Sari la conținut

alex_x_marinescu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alex_x_marinescu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alex_x_marinescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputație

  1. Daca o gasitzi postati fratilor ca o mai cauta confrati futaciosi.
  2. Aoleuuuu.... mi-ai stricat ziua.... Merci mult oricum !!
  3. Chiar nu i s-a lasat niciunui frate futacios la ea ???... la cat e de buna....🤔
  4. Buna ziua... fratilor ati incercat careva la bunaciunea asta.... pozele sunt super dar ma intreb daca este ea in realitate ... https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/pentru-prima-data-in-resita-clipe-de-vis-pt-pauza-ta-de-relax/8ff6d03ifh7976f8d6ihd7dfd1787fi7.html Multumesc pt orice detalii!
  5. Nu este mancare la pesti... daca stii sa o cauti o mai vezi in poze pe fejsbuk.. ea avea copil cu pestele ei... cu ala e si acum... un gigolo de culoare... la Severin l a luat pe ala valul si a intrat peste client.. a facut scandal mare... cre k acolo si a dat seama ca ii fut altii bunaciunea si k nu prea mai suporta gandul.. si de atunci nici nu mai e la produs pe aici... O scoate sigur iarasi cand se satura de ea... altfel nu are cum k o tine legata cu copilul... Cam asta e.
  6. Daca ai ceva detalii despre ea lasa ne si noua aicinte rugam.. poate dam de ea... merci.
  7. Alina cand mai ajungi prin Severin ??... te asteptam si pe aici...
  8. Salutare... spune-ne si noua te rugam de unde e anuntul... vreau sa o vizitez dar nu gasesc nimic pe publi24 sau alt site... e numarul ei pe bine ?? Merci !
  9. Buna ziua... a fost cineva sau o stiti pe blonda care este zilnic in parcarea de langa satul Cornea ??... pe drumul catre Timisoara ???... mereu o vad dar pana sa opresc trec si nu mai spuc..
  10. Buna ziua... a fost cineva sau o stiti pe blonda care este zilnic in parcarea de langa satul Cornea ??... pe drumul catre Timisoara ???... mereu o vad dar pana sa opresc trec si nu mai spuc..
  11. Cea din ultimele poze nu e Alina... se vede dupa lipsa tatuajelor... desi e buna rau si asta. Despre Alina probabil are dreptate confratele futacios de mai sus, a scos-o pestisorul la export pentru ca de la problema aia din august nu mai apare pe niciunde.
  12. Multumim pt recenzie...totusi nu am inteles exact... este tipa din poze dar mai grasuta ??.... sau este o tipa CA CEA DIN POZE ???... multumim de raspuns.
  13. Salutare...mai stie vreun frate futacios ceva de Alina???...a disparut si nu mai apare pe niciunde….care stiti impartasiti cu noi fratilor…:-)
×
×
  • Creează nouă...