Sari la conținut

xexnebun

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre xexnebun

xexnebun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Ce zice vulpea când nu ajunge la struguri..că sunt acrii. Este reală,mai mult de atât este o femeie jos pălăria..asta până să fie escorta. De la ușă scapă un porumbel ce te face sa razi. Ce face in pat..e alta treabă. Daca ești un bărbat adevărat..nu ai cum sa nu ajungi la ea. Sau poate că până la urmă are și ea dreptul să își aleagă clientii. Nu crezi?
  2. E ocupata. Are clientii ei fideli. Mie mi-a spus că uneori își reposteaza anunțul că și informație. Pe mine abia m-am primit găsind o portiță . Avea programul făcut cu o zi înainte. Insistă Eu după 2 luni am ajuns la ea și sper sa ajung cat pot de des.In februarie pleacă.
  3. Salutare. Puteți să o sunați mult și bine. Când e ocupata cu un client nu oferă atenție telefoanelor deloc. Am reușit după aproape 2 luni de sunat sa ajung și eu la ea. Sincer nu mă așteptam la ceva ok. Dar de la ușă m-a întâmpinat cu un zâmbet și cu o fata luminată. Da e româncă e alba și da e plinuță. Are forme cat sa poți să o apuci bine de la spate și sâni cât sa îți ocupe palmele și să iasă puțin pe afara. Câteva kg în plus dar pt 1.80 ai ei e ok. Pt cei sclifosiți și pt cei ce vor slim..ocoliți postarea. Aaa încă ceva .Nuuuu se uita la ceas Tarifele 50 o tragere .150 ora. Eu spun că mai mult că acceptabil fata de scorurile din Arad. Fătuca asta suge frate nu se încurcă .pt mine la oral e the Best. Accepta. 69..dar ea dedesubt..se scuză că e mare și are impresia că e grea. Accepta limbi..daca ești meseriaș..chiar o simți că îi este și ei bine. Adora sa și.o tragă pe la spate.. Nu discuta cu tine daca ii ceri anal. Deja se schimba la fata. In rest locația e curata,un miros plăcut. Consumabile la îndemână..in camera cât și în baie. Atitudinea este iar the Best fata de ce avem noi în oraș. Pt mine că bărbat fără să o laud aiurea..daneză e chiar ok..atât că o prinzi greu la tel . Chiar este căutat. Am sa revin asta e clar.
  4. Am sa o caut si eu azi sa vad ce e de capul ei.
×
×
  • Creează nouă...