Sari la conținut

wolf2019

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre wolf2019

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

wolf2019's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputație

  1. "Țeapă iei cand suni si nu raspund..." recunoaște că se practică destul de des acest fapt,eu am patit-o pe pielea mea am avut programare la ora 17:00,am sunat,am scris...nimic am primit raspuns in jur de 21:30...E la noroc nu este ceva sigur!
  2. Salutare azi am fost la domnișoară programare făcută cu o zi înainte. Totul ok am trimis confirmarea cu o oră înainte, am primit raspuns ok numai ca ajung la locație aștept 10 minute, 20,sun nici un răspuns si așa am făcut cale întoarsă. Așa își respectă programarile domnișoara...Nu recomand nici dacă va fi pe gratis caracter zero...
  3. Salut,revizitat Bety astăzi ce pot spune este ca mi-aș face abonament zilnic dacă aș putea sincer sa fiu.Nu degeaba Bety a ajuns în top merită cu prisosință e o super finuta. Multumesc Bety pt încă o întâlnire super.😘
  4. Salut, revizitat Bety astăzi ce pot spune ...programare respectată impecabil, apartament excelent iar despre Bety numai cuvinte de laudă este o domnișoară super cu o igienă perfectă, îngrijită, cu foarte mult bun simț și nu degeaba este in TOP. Un singur amănunt, trebuie sa știți sa fiți domni restul va decurge ca si cum ai fii cu o prietena (girlfriend experience).Multumesc frumos Bety.
  5. Am vizitat-o astăzi pt prima oară pe Bety...Nu pot spune decat wow...este o prezență plăcută, primitoare are un corp extraordinar de frumos ea este frumoasa cu totul.Abia astept data viitoare sa o vizitez sincer sa fiu,multumesc frumos pt întâlnirea de astăzi Bety.
  6. Noroc! Prima mea recenzie aici,sa incep prin a spune despre Corina ca este o escorta de top din toate punctele de vedere de la felul în care arată la comportament.Nu voi vorbi despre întâlnire dar dacă sunteți bărbați cu maniere va spun alegeți sa mergeți la Corina. Mulțumesc frumos pt întâlnire, pe data viitoare!
×
×
  • Creează nouă...