Sari la conținut

raynefabyan

Serious Contributor
  • Număr conținut

    412
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de raynefabyan

  1. La multi anii ,O primavara frumoasa sa ai..💐
  2. Astazi dupa ce am aflat acum cateva zile ca va reveni Sandra .mi am facut timp sa o vizitez. intrucat nu sta decat 2 zile am si fugit catre ea , numai ce am venit de la ea de 2 ore. atmosfera placuta aceasi adresa Ion Campineanu.Sala Palatului. vizavi mai exact. apartament ok pt ce trebuie cu cele necesare la baie iar atmosfera placuta cum spuneam inca de la intrare cand am vazuto pe splendida Sandra ma fermecat ochii ei si desigur sanii ei imensi.. sa zic asa arata la fel ca la inceput cand am cunoscuto.tarifele aceleasi 150/300 pt doritori o mai gasiti maine de dimineata pana seara. te 😘 Sandra si sper eu totusi poate mai revi.
  3. Salutare pt cei care o stiti ati fost s au cei ce vreti sa o cunoasteti maine va reveni Sandra , aceasi locatie Ion Campineanu Sala Palatului. ne revedem maine Sandra te 😘
  4. Heey ai venit in Bucuresti in sfarsit.... Unde ai locatia😘
  5. Heey Buna draga cu mine am lemne de foc 😊si Visinata
  6. nu mai zic nimic aici inchei mi sa parut absurd sa dai tu nu eu minus aiurea si am facut asemeni ai dat la multe alte minusuri nu numai ca am chemat i am spus in gluma ca am si nr personal dat fiind ca era in acel oras i am scris acolo , aici inchei discutia.
  7. pai exact asa faceti voi daca nu e interesant pt tine nu da minus treci mai departe.. am destule recenzii eu zic ca razbunarea e la tine ai dat aiurea minus. minus dai cand e un comentariu facut fake. nu ca am ales eu aici pe site sa i urez la multi anii unei fete.
  8. Exact acelas cuvant voiam sa folosesc si eu cand am citit sa ai parte de tot ce ti doresti adica de tine logic versoara mea te pwoopik de nu te vezi..inca odata Happy New Year...😘💋💖
  9. am destule recenzii trebuie doar sa le citesti astazi este ultima zi din an nu sunt fetele prezente la datorie. ... urmareste recenziile de anul viitor ca nici nu sti ce pierzi...bafta si La multi anii!!
  10. La multi Anii Sandra Un An Nou 2024 plin de realizarii si implinirii...😘💋
  11. La Multi Anii Biaa!! Un An Nou plin de implinirii si realizarii..😘💋
  12. La multi Anii !! Un an nou 2024 plin de realizarii si implinirii.. te astept la Bucuresti 😘💋
  13. Nu cred , din ce am vorbit cu ea... i poti lasa un mesaj iar in finctie de mesaje se poate sa vina s au nu insa de anul viitor sanse mari sa nu mai vina..
  14. Mery Christmas Biaa!! Hai odata la Bucuresti de cand te astept ...💋
  15. Merry Christmas ! Misha astept sa te reintorci..😘💋
  16. Astazi avand drum pe la unirii .am zis sa dau un mesaj Mishei vazand ca aici este liniste. de cateva ore era liniste si pe watsapp si am aflat ca este la Bucuresti si in apropiere de unirii. Natiunile Unite noua adresa .a mai fost ea pe acolo si am mers din nou sa o vizitez cu o mare pofta pt oralul ei demential .dar de data asta sa incerc si cum e oralul ei cu piercingul drept sa spun nu am fost la nici o mandra cu piercing in limbutza. apartamentul destul de ok cu tot ce este nevoie la baie ea este micutza de statura pt necunoscatorii pt cei carora nu va plac minionele ,mie mi plac mult si mai ales ea este bine proportionata. cadoul 150/300 din nou ma incarcat si astazi Misha de energie. pe curand Misha sper sa mai fac macar o vizita pe anul asta.😘
  17. hmm ba cam da la cat o cunosc nu moare dupa asta stie. cum e si cu job. acum trece ea printr o perioada mai proasta..
  18. asa ca dute sa nu pierzi abonamentul ca expira la finalul anului
  19. oricum o sa slabeasca ea na sti cum e dupa sarcina unei femei se mai igrasa..nu stie sigur daca mai revine are alte planurii daca i reusesc nu mai vine...
  20. Astazi s au aliniat planetele si am reusit din nou dupa ceva vreme sa o revad pe superba Sandra. pentru doritorii a revenit azi tot asa pt 3 zile pana miercuri inclusiv o gasiti de dimineata pana seara tarziu adresa aceasi unde am cunoscuto Sala Palatului vizavi ap frumos la baie tot ce trebuie ea se stie piesa de rezistenta sanii am optat pt un oral destul de bun si normal pe la spate si mama mama ce frumos se vedeau sanii cadoul este 150/300 o seara superba Sandra mi ai facut ziua mai energica..
  21. salutare.am raspuns eu mai sus e posibil sa nu lucreze pana nui trece cicatricea s au nus cum e dupa cum spuneam a pus piercing si nu poate oral o vreme asa ca revine cand trece..urma sa puna dupa ce am plecat eu..
×
×
  • Creează nouă...