Sari la conținut

ccerronne

Membru Banat
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ccerronne's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

50

Reputație

  1. Sunteti degeaba pe forumul asta de futut. Iesiti din casa si va plangeti dupa minusuri. Mare dreptate avea pipilica, multi limburici anali modificati genetic care traiesc in anusul curvelor. Va mai dati de gol, fi-mi-ar scarba de distrusi ce sunteti, buhaha
  2. Sorinel este foarte suparat, a ramas fara Ana si Roxana1907. Imi amintesc ca banateanca Roxana era foarte speriata cu procesul si era amenintata de Sorin, ceva ca ar fi dat la baieti fb-ul lui. Pai ba nebunule este de inteles de ce nu te mai primea si a trecut pe circuit inchis cu cativa privilegiati. Cum sa scrii ba dementule in recenzia Anei ca urmeaza sa dai in judecata cateva curve, ca esti tu un lake cu pedale si dai informatii despre viata ta personala??? Buhaha
  3. Plin topicul de pizdoi distrusi care minuseaza si se plang ca sunt minusati. Pe @lancelot si @Miauunel e acelasi nebun , ma descreieratule de ce vorbesti cu tine ?
  4. Da lancelotule, foarte interesant de vazut cum toate postarile tale sunt punctate de clona ta. Ai peste 1000 postari la muzica si bancuri tampe! Sigur esti ruda cu marian cretinescu!
  5. Din acest motiv ti-ai facut clona lancelot ? Prostovane
  6. Laury mereu a barfit si s-a interesat de unii pe la curve. Ce te miri? Tu cum crezi ca stie anumite detalii personale despre curvari vechi? Cele mai multe curve nu's femei !
  7. Pe tine te-a santajat statueta! Tu ce contributie ai, ma ? chiar ca nu vrei sa incetezi cu mizeriile astea.
  8. Mizerabilule cu ce drept vii aici sa o ataci pe Bella? Jigodie ordinara ce esti, esti rupt de laba! O recenzie nu ai pe acest forum. Esti samanta de scandal, cum apari tu apare si vanatortroll, sic!
  9. Ai sters noroi-petre si ai revenit pe asta. Buna treaba ai facut sinsin! Picon iti permite multe, inclusiv sa iti bati joc de el 😂
  10. Citeste pana la cap tembelule Esti prost de bubui, tu nu intelegi sensul cuvintelor!
  11. O clona care denigreaza escorte si futaci vorbeste de denigrari. Picoane de cand folosesti clone sa vorbesti de tine la persoana a treia? Ce tembel esti ! Lancelot este fostul noroi-petre, repeta acelasi lucru, destept baiat.
  12. Vezi cine a deschis topicul, ai mintea in pioneze copilu' ? Bah tu esti sinsin ? ca doar ala facea topice idioate
  13. Nene asta cu buchetul de flori la nevasta e criminala. Suferiti de vreo boala la cap? Dar hodorogii libidinosi care merg la copile? de ei nu ziceti nimic? gen patrunjelul la Tanya Denisa cand avea 16 primaveri...
  14. Simpatic cum sufera unii dupa puncte fara valoare. Ati dat in boala alor mici, cei care ii au. In afara de astia 2 de mai sus, care mai sunteti?
×
×
  • Creează nouă...