Sari la conținut

gentleman89

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gentleman89

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

gentleman89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputație

  1. Salutare! Am vizitat-o din nou pe Bianca in aceasta seara, dupa ceva timp. A ramas aceeasi femeie frumoasa, distractiva si comunicativa. E foarte implicata in actul sexual, face o combinatie foarte buna intre GFE si PSE. Am prins-o intr-o stare buna, mi-a tras-o bine de tot. Cred ca oralul este punctul ei forte. Are buzele facute pentru asa ceva, face si deep. Senzatia e unica. Serviciile pe care le ofera sunt cele mentionate in anunt si le face foarte bine. Bianca, pe data viitoare. Te pup
  2. Salutare! Am vizitat-o si eu astazi de dimineata pe Alessia, punctez cateva detalii: Programare facuta usor pe watsapp, cu confirmare cu o ora inainte. Locatia centrala, Ion Campineanu, usor de gasit. Apartamentul mare, curat, cu tot ce trebuie. Alessia e o fata draguta, sociabila, ai ce sa vorbesti cu ea in pauza 😀 Nu este slaba, este voluptoasa. Fund mare, sani mari, pentru amatorii de fete cu forme este exact ce trebuie. Curata, ingrijita, parfumata, pregatita de actiune. Actiunea buna, in special oralul. Atentie la detalii, geme frumos. Achitat 300/ora. De revenit? Cu forte proaspete, merita vizitata din nou. Te pup Alessia. Mult succes !
  3. Salutare ! In ciuda unor comentarii si acuzatii care nu se bazeaza pe nici o dovada, am decis sa o vizitez ieri pentru prima data pe Bianca si ma bucur ca am facut-o. E o fata foarte draguta, cu mult bun simt. In tot timpul petrecut la ea, nu am avut nici o data senzatia ca ma grabeste cineva sau ca suntem “la ora”. Facut programare pe watsapp, rapid si fara probleme. Bianca nu este o fata slim si iti spune asta din momentul programarii. Cu privire la actiunea sexuala, e foarte implicata, se misca bine, pozitii diferite, a reusit sa combine momente de Girlfriend cu momente putin mai porno. Desi are un fund senzational, care reprezinta o adevarata priveliste in anumite pozitii, pentru mine oralul a fost punctul forte. Umed, adanc, sarutari si limbi peste tot, buzele se pliaza ca doua ventuze, mentine contactul vizual, am avut parte de un oral de top. Locatia este centrala, foarte curata, nu am ce sa reprosez. Bianca arata bine, are o igiena impecabila, o atitudine corecta, pentru mine este o fata la care voi reveni cu siguranta. Recomand !
  4. Salutare! Am vizitat-o pe Mara pentru a doua oara si a fost la fel de bine ca prima data. E draguta, comunicativa si stie sa te faca sa te simti bine daca esti ok cu ea. Sanii medii, se simt misto, pasarica e numai buna, iar fundul e senzatie. Se misca foarte bine, da bine din fund, e implicata, nu sta degeaba, se pricepe la ceea ce face. Chiar daca oralul nu e deep, isi face treaba oricand. Locatia este accesibila, centrala, curata, nimic de reprosat. La banii astia, Mara mi se pare una din fetele de pe forum la care merita sa revii. Recomand !
  5. Salutare ! Astazi am vizitat o pe Alexia, dupa ce am analizat toate comentariile legate despre ea. Am facut o programare aseara pe watsapp, totul a decurs cum trebuie. Locatie 8/ 10 - undeva in drumul taberei, nu e cine stie ce, dar e curat si are tot ce trebuie Atitudine 10 / 10 - e profesionista, stie sa faca clientul sa se simta bine. In plus, e si o persoana foarte ok, sociabila, draguta. Aspect 9/ 10 - Alexia este o fata voluptoasa. Pentru mine arata foarte bine, m as intoarce oricand la ea. Oralul protejat (face si neprotejat) 9 / 10 - e atenta la detalii, atingeri, limbi etc putin deep throat Sex normal protejat 9/ 10 - s a umezit destul de repede dupa cateva miscari din degete si un oral scurt din partea mea, nu este larga deloc. Totul curat, cum trebuie. Face pozitii, probabil in functie si de client. halat - 250 / 2 finalizari, merita banii Nu s a grabit deloc, am stat la o tigara de vorba, per total sa comportat foarte ok. Recomand cu incredere ! P.S. nu am avut nici un fel de problema precum ceea ce am citit prin comentarii. Cei care au scris anumite recenzii negative, ori nu au fost la ea, ori sunt frustrati din alte motive.
×
×
  • Creează nouă...