Sari la conținut

sweet_sonia

Neverificata
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre sweet_sonia

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sweet_sonia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

56

Reputație

  1. Buna dragilor!!! Imi cer scuze că nu am mai fost deloc activa pe forum, însă am avut parte de un eveniment foarte nefericit în familie, mai exact un deces! Chiar nu am avut nici timp si nici starea necesară pentru a revenii pe forum cu detalii! Sper ca sunteti bine cu toții, că depășiți cu brio aceasta perioada grea de suportat ! Sper sa treaca mai repede aceasta pandemie "nebuna" si sa ne revedem sănătoși. Voi posta pe forum cand voi revenii in Timișoara, pana atunci va pupăcesc pe toți!! Mii de pupici, dragii mei dragi!
  2. Ambele sunt pozele mele, vi le pot trimite in privat fără față blurata! V-am scris mai sus in recenzie ca mi-am blurat fata din motive personale, nu ca lucrez cu poze false!!! Eu zic ca se vede destul de clar ca este același corp, sunt aceași sani,sunt aceași pantofi !! Zi faina sa aveti !
  3. Buna ziua ! Poza am atasat-o de ieri in anunt!!! Iar in legatura cu adresa nu era deloc ok acolo unde găsisem asa ca m am intors tot pe CD Loga!!! Zi buna!
  4. Buna seara dragilor! Am revenit, asa ca incepand de astazi reiau programarile! Vreau să vă anunț că mi-am schimbat locația.... Anuntul meu este același pe Publi, doar ca am schimbat o poza si mi-am acoperit fata din motive personale! Mii de pupici!!!
  5. Bună, voi relua programarile de marți dragilor! Mii de pupici!
  6. Sau... as putea sa fiu "Ca scoasă din cutie" tot timpul... însă asta ar insemna sa fac si eu ca alte fete... Nu ma atinge, nu ma pupa, nu îmi strica make-up-ul..Nu ma pun in pozitia nu stiu care ca imi deranjez părul.... Si nu cred ca ar fi pe placul vostru asta! Eu cred ca este mult mai important și mai placut pentru voi ca va simțiți bine și că plecati mulțumiți de la mine decât faptul că nu am eu același make-up ca si in poze... Sau ca nu am aceași costumație. Parerea mea... Acum na, voi stiti mai bine dragilor !!! Mii de pupici !!
  7. Nu ti se pare ca exagerezi cand spui ca pozele sunt de acum 10 ani? :)) Acum 10 ani nici nu eram in meseria aceasta, ca sa vezi :)). Eu nu am nimic de ascuns... Chiar data trecuta cand am fost in Timișoara i-am permis unui baiat sa puna pe forum, poze pe care eu i le-am trimis... Poze facute atunci, fără pic de make-up, fără pic de editare!!! Întotdeauna am trimis în privat poze naturale, sau am raspuns apelurilor video pentru confirmare! Este normal sa fie o oarecare diferență între o poza de pe site si realitate... in general in pozele din reclame majoritatea fetelor au un make-up profesional, parul coafat intr-un anume fel, au anumite accesorii, alte haine,.. Cand lucrezi de dimineata pana seara nu ai timp intre clienti sa iti faci acelasi make-up, sa stai sa iti aranjezi parul intr-un anume fel... Nu poti sa stai sa te îmbraci și să te dezbraci de 100 de ori pe zi ca sa fi exact ca si in poze!!! Sa fim putin realiști, dragilor !! Niciodata nu am zis ca sunt o frumusețe sau un miss, dar nici nu cred ca este o diferenta prea mare intre poze și realitate!! Acum nu pot sa stau si sa pun zilnic poze pe forum... serios!!! Mii de pupici!!
  8. Dragi oameni .. Nu va obliga nimeni sa veniti!!! Daca nu vrei sa vi, nu vi ...Nu trebuie sa te stie tot site-ul ca nu vrei tu sa vi ca este prea scump :)). Cat o sa continuam cu această discuție?:)) Si nu, nu sunteti prosti !! Daca eu am schimbat prețul asta nu înseamnă că tu sau alta persoana sunteti in fel si chip! Cine nu vrea sa vina nu vine iar cine va dorii sa vina va veni iindiferent de ceea ce scriu eu sau alte 10 persoane care susțin că e prea scump! Va rog din suflet sa terminati cu această discuție!! Mii de pupici!
