Sari la conținut

visinescuale

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre visinescuale

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

visinescuale's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Aici este vb doar de timpul pe care il aloca fiecare . Daca tu ignori...este fix problema ta ! Daca nu-ti permiti 15 ron.sau 2 L de motorina sa ajungi sa vezi...nu e problema mea ! Nu sunt narator si sa-ti dau toate detaliile! Am fost...am anuntat ca pozele sunt reale...ca fata este super ok si comunicativa ! Fiecare face ce vrea si trage ce concluzii doreste ! Zi buna la toti
  2. Nu sunt cosbuc sau eiade safac compuneri. Eu am spus ce aveam de spus. Sper ca am fost de ajuror
  3. Saluatare! Acum 10 min.am fost la andreea. Nu o sa intru in detalii va pot spune ca este o persoana foarte deschisa frumoasa si cu mult bun simt. Pozele sunt reale si locatia foarte ok ! Restul....descoperiti singuri . Eu unul m-am "abonat"
  4. Incerc sa ajung eu pana in ora 18....va anunt.
  5. Nu. Eu stiu de cristina..etajul 5 in blocul turn...
  6. Am si eu o rugaminte. Daca mai stie cineva ceva de Cristina...oferea servicii la turnul din valea rosie (langa spitalul militar) . De la inceputul pandemiei are telefonul inchis poate ma ajuta cineva . Seara buna tuturor .
  7. Sunt postari vechi ! Ma gandeam ca poate mai stie cineva ceva !
  8. Salutare.Stie cineva ceva de cristina? Presta servicii langa spitalul militar la garsoniere are tel.inchis de aproape 8 luni. Multumesc !
  9. Salutare.Stie cineva de cristina? Presta servicii langa spitalul militar la garsoniere are tel.inchis de aproape 5 luni. Multumesc !
  10. Salutare. De cateva luni bune are telefonul inchis.Ca locatie se afla fata in fata cu lidl-ul de la spitalul militar.Stie cineva ceva ? Din cate imi aduc aminte o chema cristina
  11. Parerea mea este sa mai ramai pe la noi.iti gasesti o chirie si pastrezi locatzia.eu zic ca in scurt timp o sa ajungi in top.La cum aratzi si cum te comporti meriti sa fii in primele 5 escorte din craiova...doar rabdare iti trebuie
  12. Da...an fost eu azi.Locatie este in craiovita pe undeva prin spate pe la digi.Locatia eate o garsoniera...foarte intretinuta.Cum a ajuns mi-am dat seama ca este ce caut.Ai cu ci e sa porti o discutie....poate chiar prea multe discutii :) Este cea din poza..am lasat 100. Oralul foarte bine executat fara parti adiacente. Normal fara graba...schimbat de pozitii si finalizat.Face si oral neprotejat ...dar am ales totul protejat.Nu este pusa pe graba si nu are fite.Eu unul o sa mai revin Oral 8 Normal 8 locatie 9.5 Sper ca am fost de ajutor.
×
×
  • Creează nouă...