Sari la conținut

p_pipilica

Serious Contributor
  • Număr conținut

    838
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre p_pipilica

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    FALASTOACA

Vizitatori Recenți Profil

1.472 citiri profil

p_pipilica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

144

Reputație

1

Community Answers

  1. Mamaie,suferiiti crunt cand va spunem adevarul in fata :laugh2 1. Nu fut niciodat babaciuni borate recute de 40 de ani ca matale. 2. nicio taratura nu ma cunoaste dupa kick-ul de aici. In concluzie este doar o târâtură mincinoasa.
  2. Prostul site-ului cu bancurile lui de cacat
  3. Eu pariez ca nu dau un muc pe nicio prostituata. Pentru mine prostituatele sunt doar WC-uri publice pe care le folosesc cand ma trece pisarea
  4. Si nu sunt 99% ciori ca româncele noastre
  5. O companie din Olanda, Clean Seat Holland, a scos pe piață un WC-u care vorbește. Compania a fost inspirata de o prostituata numita Vistantric.
  6. Asta nu este naivitate,ci retras mintal sever.Cristescu este unul dintre cei mai imbecili masturbatori de pe site,unul care toata viața lui a avut doar două variante ca să futa,prostituate sau laba. Oare cat de urat,jegos și imbecil este de nu poate agăța o civilă?
  7. Toata lumea invidiază un schizofrenic cu 80 de mii de postări cu bancuri.
  8. Stai calm ca stie toata lumea ca esti masturbator singur si trist care stai toata ziua pe site. Hai ca mai ai putin pana la 100 de mii de postari.
  9. Care nevasta,ca esti rupt in cur de laba.
  10. Cocosel,ce probleme psihice,fizice sau de orice alta natura ai de nu poti sa futi una dintre milioanele de femei din Romanica de esti nevoit sa-ti bagi un deget in cur si sa te masturbezi?
  11. Mamaie,cum poti sa jignesti pe unii care ti-au dat la muie,le-ai dat limbi in cur si s-au pisat pe tine la propriu,pentru câțiva lei?
  12. Câți dintre "filantropii" ăștia au dat bani la un orfelinat,spital.........? Intreb pentru un prieten.
  13. Pisadera a scos multe otrepe ca tine din foamete,iar acum il muscați de cur ca ultimile târâturi.
×
×
  • Creează nouă...