Sari la conținut

mesteru45

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mesteru45

  • Dată Naștere 30.08.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanța
  • Interese
    Femei

Informatii de Contact

  • Telefon:
    0768556789

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mesteru45's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

13

Reputație

  1. Nici nu trebuie sa fiu celebru pe forum ca sa scriu o recenzie. Lipsa mea de activitate se datorează ca nu sunt prezent prin țară ca sa am activitate prea multa, implicit recenzii. Eu am scris despre experiența cu domnișoara, puțin ma interesează daca e concludent sau nu pentru cineva. Cine vrea sa încerce, nu are decât, ca nu îl ține nimeni cu forța sa nu. Va salut.
  2. Salutări. La sugestia unui prieten am zis sa incerc si eu la domnișoara din anunț,foarte ocupată din cate am văzut. După multe încercări reușesc sa dau de ea, si deja m-a descurajat tonul plictisit. De multe ori dacă nu imi place tonul de la telefon renunț, pentru ca in 80% din cazuri denotă ce va urma. Pozele din anunț sunt ale ei, dar o avantajează foarte mult, sunt făcute in așa fel. In fine,trec peste si reușesc să stabilim detaliile despre locație la telefon. Ajung in locație facem cunoștință (aceeași atitudine ca la telefon..), imi spune sa ma dezbrac direct (de fiecare dată când merg la escorte fac duș de acasă,m-am învățat minte,nu stii ce găsești în locație) , ea fiind deja dezbrăcată, ma așteptat întrun prosop si incepe acțiunea sau inacțiunea mai bine zis. Aici voi da și notele. Oral : 4. La telefon imi spune in funcție de igiena ON/OP, cand ma trezesc ca o ia la laba sa îmi poată pune prezervativul. O întreb de oral neprotejat si imi spune ca la ea e tot timpul protejat. Pune prezervativul si incepe un oral 80% labă pentru vreo 3 minute după care am oprito ca nu avea niciun rost. Normal: 6. I-am dat nota 6 pentru ca într-adevăr e strâmtă, nu as putea comenta la capitolul acesta, dar probabil e si la început de drum. In rest, execrabil. Am schimbat vreo 3 poziții in total, stă că muta nu schițează nimic, in misionar am surprins-o de 2 ori ca se uita la televizor :). Înțeleg ca poate nu ii face plăcere ceea ce face, dar totuși poate să încerce sa mai animeze puțin pentru ca e spre avantajul ei. Zici că fuți un sac de cartofi. Pe la a doua poziție, văzând ca trecuse deja 10 minute de cand intrasem, mă întreabă dacă nu vreau sa finalizez corporal. Wtf 😒. Am schimbat in doggy si am finalizat,ca deja incepusem sa ma enervez. Igienizat cu șervețele umede si încheiat partida. GFE: 2 . Nu sunt genul care caută așa ceva, dar totuși sa smulgi vorba cu cleștele de la ea e prea de tot. Mă simțeam eu prost ca venisem pentru ce venisem, cu toate ca stiu ce caut si ea știe ce oferă.... Achitat 150 de lei pentru o finalizare si am plecat. Door to door 20 de minute 😐 De revenit eu unul nu mai revin. De recomandat la fel nu recomand. Dacă cineva vrea sa încerce, nu are decât. Consider ca sunt fete la banii ăștia care chiar merită si isi dau interesul pentru satisfacția ambelor părți. In rest, mult succes colegilor. Cu respect.
  3. Salutări. Sunt aici pentru a scrie a doua mea recenzie a Biancăi. Sunt foarte rar activ aici pentru ca nu sunt prea prezent in țară. Trecând la subiect, am văzut anunțul pe forum ca a revenit si am luat legătura prin WhatsApp. Cu puțin noroc am prins o programare. Am stabilit detaliile pentru întâlnire telefonic. Locație usor de găsit in Tomis nord, locuri de parcare destule pentru cine merge cu mașina. Ajuns la destinație am optat pentru o oră total, pentru ca nu stiu dacă ne mai prindem curând. Acțiunea sa desfășurat, din punctul meu de vedere la superlativ(cine a vizitat-o stie la ce ma refer,asa ca nu mai intru in detalii). Cine nu, vă recomand. Foarte amabila, deschisă la sugestii, dedicată sa ofere o experiență de neuitat. De la mine nota 10 din 10. Imi pare totuși rău ca nu e prea des prin Constanța pentru că merită la top fără discuții. Pentru mine este deja in topul personal. Atât am avut de spus, nu ma mai intind. Cu respect.
  4. Va salut. Nu am foarte multa activitate pe forumul acesta, intru destul de rar. Am de gând sa scriu doar câteva cuvinte despre Bianca. Sunat seara in jur de 19:00, răspuns concis de la Bianca :- Ne vedem in 30 de minute la locația mea, destul de usor de gasit cu Waze. Ajuns in locație, am făcut cunoștință cu ea, pot sa spun ca am purtat o discuție amicala, chiar plăcută pentru mine( sper ca si pentru ea) cu toate ca ne-am văzut singură dată. Acum urmează notele: Locatie: 10- usor de găsit, destul de retras, curat, apartament modern (mai multe detalii primiți de la ea). GFE: 10- Fata de gașcă Bianca, foarte lipicioasă , mi-a făcut placere sa discut cu ea. Acțiune: Pentru mine personal e de nota 10, igiena este ireproșabilă, oralul este demențial(cine a fost stie despre ce vorbesc) , restul actiunii sa desfășurat in doggy cu o priveliște deosebita , la sugestia Biancăi, pot sa spun sincer ca stie 100% ce face, finalizarea a fost in prezervativ. Si cu asta am postat si prima mea recenzie pe forum. Nu sunt activ prea mult pe aici, vreau doar sa spun fata merită vizitata cel puțin odată. Pentru mine e de revenit. O seară bună
  5. Poze false. Cu totul altceva in locatie... Pentru mine e de evitat
×
×
  • Creează nouă...