Sari la conținut

awzse00

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre awzse00

awzse00's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Reputație

  1. Ma scuza-ti de offtopic, da ma nene intrai si eu sa ma uit la o pixda sa vad ce programari fac pentru saptamana asta, si dau de poze numai cu bulangiu asta. Rog insistent un admin, sa faca curatenie, ca intrasem cu chef de treaba si ma linistit asta. Inca odata imi scuze de offtopic, dar inca odata zic, va rog face-ti curatenie. Multumesc anticipat
  2. awzse00

    salon piata domenii

    Deci acum cateva zile, am sunat la acest salon, toate bune si frumoase, sun pe la ora 1 noaptea sa fac programare pentru ora 4. Ok, fetele raspund frumos, toate bune si frumoase, cateva glume, o conversatie foaaarte placuta la telefon, ba chiar am insistat sa luam si ceva de baut dar fetele au zis pas. Am inteles ,nu am insistat, le-am explicat ca mai sunt cu niste prieteni, sigur nu este nici o problema, dupa o ora au sunat iar sa reconfirm programare, sigur ca venim nici o problema. Plecam noi pe la 3 jumate de la restaurant, sunam iar, sa le spunem ca venim, fetele foarte entuziasmate, ca ne asteapta. Ajuns in zona sun sa intreb unde e exact locatia, si aici incepe nebunia, se schimba total tonu de'odata ce am ajuns in zona, ca de unde stim noi de salon, ca ce cautam acolo ( WTF ?) ca de unde am nr asta, eu putin alcoolizat ii spun ca dupa forum ( nu stiu ce-a fost in capu' meu ) si atunci a inceput fata sa-si dea drumu la gura, ca ele nu "primeste" pe nimeni dupa forum ca maxim unu daca vrem. Incerc sa-i explic la fata, pe un ton muult mai politicos decat al ei, ca deja vorbeam de 3 ore la telefon cu ele ca au fost de accord, si acum ca am ajuns acolo s-au razgandit. Si uite asa am strabatut la ora 4 dimineata tot bucurestiul sa ne luam un mare flit, asta apropo de ce spunea o fost escorta ca a lucrat acolo sa specificam ca venim dupa forum. Iar imi asum toata vina ca m-a "mancat" pe mine sa citesc un post de mai sus. Deci clar nu recomand.Sper sa fie recenzie completa si ca nu am uitat nimic.
  3. Buna seara, Fiind ora care e, si doritor de ceva nou, si mustrat de ceilalti membri, ma intreb oare daca lucreaza cineva la aceasta ora, in vederea efectuarii unei recenzii, ca doar particip la utilizatorul lunii.
  4. Multumesc frumos pentru desemnare si ma simt onorat. Nu prea am inteles eu de ce e toata lumea uimita de vechimea mea. Am gasit site-ul pe google si mi-a facut cont. Nu pot sa zic ca am beneficiat prea mult de informatiile dupa el, dar de cand am revenit in tara o ma stradui mai mult.
  5. Buna seara, Am stat eu un pic asa intr'o seara, tot hoinaream pe vastul si minunatul forum si zic ma hai sa incercam ceva frumos, un masaj zic. Zis si facut, caut eu pe forum ceva, nimic valabil la o ora destul de tarzie in noapte plus ca era duminica, si dau peste aceasta domnisoara Din poze, arata bestial, ce pot sa zic, foarte frumoasa. Ma prezint la locatie, fara un program anume, dupa un suc in oras, tin sa precizez ca am fost fara programare, lucru care pentru mine e de apreciat, pentru ca nu aveam program special pentru masaj si totusi l-am primit. Ajung la locatie, fata era disponibila, tin sa precizez ca la fata, am fost un pic dezamagit, dar fiind masaj, lumina difuza, zic ok. Ajung in camera, camera destul de ok, un prosop pentru dush, curat, fata coboara si ea pana jos sa se schimbe, dupa care incepe nebunia. Deci pot sa spun ca a fost un masaj, cum mai rar am facut, fiind chiar amator de masaje, ma repet, amator, nu profesionist, mai sunt multe de vazut si multe de incercat, dar pana acu asta a fost unul dintre cele mai reusite. Fata super ok, stie cand sa vorbeasca, cand sa taca, cand sa intretina o discutie. A inceput usurel cu un masaj de relaxare care a fost super ok, dupa care la masajul erotic, a inceput sa-mi arate ce stie. Si stie, e destul de skinny dar, tocmai buna de rotit cum vrei.Continua cu masaju prin tehnici, si finalizam, ce am ramas placut impresionat, ca si dupa finalizare am avut parte de un mic rasfat, mangaieri si linistite muuult apreciate, si bineee venite. Halatu a fost 169 + un cadou la fata. Locatie: 8 - deja e cam vechi salonu si asta se vede cam peste tot, macar carpele dupa pereti schimbate Daca am uitat ceva imi cer scuze fii primul post.
×
×
  • Creează nouă...