Sari la conținut

gigitambal

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gigitambal

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

gigitambal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Reputație

  1. gigitambal

    Kim 0734833046

    Ne-am revazut dupa o pauza de cateva luni bune. O experienta foarte placuta ca de fiecare data. Aceeasi fata dulce, atenta, zapacita pe care o stiam. De masaj nu mai vorbesc, si terapeutic si erotic de nota 10 pentru mine. Locatia - ok, usor de ajuns/gasit, curata/parfumata etc Legat de "alte servicii" - daca fata a spus de la inceput ca nu face mai mult, ce rost au vorbele astea in vant? Mara - multumesc pentru inca o sesiune extraordinara - inca ma resimt dar am cerut mai tare si mi-a dat caprioara sa imi ajunga Am mai spus cred si in alte review-uri la ea - mergeti daca sunteti cu bun simt si fata va face sa uitati de voi cat timp il petreceti impreuna. Spor(t).
  2. gigitambal

    Kim 0734833046

    Am fost si eu in vizita la Kim/Mara. Locatie usor accesibila (doar sa ai ochi sa citesti numarul scarii, nu ca mine :D. Mara - o bomboana de fata - nu are rost sa comentez despre cum arata, are destule poze pe aici. Right up my alley. Am stat la taclale putin, eu unul am simtit un click cu ea, am mers la dus si apoi la masaj. Masaj de relaxare bun (mica mica dar te indoaie daca "o superi" :)) ). Masaj erotic foarte ok, am uitat de mine langa ea - am iesit din camera cu un zambet tamp pe buze si foarte relaxat. Am mai stat la o tigara si la vorba si am stabilit ca revin cu siguranta. Se vede ca ii place ce face si se implica, o atitudine de nota 10. Daca esti de treaba si tu, este si ea si iese o treaba minunata. (P.S. - am inteles limitele ei, nu am "fortat nota" si a iesit totul bine). Mara/Kim - ne revedem curand si ma tin de cuvant D.
  3. Am fost in vizita la Betty.Intalnirea si detaliile stabilite prin whatsapp cu cateva ore inainte. M-a asteptat in prosop, in spatele usii proaspat iesita de la dus. apartament curat, baie ok. Fata de treaba, permisiva (in limitele ofertei). Nu am intrat la dus pentru ca abia facusem acasa. Despre actiune. nu intru in detalii - in masura in care a fost(din cauza mea) a fost ok. Nu m-am simtit grabit, totul ca in poze, poate chiar mai bine pentru amatorii de slim. Stabilit o ora, decartat 350 cand am ajuns. De revenit - cu siguranta pentru mine. Data viitoare imi iau revansa
×
×
  • Creează nouă...