Sari la conținut

preanume

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre preanume

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

preanume's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

20

Reputație

  1. Am fost si eu la profa, dar "in inspectie", sa vad cum se descurca. Contact usor prin wapp, stabilit programare, cerut si un anume stil de tinuta. Locatia in Park Lake, blocurile noi. Se poate parca la Iulius si e aproape. Apartamentul curat, spatios si luminos (poti sa o vezi bine, nu trebuie sa ghicesti dupa umbre). Are de toate in baie. Tipa arata bine, o prinde meseria de profa, igiena perfecta. M-a asteptat conform indicatiilor si a cerut detalii despre cum sa se comporte mai departe. Asta e un plus, ca ofera ocazia sa va spuneti dorintele fara sa fiti nevoiti sa incepeti voi cu explicatii. Mi s-a parut ca a fost surprinsa sa primeasca si in inspectie, nu numai la meditatii/examene, dar s-a acomodat repede si in aceasta postura. I-am oferit cateva biletele sa-si aleaga un subiect de examen (I-a picat oral fara maini) si s-a apucat de treaba. Chiar stie sa-si foloseasca gura cu succes dar am preferat sa nu termin asa repede sa pot evalua mai multe aspecte. Sanii sant suficient cat sa poti sa i-o tragi si intre ei. La normal se simte bine, stramta si ii place sa se implice. Vorbeste foarte explicit daca e incurajata sa o faca. Rezultate OP (P la alegerea mea) - 10 NP - 10 Atitudine - 10 AP din pacate nu se putea azi dar am consemnat asta in fisa de evaluare si recupereaza la inspectia urmatoare. De revenit - Da.
  2. Am vizitat-o pe Antonia, asa ca adaug si recenzia de rigoare. Locatia pe Dunarii 20b, apartament micut dar primitor. Blonda e slim, simpatica si comunicativa. M-am impacat foarte bine cu ea, s-a implicat si in actiune si in discutiile colaterale. Contactul a fost prin SMS, oferta postata aici are destule optiuni, a fost suficient sa-i spun ce varianta aleg. Preturile sunt clare si publice, nu a fost nevoie de nici o tocmeala aditionala. Am explorat tot ce se putea (OP - alegerea mea, NP, AP). Fara lubrifiant sintetic, la NP se simte foarte stramta. E deschisa la cerintele clientului. Igiena mi s-a parut perfecta, epilarea la fel. O recomand cu caldura, doar sa nu o speriati. Poate pe viitor ne viziteaza mai des.
  3. Am vizitat-o si eu ieri pe Raluca. Programare prin wapp, confirmare de ambele parti, totul frumos. Locatia in Viva City, si la intrare si la iesire am gasit o bariera deschisa si nu am interactionat deloc cu portarul sau cu interfonul. Fata arata mai bine in realitate decat in pozele de aici (pozele sunt si ele reale, doar ca par sa o dezavantajeze, pentru ca originalul e mai fain ca pozele). Mai mult decat atat are si un caracter fain. Fizicul parea natural tot, cu exceptia tatuajelor, asa ca e posibil ca cei care cauta sani si buze tunate sa fie putin dezamagiti. Mie insa mi-a placut. Apartament curat, igiena ei a fost perfecta. Oral nu am facut, nu am fost eu amator. Normal de 10, natural, fara adaos de lubrifiant. Analul la mine a fost scurt, dar ii dau 10 si aici. Preturile din ultima ei postare sunt inca actuale. Recomand cu caldura. Mie la sfarsit imi venea sa o iau si pe ea acasa
  4. Am reusit sa o prind pe Adina disponibila. Locatie: zona Park Lake, apartament decent Adina e usor plinuta, dar pozele sunt relevante si reale. Eu am considerat-o "buna", dar e posibil sa nu fie pe placul amatorilor de slim. E lipicioasa, comunicativa si deschisa la diverse idei (nu am sarit nici eu calul). M-a asteptat in ciorapii de plasa din poza de mai sus. Nu-s eu mare amator de oral, dar cu ea mi-a placut. Cred ca a vrut sa-mi arate ca poate sa o ia pe toata in gura (si a si reusit). La normal se misca foarte bine, deschisa la chestii conexe (dirty talking, ceva plamute la fund). Eu am vrut sa fiu eu "seful" si a acceptat cu placere insa spune ca se descurca si mai bine in postura de dominatoare (nu m-a tentat pe mine, dar o cred, asa ca amatorii de a fi dominati o pot incerca). Am stat o ora, 2 finalizari, una NP si alta pe corp, imediat dupa un alt NP. Pretul pentru o ora am inteles ca variaza in functie de fanteziile cerute intre 250 si 350. Ii spuneti ce vreti si va face o oferta. De revenit? Da. Sa speram ca revine si ea, ca acum mai sta doar pana duminica.
  5. preanume

    Sonia 0743383753

    Aici mi-as fi dorit sa scriu si eu o recenzie dar din pacate nu pot detalia decat partea de comunicare ce ar fi trebuit sa preceada actiunea. Am sunat-o pe domnisoara ieri pe numarul din postul anterior, discutat despre oferta, am ales ce m-a tentat si am si facut o programare pentru astazi dimineata, Am sunat regulamentar cu 30 de minute inainte, am mai insistat de cateva ori pret de aproximativ 40 de minute, trimis si cateva SMS-uri dar fara succes. I-am trimis ulterior si o propunere de reprogramare dar nici la aia nu am primit raspuns (am specificat - e drept doar in ultimul mesaj - ca ma poate contacta inapoi). Sonia, daca te superi pe cate unul din noi, da-ne si noua un semn, sa stim ce s-a intamplat. Macar la cei dintre noi care nu au gresit cu nimic (inca).
×
×
  • Creează nouă...