Sari la conținut

adi432

VIP Member
  • Număr conținut

    1.027
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adi432

  1. Aseară am vizitat-o din nou pe aceasta fată minunata. Despre Rebe ce aș mai putea eu să spun, eu unul merg la Rebe de fiecare dată când ajunge la noi în oraș chiar din 2019 când a venit prima data și de fiecare dată am plecat super mulțumit de calitatea serviciilor oferite, de fiecare dată a demonstrat că nu degeaba a urcat în top la noi în oraș. O recomand cu multa încredere, ca și note se știe că îi de 10 cu multe stele la toate capitolele. Te pup Rebe și abea aștept să ne revedem cu bine, sănătoși și să ai parte de multa sănătate și baftă.
  2. Astăzi am vizitat-o pe frumoasa Carina. Părerea mea despre fată o știți nu mai este nevoie de prea multe cuvinte 😘😘😘 Carina draga mea te pup și să rămâi le fel 😇 te îmbrățișez cu mare drag 🤩🥰😇
  3. adi432

    Izabela 0792094707

    Felicitări și bine ai venit pe forum baftă și spor la fetițe
  4. Foarte bine punctat și sutien cea ce ai scris tu și din punctul meu de vedere îi o fată de nota 10 la toate capitolele de ar fii toate fetele ca ia ar fii super.
  5. Sunt total de acord cu tine și confirm cu tărie că nu cred că a putut să scrie asa ceva despre tine care ai o igienă impecabila și chiar ții la lucru ăsta așa că se vede că are o frustare, ieu unul am plecat de la tine super mulțumit și chiar am avut parte de servicii de calitate și te recomand cu multa încredere.
  6. Azi am avut plăcerea și onoarea de a o cunoaște pe Brianna. Contact pe watap răspuns prompt stabilit ora și locația respectă de ambele părți. Despre Brianna nu pot să spun decât că îi o fată superbă din toate punctele de, comunicativă, frumoasă ba chiar mai frumoasă în realitate decât în poze știe să te facă să te simți bine în compania iei, cu servicii de calitate fără comentarii o recomand cu multa încredere. Ca și note din punctul meu de vedere îi de nota 10 la toate capitolele nu prea ai ce săi reproșezi cred că la ce avem în momentul de față în oraș îi de top. Te pup Brianna și îți doresc multă sănătate baftă succes și să ne vedem data viitoare cu bine.
  7. Proaspăt ieșit de la frumoasa Mădălina. Fiind în tranzit prin Cj nu aveam cum sa nu o vizitez și pe Mădălina, programare făcută încă de aseară, locația o cunoșteam de data trecută. Despre Mădălina nu prea mai am ce sa zic am tot scris mereu părerea mea o știți că îi o fată superbă din toate punctele de vedere cu servicii de top nota 10 cu steluțe la toate capitolele o recomand cu încredere. Te pup Mădălina a fost încă o experienta super reușită în compania ta și abea aștept să ne revedem cu bine, multă baftă și ține-o tot asa.
  8. Superbă din toate punctele de vedere
  9. Chiar iești frumoasă și dacă mai ai și servicii de calitate cu siguranță vei avea succes sper să te simți bine la noi baftă și mult noroc.
  10. Trebuie mai multă mobilizare și multe donații, și să ne rugăm să se facă bine fata îi prea tânără săraca, eu unul în afară de donație financiară aș putea dona și sânge dacă are nevoie numai să se facă bine fata.
  11. Iești frumoasă ce să zic baftă și succes la selecție
  12. Da îi valid contul tocmai ce am făcut și eu un transfer
  13. Și eu susțin idea ta și sunt dispus să donez o sumă de bani
  14. Sunt total de acord cu tine îi doresc să se facă cât mai repede bine, chiar îi o mare tragedie
  15. Superbă din toate punctele de vedere
  16. Felicitări pentru ca ai spart ghiata cu siguranță cred că am să o vizitez și eu dacă va mai rămâne pe la noi și pe săptămâna viitoare. Chiar pare interesantă și arată și bine în poze, și zici că are și servicii bune.
  17. Bine ai venit, să ai baftă succes și sper să te simți bine la noi sper să pot ajunge pe la tine
  18. Azi am avut plăcerea de a o vizita din nou pe aceasta fată minunata. Despre Giulia ce aș mai putea eu să spun decât că îi aceiași fată superbă din toate punctele de vedere, cu servicii de top, de la Giulia nu ai cum să pleci ne satisfăcut o recomand cu multa încredere, majoritatea o cunoașteți știți despre ce îi vorba . Din punctul meu de vedere îi de 10 cu multe stele la toate capitolele. Te pup Giulia și abea aștept să ne revedem cu bine.
×
×
  • Creează nouă...