Sari la conținut

bartenderbuc

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de bartenderbuc

  1. Va salut.

    Am fost acum 3 sau 4 săpt la Roberta, atras de poze... Avea locație la Rose Garden residence. Locație curata, saltea pe jos, baie curata cu gel de dus și prosoape.

    Roberta e o milf cam 35 ani, arate bine la Corp, sâni lăsați puțin cam de 8 pt mine.

    Ea vorbește cu mine si când face masaj, cu mine a fost strict masaj cam 30 min și cu finalizare cu mana... Masaj nu e rău dar se poate și mai bine. Partea erotic durează puțin. Nu știu dacă se poate mai mult cu ea, sau ce preț vrea, in mesaj stipulează că nu e escort, acum cine știe... Poate ați avut altă experiență cu ea.

    Masaj 7.5 pt mine, folosește și diverse obiect de masaj.

    De revenit, nu știu, acum e cam departe în Dr Taberei....

     

  2. Salut, vizitat pe domnișoara și sincer nu merita deplasarea...

     

    Apart: 7. Ușor de găsit, parcare am găsit pe str. Baie vechi, 1 gel dus aproape terminat. Prosop ok.

    Fata: eu dau 6 spre 7, in nici un caz 9, mica, slabă, tate mici și lăsate, cur nu e chiar bombat cum e in poze. Poze reale da anantajez mult. Față e banala, nu te întoarce cap pe strada.

    ON: 6, Întrebă daca vrei OP sau ONP, la fel și aici, banal, suge cap, cu mana, nu se ocupa de bijuterii și nici adâncă nu face. Se lasă atins la păsărică dar fara degete...te întrebă sa anunță când vrei prez.

    NP: 6, nu se implica, mecanic, fara geme sau altceva...

    Total 6. 100 lei 30 min. Eu nu mai revin. Exista mult mai bine

    • Inimioara 1
  3. Revin cu explicație.

    Vazut de curând la noapte. Programarea ușoară prin WhatsApp, m-a acsteptat chiar fff tz. Locație pe aleea Buhuși, 2 camere ok 9.

    Femei e cam ciudata, deschide ușa și nu trebuie sa vb, se așează pa scaun și se uiți la tine, întrebă de bani... Cât vrei tu, cam așa am înțeles.

    Nu vrea sa fii dominată cred, vrea sa controleaza tot.

    35-40 ani, arate bine. Poze sunt reale. Piele fine. Vrea masaj, are jucărie. Accepta FK, ONP, NP, Anal P... Și poate tot fel de fantezie dacă ști cum să te comporți cu ea, puțin nimfomana cred dar numai daca ea conduce intilnirea.

    Vorbește chiar aiurea din când în când, zice că e agent imobiliar, nu cred, mai bine cred că a fost la moment dat dar atât. Vorbește 7 limbi ( romana, engleza, franceza) sigur...

    Acțiune e ok dar e prea lunga, adică se oprește fiecare data și vb de altceva, cam greu sa fii și tu excitat.

    Sâni 4. Nota 8.5, frumos și lăsat ff puțin. nimik deranjant. Cur nu prea are dar se vede frumos pe la spate. Arate bine la corp și la fata. Dau 8.

    Acțiunea, mangari, FK, ONP dar haotic, se oprește. normal e bine, se simți bine dar la fel, se schimba poziție când vrea ea.

     

    Pt prim intilnirea cu ea, l-am lăsat să facă ce vrea, sa vad cum e. Data vitoara fac eu și văd dacă e ok sau nu (nu cred că o să fie) . Mai incerca o data macar

    Nu ne regret timpul petrecut acolo dar nici nu a fost super ok.

    Cine vrea ceva chiar diferent atunci incercat, dar aveți în vedere că poate iese bine, poate nu stați mai mult de 5 min

    • Like 1
    • Mersi 1
    • Inimioara 1
×
×
  • Creează nouă...