Sari la conținut

gavrila_s

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gavrila_s

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

gavrila_s's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Din punctul meu de vedere este foarte ne-serioasa cu programarile. Am sunat acum o saptamana si a ramas sa revin cu un telefon intr-o ora pt adresa; nu mi-a mai raspuns la telefon. Mi-a spus prin whatsapp (dupa cateva ore) ca a intrevenit o problema si nu mi-a mai gasit numarul sa ma anunte. Am vorbit iar cu ea astazi si am stabilt sa ajung in fata la Filicori pe Lapusneanu pentru a o vedea la 14:30; cand am ajuns acolo din nou nu imi raspunea la telefon. Degeaba sunt atatea recenzii si poze frumoase daca nu iti respecti clientii sau potentialii clienti macar intr-atat incat sa nu ii pui pe drum degeaba. De asemenea vocea ei la telefon te face sa te simti ca si cum ai deranjat-o; nici nu se compara cu modul in care comunica alte fete!
  2. Am vizitant-o astazi. A raspuns la primul telefon pe care l-am dat pe la 11:30 si am intrebat daca e libera la 12. Cand am ajuns in zona Reyna am sunat din nou si m-a ghidat cum sa ajung la ea. Ma astepta deja echipata sexy. M-a intrebat daca vreau un suc sau o apa. Am stat putin de vorba in sufragerie apoi am continuat inca vreo 10 min discutia in dormitor. In timp ce vorbeam ea se dezechipa incet incet. Am discutat desre servicii si pret. Pt o ora de ON + normal + anal a cerut 300. M-a intrebat daca vreau sa fac dus - insa doar ce facusem inainte sa vin asa ca am sarit peste. Am inceput cu un oral; soft - nu poate sa faca deep throat. Am lasat-o pe ea sa faca ce vrea nu am ghidat-o deloc si nu i-am cerut nimic. Ii place sa scuipe pe ea si foloseste si manuta din cand in cand ceia ce pe mine nu ma deranjeaza ba chiar imi place. A pus prezervativul si am inceput cu ea deasupra; se misca bine e foarte subtirica. Am schimbat cateva pozitii si am ajuns pe la spate unde nu am mai rezistat si i-am zis ca sunt gata sa termin; ea ma intrebat daca vreau finalizare orala. M-am asezat pe spate si mi-am scos prezervativul iar ea a preluat comanda pana am finalizat in gura ei. A mai continuat sa "mestece" 10 secunde apoi a plecat la baie. Nu face FK ceia ce m-a derutat putin; nu eram in elementul meu... Poti vorbi orice cu ea - e chiar foarte vorbareata. Si nu se sfieste sa povesteasca despre viata ei. Are pielea inchisa la culoare insa nu este de etnie ci are ceva origini mai la sud de romania (la fel ca si mine :) ) Am facut un dus repede apoi am continuat conversatia. Am inceput din nou cu un 69; mi-a placut ca nu folosea mainile. A urcat din nou pe mine si apoi dupa scurt timp am schimbat pozitia. Nu eram foarte tare si nu am finalizat si a doua oara. In general se muleaza pe cerintele tale si nu are pera multa initiativa. Totusi este ok. As fi vrut sa incerc un anal cu ea pt ca accepta insa nu s-a mai putut. ramane pt data viitoare. Miroase placut si are gust bun. Din punctul meu de vedere are un corp perfect. Loactia 10 - nu vad nici o problema Oral Neprotejat - 9 - doar pt ca e un pic cam soft Normal protejat - 9 - ar fi bine sa preia initiativa uneori mai ales daca tipul este mai timid sau nu se simte in largul lui FK - 0 - nu face Igiena 10 - a facut si ea dus intre reprize si este ingriijita; am primit prosop curat; nimic de reprosat; Aspect 9; are un corp foarte frumos; totusi trebuie sa iti placa fetele cu culoare pielii mai inchise Anal - 0 pt mine ca nu am mai apucat sa incerc; Am stat cam o ora; ma invita sa mai raman inca o ora daca mai vreau; nu m-a grabit deloc; nu se uita la ceas sau la telefon. Nu mi-a cerut banii la inceput; i-am dat la sfarsit. Cu sigurant voi mai trece pe la ea. Merita sa o vizitati.
  3. Am vizitat de curand olanda si am zis sa incerc si eu o escorta de acolo. Nu a fost usor. Pt a le gasi am folosit site-ul bine cunoacut kinky.nl (versiunea noua a site-ului e si in limba engleza) Am sunat la cateva numere insa nu raspundeau. Am incercat sa trimit mesaj si primeam cam aceiasi reactie. Cu siguranta avand numar de telefon de romania nu ma ajuta deloc. Data viitoare imi voi lua o cartela de olanda. Am reusit sa iau legatura cu o fata prin whatsapp (Inna din Utrecht). Dupa poza de whatsapp era romanca. In fine am stabilit ora si ceia ce vroiam de la ea si a ramas sa o sun cu o ora inainte. Cand a venit momentul si am incercat sa o contactez. Nu mai raspundea. Am cautat altceva. Am descoperit ca pe numarul de romania nu puteam primi mesaje de pe numarul de olanda pt ca ele incercau sa imi dea locatia. Intr-un final am luat legatura cu o brazilianca (am aflat ulterior). Era trecuta de 35. Locatia era ok. Nu foare curat. Oral neprotejat. Normal protejat 90 eur. Inca 50 eur pt anal. Nimic deosebit. Nu era acelasi pret ca acela afisat pe site insa nu mi-am mai batut capul.
  4. Am vizitant recent Amsterdamul si bineinteles ca am fost si in RLD. Pana la 20:00 (schimbul de zi) sunt putine fete la geamuri si nu sunt dintre cele mai frumoase. Dupa ora 20:00 - 21:00 vin majoritatea fetelor (schimbul de noapte) si acestea sunt atragatoare. Cam 60-70% din locatii aveau o fata inauntru (restul sunt nefolosite). Majoritatea sunt romance. Am cerut detalii la trei din fete insa doar una din ele parea a fi ok. Pretul e 50 EUR (OP) + 50 EUR (normal protejat). Insa trebuie sa pui cat mai mult intrebari atunci cand discuti cu fata altfel iti iei teapa. De exemplu am intrebat daca se dezbraca de tot si a spus ca isi da jos doar chilotii; daca vreau si sutienul tre sa mai adaug 50 EUR. Am intrebat de "fingering" si a spus ca tre sa port o manusa. In final am gasit o fata care accepta un pic mai multa "joaca" decat celalalte si nu te grabeste. Accepta ON fara nimik in plus si face un oral foarte bun. Eram convins ca e rusoaica dupa aspectul fetei. A intrebat de unde sunt insa nu i-am spus decat la final cand am aflat ca defapt e din Iasi. A fost super ok si daca mergeti in zona o recomand cu incredere. Nu stiu cum o chiama insa o gasiti pe straduta: Oudekennissteeg pe partea dreapta. E satena si micuta de inaltime. Cred ca printre zecile de fete de pe stradute sunt si unele care merita vizitate insa e greu sa le gasesti si din pacate nu avem un sistem de recenzie pt. ele.
×
×
  • Creează nouă...