Sari la conținut

kjkkk12

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kjkkk12

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

kjkkk12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

12

Reputație

  1. Tot văzând anunțul pe publi am zis să-i fac o vizita. Locație:in Tudor pe strada Transilvaniei. Aspect :Femeia are in jur de 45 de ani și este grasa,nu ai întoarce capul după ea pe stradă. Este foarte vorbăreață, vorbește foarte mult. Ajunși în cameră a început cu mângâieri și un on din picioare. Apoi am trecut la np unde am schimbat 3 poziții: misionar,pe la spate și lot. Am avut parte de 2 finalizări,100 de lei și am stat in jur de o ora. De vizitat doar daca nu aveți pretenții la aspectul fizic
  2. Nu știu cum să îl pun. Pe un grup pe telegram l-am văzut, Romania xx din 6 martie
  3. Am văzut un video cu ea,e perversă rău milfa
  4. Am fost ieri la ea după mai bine de un an de la ultima vizită. Locație tot în Coresi doar prețul fiind schimbat. Văzând și ultimele postări am avut o mica reținere înainte de a merge dar nu m-am putut abține și cred că bine am făcut pentru că am avut o partida grozava. Am prins o cu o pofta nebuna de sex, contre, sărutări, mângâieri,tot ce vrei. Totul protejat.
  5. kjkkk12

    Matura

    Am fost acum vreo 2 luni. 100 finalizarea,150 ora. Nu e cine știe ce dar îți faci treaba mai ales dacă ai și vreo fantezie cu mature neepilate. Accepta și orice poziție.
  6. Am fost la Bianca acum vreo lună când era în București. Ma așteptat pe tocuri și într-o fustă,de cum am intrat mi s-a ridicat soldățelul. Cred că e cea mai frumoasa fata la care am fost, pentru mine e perfecta.Nu dau mai multe detalii despre acțiune dar totul a fost la superlativ, ajung in Constanța peste o săptămână și sper sa te prind disponibila
  7. Am vizitat-o acum ceva timp, locația langa poarta schei.Doamna are cred că peste 50 de ani dar nu a fost o problema. Ma primit într-o rochie mulata și am trecut direct la treabă. A început cu un oral neprotejat și apoi pentru surprinderea mea mi-a spus daca vreau să-i dau niste limbi. Nu am simțit nici un miros neplăcut, doamna nu se epilează dar este aranjată. Am trecut la un 69 și apoi la un doggy finalizând pe sânii ei. A fost o experiență ok ,am dat 100 de lei și cred că am stat in jur de 45 de minute. Cred că o să-i mai fac o vizita zilele astea că am văzut că e in Brașov.
  8. kjkkk12

    0730788834

    Fiind în oraș am zis sa fac și eu o vizita la doamna. O sun și începe doamna sa zică ce face,ce nu face. Mă întreabă cat vreau sa stau ,zic 20 de minute și zice 70 de lei. Ajung in locație găsită ușor în Dâmbu,unde mă așteaptă o femeie trecută de 40 de ani,cu un pic de burtă,fund ok,destul de urâțică la față.Ma cer la dus când mă întorc în cameră mă aștepta cu un film porno la televizor. Începe cu un oral executat bine iar apoi ii zic sa vina deasupra să mă termin că trecea timpul. Nu mi-a plăcut că nu te lasă să te joci cu sânii ei,sa o atingi...dar pentru o golire la 70 de lei nu ai ce sa ceri.
  9. kjkkk12

    Matura

    Salut,sunt in vizita in oraș pentru 2 zile. Îmi puteți recomanda ceva mature?
  10. A mai fost cineva recent la ea? că m-ar interesa o matură de peste 45 de ani și doar pe ea am gasit-o
×
×
  • Creează nouă...