Sari la conținut

r3s3ntsp3rkoff

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre r3s3ntsp3rkoff

  • Dată Naștere 21.03.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ploiesti

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

303 citiri profil

r3s3ntsp3rkoff's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Sarut mana , pana la ce ora ai programul azi?
  2. Sarut mana disponibila azi pentru o programare?
  3. Am ajuns si eu la acest specimen de femeie, este de etnie, cand am fost eu la ea avea o camera de 2pe 2, fara dus fara nimic, locatia prin bariera bucuresti strada industriei la pitstop hostel unde colcaia de tigani ca iti era frica sa si pleci poate plecai dezbracat pe strada. Ca si prestatie nu am ajuns sa fac nimic ca dupa spusele ei ea nu face " gurita" la vreo 10 minute ma imbrac ii las 100 ron si am plecat numai ca sa fiu sigur ca ajung intreg acasa. DE EVITAT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.
  4. Am sunat si eu la 0761314699 detinatoare incontestabila de topic domnisoara Andreea, mi a raspuns o voce foarte calda si cu multa rabdare, explicandu mi tot meniul de la cina. Sunat, vorbit detaliile la telefon, dar poti comunica si prin whatsapp pentru programare. Afland locatia undeva in bloc cu libra bank de pe republicii, ajuns la locatie imi deschide usa exact doamna din topic frumoasa, nu este genul slim, mai degraba genul MILF, pentru amatorii de gen, unde ma incadrez si eu, discutat 5-10 minute de parca ne stiam de o viata, foarte bun PSE. Baia locatiei curata, cada curata, geluri de dus prosop . Acum sa trecem la actiune, revenind din dus unde am fost eu si apoi si andreea, intram in camera de tortura unde incepem sa ne mangiem sa o sarut pe gat, pe buze si ma cobor spre sanii aia mari cu care te poti juca in voie, in acelasi timp si ea ma saruta pe gat si cu o mana pusa mai jos pe Fermecatu' care deja incepuse sa stea drepti. Ne am pus pe pat a inceput un oral pur si simplu fantastic cu deep, cu atentie la owo, cu scuipat si supt de cap, mai aveam putin sa trec granita si am rugat-o sa punem anvelopa unde sa conformat si ma intrebat cum am vrea sa incepem si am inceput cu lady on top unde se misca bestial si unde am si finalizat. A fost o experienta foarte placuta si andreea este o fata cu mult bun simt si care nu se uita la ceas si isi da interesul sa pleci satisfacut. Acum o sa urmeze notele pur si simplu din punctul meu de vedere si cum m am simtit eu in compania frumoasei domnisoare : Oral Nep- 9, NORMAL -9, PSE-10, LOCATIE- 10, ANAL NU AM INCERCAT NEXT TIME, CURATENIE-10. DE revenit DAAAA, CU SIGURANTA, HALATUL 100 FIN/200 h.
  5. Salutare tuturor, va multumesc ca m-ati primit in comunitatea voastra si sper sa nu va incurc, si sa invat cat mai repede sa trimit o recenzie, seara faina.
×
×
  • Creează nouă...