Sari la conținut

cosm1234

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cosm1234

  1. Cum putem vorbi:( voiam pe mâine o programare chiar pe dimineața dacă era ok. Măcar la sms dacă poți răspunde. Ți am mai dat unu în seara asta :))
  2. Bună. Te am sunat de mai multe ori chiar și în seara asta.ti am dat și sms. Poți te rog sa îmi dai mesaj pe watapp nu te pot adăuga pe watapp nu știu de ce.
  3. Păcat... Nu prea am drum pe acolo. Dar nu mai vrea sa vina sau din alte motive de scurta durata
  4. Poate spune cineva ce servicii prestează și preturile?
  5. Salut Andreea! Când te mai întorci la sv?
  6. Salut elena! Când te întorci?
  7. Unde pot sa vad te rog serviciile care le prestezi? Preturi etc. Mulțumesc frumos.
  8. 😲😲😲😲😲😲
  9. Salut. Am fost eu la aceasta domnisoara. Tot ce pot spune este ca merita încercată.. Am optat pentru un oral care a fost de nota 10. Nu am rezistat eu cât ar fi trebuit și am terminat. Locație 10. Părerea mea este ca domnisoara merita vizitata. Foarte de treaba. Și deschisa.
  10. cosm1234

    Regim Hotelier

    Bună Sonia! Activezi cumva pe Suceava? Vreau s întreb unde pot găsi un topic despre tine sau un anunț.
  11. Eu dacă aveam mai mult timp și bani chiar îmi făceam abonament de măcar o ora pe zi 🤣 chiar merita... Cu asa ceva nu te întâlnești mereu..
  12. Salut. Am fost la aceasta domnisoara duminica. Am făcut programarea de sâmbătă după amiaza pentru duminica pentru o ora. Am ajuns la locație. Un apartament chiar foarte ok. Ea este cea din poze sunt reale toate pozele. Cat despre servicii își da interesul la orice pentru a te surprinde nota 10 la tot pachetul. Este de acord cu preferințele tale cu fanteziile tale fără sa spună nici o secunda nu. Despre timpul acordat am programat pentru o ora. Nu a măsurat timpul deloc. Nu ma grăbit deloc. A început printr un oral de nota 10 chiar știe bine ce face cu gura... Apoi la normal protejat . Am mai stat de vorba chiar foarte vorbareata și de treaba. Igienizare și am trecut la nr 2. A început din nou printr un oral neprotejat lung și bun folosind toata saliva din dotare i am propus o fantezie de a mea care a acceptat o direct și am finalizat în gura și pe fata. Am avut timp și de nr 3 deoarece eu sunt de cursa mai scurta mai ales cu asa servicii primite nu aveam cum sa rezist mai mult 🤣 și început din nou după igienizarea amândurora printr un oral din nou excepțional și apoi am trecut la anal protejat unde nu a refuzat sau nu a avut nimic de spus împotriva. Un anal super bun.. Este strâmt. Și adânc făra sa ma oprească. Și asa sa dus și a 3 a finalizare. Timpul habar nu am nici acum cât a fost dar sigur a fost mai mult de o ora.. Eu am tot întrebat dacă este timp și ea spunea nu contează. Nu ma grăbesc. Am mai stat de vorba chiar ai ce vorbi cu ea. Plătit 200 lei și asta a fost. Recomand pentru oricine vrea servicii de calitate în adevăratul sens al cuvântului.
  13. Lucrezi toată săptămâna sau doar alea 3 zile cu program scris aici?
  14. Scuze nu am văzut :)) da am văzut ca de pe 28 dar vreau sa fiu primul client. După descriere debea aștept sa te cunosc 😘
  15. Bună Andreea! Poți sa îmi lași te rog un nr de tel sa te pot contacta pentru o programare?
  16. Bună giulia! Ești disponibila în Suceava?
  17. Mersi de ajutor Vasile. O sa revin.
  18. Nu a zis nimeni gratis... Mai citește o data. Plus ca nu am scris nici un preț. Poate mie mi se pare ieftin 150 per nr. De unde știi tu? Oricum dacă nu poți fi de ajutor de ce cauți prietenie unde nu îți este locul? Cum am mai zis canta la alta masa ca nu ajuți cu nimic oricum. Mars... Limbaj de șatra.
  19. Păstrează tu travestitii. Nus pasionat ca și tine. Chior poate ești tu. Eu vad destul de bine. Și fiind nou nu știu eu tot ce are forumul. Asa ca nu mai fa pe inteligentul și canta la alta masa
  20. Dacă ai chef de glume proaste fă-le în alta postare. Asta e un forum serios sau doar cu glume de căcat?
  21. Ai cumva link-ul cu recenziile ei te rog? Ca nu găsesc
×
×
  • Creează nouă...