Jump to content

uyrebyt2000

Maistru Curvar
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Utilizator De Incredere

About uyrebyt2000

 • Rank
  Maistru Curvar
 • Birthday 08/10/1989

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Oras:
  Cluj Napoca
 • Interese
  Țâțele

Contact Methods

 • Telefon:

Recent Profile Visitors

459 profile views
 1. Salutare oameni buni, eu mă epilam inghinal și intra fesieri, la o doamnă din Gheorgheni, capăt pe Brâncuși, eram neted timp de 3 săptămâni în zonele respective și tare mulțumit, dar de 2 luni sau de 3 nu mai pot da de ea, cred că a mers în America.. Sper să nu fi pățit ceva. De atunci am tot dat cu lama săptămânal, dar nu-mi place, crește aiurea și mi se irită zona. Am fost zilele trecute la un salon (Atractiv) pe str. Parâng, doamna ce m-a epilat se intitulează o expertă în arta epilării masculine, dar nu e așa eu am avut de suferit, ceara a fost prea caldă, mi-a smuls de pe scrot
 2. Atunci erau reale, acuma nu mai țin minte, dar în octombrie avea parcă 3 poze, era foarte bronzată și avea pircing în buric, se putea vedea din poze..
 3. Am sunat-o pe doamna, cere 200 de lei pe masaj, masaj normal, nu futai cum fac altele😊, zice că are foarte mult de lucru, după accent pare a fi din zona moldovei, de pe partea noastră.. E destul de arțăgoasă, mai că se jura că e cineva la ea pe masă, eu cred că nu e în Cluj..
 4. Bă câtă răutate, a fost omul și probabil i-a plăcut ce a văzut la fața locului, cu toate că nu era ceea ce a văzut în anunț, a încercat pe banii lui, a împărtășit cu noi experiența nașpa pe care a avut-o, ne-a avertizat (că poate mai sunt și alții care merg, văd la fața locului la fel și ei, și zic hai totuși să încerc), în loc să fim recunoscători îl facem fraier și îl jignim... #fițiMaiUmani
 5. www.piata-az.ro/masaj-de-relaxare-reflexoterapie-masaj-anticelulitic-servicii-de-sanatate-si-infrumusetare-633159
 6. Am fost eu la duduia, face masaj erotic, are pircing în buric,sânul drept și deasupra clitorisului,culoarea pielii este exact ca și în poză, e plăcută dar nu e ce trebuie, părerea mea, nu te lasă să o saruți în zona intimă, are o frică în zona unde are pircingurile, dacă o atingi te ține de mână..adrsa AVV110.
 7. E ca și cum a zis preafericitul din Constanța, că dacă mergi la o biserică catolică, e mare păcat..Dacă stai într-un balon ai șanse foarte mici să te răcești, la fel e si cu corona, problema mare este la persoanele care au alte afecțiuni, în spital te ține maxim 10 zile dacă ai febră și dificultăți de respirație, pe mulți iau externat cu toatecă le-au ieșit testele pozitiv...Necesitațile trebuie să ni le facem, ele trebuie să mănânce, economia trebuie mișcată 😄. Stai în casă că de îmbolnăvit se îmbolnăvesc alții â˜ï¸
 8. Salutare, știe cineva unde poți merge la epilat, în Cluj Napoca, dar să nu fie la salon, să mergi acasă la cosmeticiană...? Este o doamnă în capăt la strada Brâncuși, dar e cam ciudată, dacă mai știți pe altele care epilează inghinal?
 9. 0727764119 maseuza din grigo, dar s-a retras cică..
 10. A slăbit, sânii îi sunt lăsati puțin, dar se face plăcută prin atitudinea ei, eu am fost luni pe la ea, am avut parte de masaj de relaxare + finalizare, am plătit 120, am avut parte doar de o finalizare, în februarie am plătit 150 și m-a terminat de 2 ori, e plăcută, cu mine s-a comportat ok, masajul erotic 9, iar cel de relaxare 8,5..
 11. Nu s-a dezbrăcat, de atins nu am atins-o ,e la 45 de ani..
 12. Da, se pricepe, nu cred că a lucrat în mănăștur, eu tot în Zorilor, am fost cât era în țară..face masaj în Italia la ceva azil de bătrâni..
 13. George încearcă la doamna din Zorilor, +40748956234, nu o întreba de finalizare la telefon, e puțin ciudată, dar în timp ce te masează aduce ea în discuție treaba cu finalizarea, eu am avut parte de un masaj excelent și la final și de finalizare... Acuma depinde de tine, dar îi place să fii decent, face masajul îmbrăcată și eu nu am atins-o în timpul ce mă masturba..
 14. Dacă știe cineva o doamnă sau domnișoară, ce face epilare inghinală la bărbați, în Cluj Napoca..?
 15. https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/alte-servicii/anunt/ruby-gentleman-s-club-ofera-servicii-de-masaj-in-locatia-din-cluj-napoca/edd73981e5ef790618e4h19h807g0e3i.html Oare le-a trecut cineva pragrul..când suni duduia care îți răspunde, gândești că vrea să te iei la bătaie, cică ea e patroana.
×
×
 • Create New...