Sari la conținut

lumiteleoaca

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lumiteleoaca

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

281 citiri profil

lumiteleoaca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Nu știu cum am putut sa uit de Iris Reyes. Și vecina mea, Alina.
  2. Da, mă, payment... Acum văd și eu că ai dreptate... Îmi pare, sincer, rău, că o să mă duc pulii de suflet, fiindcă așa ai zis tu. Vei putea să mă ierți, vreodată?! Sunt disperat, nu știu ce să mai fac, nu mai plouă la mine în curte, nu mai iese soarele pe strada mea, s-a-nchis la tutungeria din colț; aș vrea să-ți donez casele, mașinile și toți banii mei, numa' să știu că nu mai ești supărat pe mine că n-ai pulă, te-ai născut sub formă de căcat și trăiești din fier vechi. Deci: du-te mâine la poștă (de unde ridici de obicei alocația) și întreabă dacă n-a sosit un pachet mare cu muie, pe numele tău - eu l-am trimis, să știi... Nu, n-ai nevoie de buletin, te știe tanti aia, că doar nu e prima dată când primești.
  3. Ți-a zis mă-ta de sute de ori: NU mai pune filmele lu' soră-ta pe net, gratis! Tu nu și nu!...
  4. Pizdă, știm că ești prost de dinainte de naștere, dar ia și tu de-aici o muie și-n sfat: ai grijă ce și cum vorbești, că va trebui, în caz de report rasist, să intri pe forum cu numele real, "amîncercatsămăfutsingurîncurdaroampreamică".
  5. Du-te, băh, la seral și mai fă opt clase, în pla mea! E plină tarlaua de țărani de-ăștia ca tine, care cred că, dacă și-au cumpărat o cartelă de metrou, au buletin de București. Marș, în morții mă-tii, pe un forum de plantat cartofi la Germănica.
  6. Fix așa: când o să faci 60, domnia ta, și-o să-ncerci să-ți iei vreju' la labă, adu-ți aminte că încerci să trezești o puță de zombie...
  7. https://www.xvideos.com/video4076906/lawanda_s_lovely_hairy_pussy
  8. Eva, respect! Ce se afla in prelungirea pulii sau a pizdei este fix ceea ce face diferența. Dacă ai priceput chestia asta (și, din păcate, mr. Pulete, in general, are probleme de înțelegere), atunci, felicitări, my friend: ai promovat de la laba tristă-n doi, la "cadoul Evei" (fiindcă, oricât ai plăti, tot e ieftin). PS Eva, te așteptăm în Constanța, ca pe primăvară!
  9. De ce să dai ca-n clopot, aiurea?!; las-o pe dânsa să-și ia, ce-are nevoie și cât. Și cum... și unde...
  10. N-am ajuns așa departe, că ploua afară. Am fost pe la Casa de Pensii, in schimb. Și tot d-astea tinerele, ca mine, pe la 45, cu hârtii în mână, cică dacă n-am un pix, să depună și ele cererea de anticipată...
  11. Laury, e complicat de explicat. Dacă chiar te interesează, vorbim. Dacă te doare fix in pi#dă și doar te afli in treabă pe aici, atunci cauta-ti de drum, că nu-i pentru tine.
  12. Am io chestia asta, cu gilf-urile... Da' sa dea dracii dacă am reușit să mă lipesc de vreuna mai trecuta prin viață, pe la vreo 60-65 de ani, așa... Sa înțeleg că sunt șanse să visez in continuare o dameză bine făcută, prin '53 si mor fara să fut o muiere de asta? Sau, o fi vreuna pe aici, să-și facă pomană?
  13. Merg eu, luni. Sper s-o nimeresc. Revin cu recenzie. Anyway, dacă mai știe careva vreo daneză peste 60, rog lăsați aici un link, ceva...
×
×
  • Creează nouă...