Sari la conținut

costty77

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre costty77

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Craiova

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

costty77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. O experienta total neplacuta ! Nu stiu daca este cea fin poze ptr ca mie mi.a dat teapa! Am platit camera de hotel , tot, sa imi spuna ca nu poate, e masa bolnava , dupa revelion daca vreau ! O nesimtita! Cand am vrut sa o vad iarasi a zic ca nu mai vrea ea ! Nu am intrat aici sa scriu minciuni , nu am ce castiga !
  2. Stai linistit boss, daca bagi pe google nr de telef iti spar nu stiu cate anunturi dar cu fete diferite! Prost rau latrau' asta care face asa ! Bagabe.am pula in mortii, copiii si coliva masii, ca tot are ce are cu cativa care i.au dat peste bot !
  3. Cred ca, confunzi! Nu aveai cum sa mergi tu la ea! Face numai deplasari! Deci....... Sau poate ai dreptate, nu te contrazic! Tu zici ca ai fost!
  4. Multumesc mult ptr informatii boss! apreciez ajutorul tau! vreau sa ajung pe la ea si iti promit ca iti voi scrie cum a fost!
  5. La 250€/ 2 ore asa trebuie sa fie, o adevarata dama de companie! se implica!? FK!? te fte bine!? nu vreau doar sa arate bine si sa fie ca o blana cu gaura.... 😁
  6. Cateva detalii bossule, te rog!? arata bine, se misca bine..... la banii aia... Ms mult
  7. Nu stie nimeni nimic de fata asta!? Ceva concret! in poze, e buna rau! multumesc
×
×
  • Creează nouă...