Sari la conținut

kilky123

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kilky123

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

kilky123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Ceva tot nu se leaga. Tu ai spus ca intamplarea a fost cu mult timp in urma,dar acum ne zici ca ai doar 2 saptamani. Cred ca e timpul sa definesti ce inseamna pentru tine "cu mult timp in urma",daca vrei sa pari credibila.
  2. Si nu radeti da ce a zis el de ceapa e general valabil pentru virusi. Chiar ajuta si alimentele picante si usturoiul si caldura in viroze,inhalatiile in special. Daca vreti sa cititi concret despre automedicatie si simptome cautati oameni ce au sau avut covid si descriu experienta,connor read ,yale teung chen,li ... Si da ,agresivitatea corona e amplificata de 5G deoarece vezi mai sus . Rusia nu are cazuri si ptr ca acest virus cica se inactiveaza la -30 grade si ptr ca ei folosesc arbidol, da nu radeti,are efect, doar ca nu e aprobat de fda si ue.aveam si noi polidin dar nu mai avem....pnm virusi similari sunt de muuulti ani doar ca asta e clar tehnologizat,ca prea urmareste specificatii clare. Eu sunt sigur ca la anu pe vremea asta vom rade sec si cu amar de acest virus,bine nu toti si mult mai saraci sau indatorati la banci.
  3. @ananda777 ai pornit bine dar te ai prea dus pe aratura. Si eu cred ca e virus de laborator doar prin prisma a trei aspecte - daca ar fi provenit de la un animal atunci am fi vazut o scadere subita a populatiei acelui animal,ceea ce eu nu am gasit. Varianta cu pangolinul e jenanta,era cam singurul mamifer pe cale de disparitie capabil de interactiuni cu liliecii,care subt sigur rezervorul natural pentru virusul de baza - spikeurile asociate HiV ce nu se intalbesc la coronavirusuri si care sunt specifice lentovirusurilor - de unde plm stia trump de CureVac ,de unde stia el ca aia sunt cel mai aproape ds vaccin cand chinezii si moderna lui gates anuntau ca incep testele pe subiecti umani? Parerea mea e ca mizeria asta de coronavirus a fost conceput in lab ptr extinctia varstnicilor si a cronicilor . Problema e ca eu cred ca a suferuto mutatie gtava ,acel serotip L care a generat aceasta panica generala si face guvernele sa caute cu disperare un vaccin . Nu sunt dd acord cu dronele ,trenurile si alte balarii cu vaze nato sau control prin 5G,e o ineptie. Dar da,5G slabeste imunitatea, creste ritmul cardiac si afecteaza pielea,nu trebuie sa citesti studii ca sa ti dai seama,trebuie un simplu curs de radiofrecventa, 5G e ca si cum ai trai intr un cuptor cu microunde,frecventa aia e prea mare ca sa nu influenteze organismele vii, asta e clar, trebuie interzis pentru ca in primul rand creste temperatura obicetelor si organismele pe care le strapunge.
  4. Vizitata inainte de sarbatori. Fata e ok ,eu nu prea am mare experienta la culve asa ca notele ar fi irelevante. Ce mi a placut a fost ca e sociabila si fresh. La banii astia e best buy in top 3.
  5. A fost cineva ? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/te-astept-accept-si-cupluri/438h961f46697i042g18d91d700924gd.html
  6. E marfa noua :))) pe acelasi nr ...bine ca ne ai zis..in alta ordine de idei fata chiar pare ok din ce scrie pe forum si din poze ,chiar si primele recenzii,da gandu ca ajut la bunastarea pestelui ma face, cel putin pe mine , sa bat in retragere
  7. Am sunat,cica nu mai e valabil .. .....
×
×
  • Creează nouă...