  9. Dragilor, am revenit asupra deciziei mele și am hotarat ca si pretul pentru o oră sa il măresc tot cu 50 de lei ca sa nu mai avem parte de discuții!!! Va fi 150 de lei finalizarea 250 de lei ora !!! Începând de mâine va aștept cu mare drag !! Mii de pupici!!
  10. Telefonul meu va fi deschis începând de miercuri pentru voi toți! Mii de pupici!
  11. Eu nu m-am plâns sau nu am zis ca voi sunteti in fel si chip... Am zis doar sa nu ma faceti mincinoasă și să nu îmi ziceți că totul este o invenție!Mereu am acceptat criticile , mereu am recunoscut tot ceea ce a fost adevărat!! Daca macar unul dintre voi ati fi in locul meu si ati fi sunați de peștii altor femei ati vedea și voi cum este ! Cu multi care ati fost la mine am avut această discuție despre preturi si stiti foarte bine ca eu mereu am spus că pentru mine este ok sa lucrez pe aceste preturi! Mereu am zis ca prețul acesta este ok si pentru mine si pentru voi!! Au fost clienti care mi-au spus că de ce nu ridic prețul și mereu am spus că asa cum eu lucrez pentru bani și voi lucrați pentru ei, nu ii culegeti din copac și nu îmi permit să cer imposibilul! Cu cine am avut aceste discuții poate confirma ceea ce eu spun !! Imi pare foarte rau ca am ajuns sa avem aceste discuții, sincer va spun !! :( Eu chiar nu vreau sa supăr pe nimeni si chiar nu vreau sa ma victimizez in fata nimănui! Daca stiam ca se va ajunge aici sincer va spun ca nu mai postam absolut nimic și ma gândeam de 100 de ori în legătură cu întoarcerea mea in Timișoara!! Mii de pupici pentru toți!!!
  12. Doamne, atât de tare v-ați supărat pentru acei 50 de lei incat nici nu mi-am imaginat asa ceva !!! Stați liniștiți și nu va agitati ca este ora 300 de lei pentru ca sunt foarte rari tipi care vin pentru o ora !! Sa fim serioși.... Încercați să fiți decenti și să nu ma faceti pe mine mincinoasă sau sa induceti ideea ca eu merg pe prosteala!! Pana in prezent nu cred ca am prostit pe vre-o unul dintre voi in legatura cu nimic ! Va rog frumos sa va măsurati cuvintele!!! Nu cred ca v-am lăsat impresia ca as fi o mincinoasă celor care m-au vizitat!!! Nu este obligat absolut nimeni sa vina la mine!! Daca vreti veniti daca nu, nu !!! Ganditi-vă doar ca daca vroiam eu sa ridic prețurile pentru ca asa mi se pusese pata nici nu mai lăsăm recenzie sa stau sa dezbat atât de tare acest subiect !!! De miercuri acestea vor fi prețurile mele! Cine va avea plăcerea să vină eu ii voi astepta cu drag la fel ca si pana acum !!! Mii de pupici !
  13. Imi pare rau sa aud ca pe unii din voi v-am pierdut însă și voi trebuia sa ma înțelegeți pe mine... Eu pe voi va inteleg pe fiecare in parte ... Nu a depins in totalitate de mine aceasta decizie... Eu sunt o femeie singura, nu am nevoie sa fiu sunata zilnic de "n" persoane sa fiu "scoasă la tabla" ca stric preturi si multe altele.. Cred ca înțelegeți voi singuri... Cine va avea plăcerea va veni în continuare... Nu cred ca 50 de lei in plus este o sumă chiar atât de mare. Imi cer scuze daca cumva am dezamăgit sau suparat pe cineva prin decizia mea ! Mii de pupici!
  14. Buna,dragii mei!!! Vreau sa va anunt ca de miercuri voi reveni în Timișoara!!! Voi fi in aceași adresă pe care o știți! Insa este o mica problema....Am tot avut discuții cu mai multe fete care și ele activează în Timișoara și am avut reclamații la modul ca stric prețul,ca este prea mic prețul.... înțelegi voi singurei nu este nevoie sa intru eu in mai multe detalii. Începând de miercuri voi ridica putin prețurile și sper asta sa nu fie un imperiment!! Nu voi fi absurdă.... Vreau sa fie bine în continuare și pentru mine si ptr voi. Preturile vor fi 150 de lei finalizarea și 300 de lei ora ! Stiti bine ca serviciile mele vor fi in continuare la același nivel...Nu mi-aș permite niciodată sa imi bat joc de banii si de timpul vostru ! Va astept cu drag începând de miercuri in acelasi locație curată, linistită si plina de pasiune!!! Mii de pupici pentru voi toți!!!
×
×
  • Creează nouă...