Sari la conținut

zorkywk

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre zorkywk

zorkywk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. ar fi bine.. dar cred ca ne incingi mai tare:)))
  2. imi dati 500 .. dar ce facem de bani astia si cum.. ca ce sa zic.. esti papusica dar asta inca nu justifica pretul.
  3. virginu' ca virginu'.. dar ce inaltime are Maya? nu de alta dar daca e prea dezvoltata .. eu nu pot sa vizitez.. iar din poze nu pot sa imi fac o idee corespunzatoare.
  4. bine ca nu am nimerit decat o singura data un specimen ca asta... ca mie daca imi moare, nici cu resuscitare nu mai vrea..
  5. nu prea sunt eu amator.. o fi din cauza ca nu am mai dormit bine de ceva vreme, sa vin sa ii pap bucile alea la fata ca nu se mai poate ..
  6. Vizitat si eu acum 2 saptamani .. Fata ii ok, cel putin asa am prins eu.. O ia in gurita cu patima .. la care am mai vizitat si eu nu am vazut sa isi dea interesul asa. Oral NP 9 - nu-s amator sa mi se suga.. dar de fatuca asta m-as duce de drag asa de aroganta pt. asta. eu vin pt. pizduca la ele. Normal P - 9, pus capra, contre si scoate sunete, cat e de fals sau nu sincer nu stiu.. nu-s mentalist sa imi dau seama si nici nu imi bat capul. Se comporta ok, nu am stat mult la vorbaraie..cateva cuvinte, cat am fumat o tigara eu. Vizitat, futut si plecat. In rotatie de pasarici eu cred ca e bine sa fie acolo Un pic grasuta.. astora carora le plac carnoasele da. la skinny nu recomand
  7. Vizitat pe fatuca asta care are un aer degajat, cu mine s-a purtat ok ca si client si la prima si la a doua vizita. Oral NP - 8 ar putea sa scoata duhul din tine mai bine dar eu nu sunt pretentios cu muile, eu vin pt. pizda . Normal P - 9 -sta nu face fite, daca se urca pe tine face o treaba frumoasa. Locul - e micut, decent, curat ar putea pe viitor sa isi gaseasca totusi ceva mai bun Nu e pe fast fuck sa te arunce pachet mai repede asta e un mare plus..
×
×
  • Creează nouă...