă mai îngraș. Te pup!
 12. Mulțumesc pentru apreciere! Și eu sper să vin mai des și voi încerca să vin mai des. Te pup!
 13. Mulțumesc pentru vizită și să ne revedem cu bine! Te pup
 14. Mulțumesc pentru vizită! Si eu îmi doresc asta să mă mai îngraș și sper ca data viitoare să fiu mai împlinită. Te pup!
 15. A trecut da, Diana va fi la fel ca la început. Nu știu când voi reveni în Târgoviște, dar cu siguranță voi anunța. Vă îmbrățișează Diana! Vă urez un an nou plin de realizări și multă liniște și pace! Pupici!
 16. Mulțumesc! Cu siguranță va fi a fost doar o perioadă în care nu am făcut! Te pup
 17. Mâine va fi ultima mea zi în Ploiești și pe anul acesta. Voi fi disponibilă de la ora 10 până la ora 20. O seară frumoasă tuturor! Va îmbrățișează Diana!🤗
 18. Mâine voi fi disponibilă de la 10 la ora 20. Voi fi si marți în Ploiești. Poze am cu două pagini mai înapoi și serviciile. Ce rost mai are sa le adaug mereu tot aceleași sunt. O seară frumoasă tuturor! Pupici de la Dia!
 19. Înțeleg că pentru toți a fost un an greu... dar pretul meu va rămâne la fel... Cei care doresc mă vor vizita așa cum am prețul si așa cum sunt eu ca om. Și am mai spus asta mereu totul depinde de tiparul vostru de femeie și ce doriți de la o femeie. Eu știu ce pot oferi ca toți să vă simți bine în prezența mea. O seară frumoasă!
 20. Buna seara, băieti! De mâine după ora 14 voi reveni în Ploiești și voi aceleași servicii si prețuri. Pupici de la Dia!
 21. Buna seara, băieți! Acest an am ÎNCEPUT în Ploiești și vreau să termin acest an tot la voi așa că cât de curând voi reveni. Vă doresc cu Crăciun fericit tuturor! Vă îmbrățișez!
×
×
 • Create New...