Sari la conținut

avram1990

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de avram1990

  1. Buna Morena ți-ai schimbat cumva numărul de telefon?Sau numerele astea nu sun ale tale 0739745411 și 0791403295 ?
  2. Dar nu am vrut sa fac tam tam , dacă vroiam scriam de acum o săptămâna ( de miercuri parca )nu scriam ca am fost sâmbătă cum a scris domnul.Inițial am crezut ca am greșit eu și mi-a părut rau( de aceea nu am spus nimic).Sa ai o zi buna.
  3. Ana vezi ca ai greșit , mesajul acela de pe whatsapp este al meu nu este al domnului Linhai.(adică Conversația ai care ai postat-o este a mea cu tine,și da nici eu nu am rămas este adevărat )
  4. Mai esti in Oradea? Sau ai plecat?
  5. Cam neserioasa doamna. Am sunat-o am stabilit cu dansa cand sa o resun (resunama in x min cand esti in parcare la kaufland si iti voi spune care este blocul) ok . Ajuns la kauflad am resunat bine inteles ca doamna nu mai raspunde.Putea macar sa dea un mesaj dupa ce termina in cazul in care avea client.Mi se pare foarte ironi faptul ca dansa este suparata ca din “multimea “ de apeluri care pe primeste doar putini vin , pai cum sa vina cand tu nu mai raspunzi la telefon. Alta chestie nu faci programare (ma suni cand esti in parcare la kaufland cu 15 min inainte),pai cine naiba bate drumul deageaba numai sa vada parcarea la kaufland fara o programare fara ceva stabilit.
  6. Buna seara am fost eu la domnisoara Denisa(0757436721).Locate rate la Maurrer (mai putin faptul ca nu are prosop la baie doar unul murdar.Actiunea oralul esti de maxim nota 5,am schimb at 2 poziti ( mai bine zis eu am schimbat ca da a stat ca lemnu)din partea mea are nota1 (cel mai slab poti da ii bagi doar varfu mai bine dau o laba esti mai castigat)Atitudine 2.pozele cred ca sunt ale ei (aici ma refer la anuntul acela cu o singura poza https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/new-confirm-whatsapp/g71d80587e027968dg82f416fi073099.html, iar celalat anunt nu e nici o Sansa da fie ea).Per general cea mai proasta experienta.
×
×
  • Creează nouă...