Sari la conținut

vladutz1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vladutz1

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

vladutz1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Reputație

  1. Am o intrebare...marimea conteaza pentru anal?
  2. si pentru : Impreuna cu colega mea Diana va putem oferii la tariful de 400 de lei ora un show lesbi real cu\fara participarea ta. Oferiti si oral amandoua in acelasi timp pe acelasi organel? )
  3. pentru optiunea de +100 lei la sexul anal e vreo restrictie? de marime? sau daca esti intr-o stare buna si iti place clientul poti trece un pic cu vederea ca e un pic mai mare?
  4. e vreo restrictie la sexul total? de marime?
  5. Pentru sex total e vreo restrictie la marime?
  6. Stiu doar id-ul ei de yahoo....bine acum nu il mai are....dar poate cineva isi aduce asa aminte : cool_baby_doll91, si lucra pe splai in spatele camerei de comert (era un pic plinuta) si avea o colega uratica...si dupa s-a mutat undeva in spate la unirii. Va multumesc.
  7. Ba stiu sa caut...dar eram hornilica rau de tot...din cauza ca am stat toata ziua in masina si am vazut doar femei cu fustite si pantalonasi care mai de care mai scurti. Dar am rezolvat
  8. multumesc am dat la search dar nu imi apar decat 2-3 recenzii cu niste fete foarte grase. am cautat dupa "sex total" , "anal" . speram sa primesc 1-2 linkuri.
  9. imi puteti recomanda o fata dragutza din bucuresti(si nu ma refer la toate fetele care au kg in plus peste masura). multumesc anticipat
  10. Mi-a placut super mult de ea...mai ales modul cum se comporta. Si la locatia de langa splai colega ei era tot blondutza ca ea...Ea era din Giurgiu daca tin bine minte...si cu sani mmicutzi...alte cehstii nu mai tin minte
  11. Am fost mai de mult la o domnisoara in jur de 25 de ani, o chema roxana, prima data cand am fost la ea statea cu o colega unde in spatele camerei de comert(asta cam anu trecut), si anu aceste am vizitat-o pe unde in spate la unii pe straduta care da in spate la parcarea de la unirii(are paza jos acuma la bloc). ma poate ajuta cineva?
  12. https://nimfomane.com/forum/index.php?/topic/218-alexandra-0734433401-0728722017-bd-decebal/
×
×
  • Creează nouă...