Sari la conținut

fuckyoulike

Serious Contributor
  • Număr conținut

    273
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fuckyoulike

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

fuckyoulike's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

172

Reputație

  1. Au ramas doar doua in locatie Lucia si Lisa
  2. Eu am intalnit si civile care ma rugau sa le fut si in cur, pentru ca le placea...
  3. Desi poate nu are nicio valoare, dar vreau sa povestesc o intamplare de cand am fost la tine, defapt am fost pt samara, dar te futusem si pe tine cu o zi inainte, in cur cum iti place, nimeni nu pleaca de la Maya fara sa o futa in cur. Eram la dus cu samara si ai intrat sa scuipi sperma si erai nervosa spunand "nu ma fute si pe mine nimeni in cur, toti vor muie"😂😂😂 si imi amintesc ca atunci cand te am futut, ne am futut ceva, muncita ora, si la final ai spus ca un futut in cur asa mai merge...deci recomand care vrea sa futa in cur tare sa mearga la ea!
  4. Dupa cateva discutii cu domnisora si un prieten doritor de o fata teen si frumusica (neaparat frumusica) am decis sa o vizitam Aseara impreuna cu un prieten am vb cu domnisora pe whattsup, stabilit ora tariful si purcea spre dansa Nr de tel cel din titlu Locatia: Dristor, mai exact strada Dristorului Domnisoara: Ca aspect as zice un 9, nu e wow, dar pe mine m a incantat ca e tanara, piele fina, fundulet micut dar dar, pizdulice proaspata, fara mirosuri sau par nedorit si aspect placut. Actiunea: Prietenul a fost pt oral si a fost multumit Eu am ales tot o finalizare dar nu ma omor dupa oral, imi place pizda, cum si domnisoara mi a confirmat, ca ii place sa suga pula dar vrea sa o simta si in pizda. I am spus sa ne astepte in goala doar cu halatul pe ea (fantezia prietenului) si s a conformat F sociabila Amabila Nu m a grabit Are un catelus micut alb care nu deranjeaza cu nimic A facut un oral bunicel, gurica mica reuseste sa o ia destul de adanc in gurita Mi a spus ca o am mica dar tare😂😂😂 Am zis ca vreau sa ii fut pizda si s a asezat frumos capra Ii sta bine in pozitia asta funduletul tare se simte perfect in pozitia asta Cu lubrifiant a intrat pula bine Si contre placute Gemete puternice Am lasat o sa se miste si ea Nu stiu daca i a placut sau a vrut sa imi dau drumul mai repede Duce si un futai mai tare Pare sa ii placa Dar de eu am pula mica :) A fost placut, o sa revin ca este in drum Locatia: Garaoniera Renovata recent Bloc in renovare Baie cu geluri prospop apa calda Totul ok Note: Metoda de contact 10 (mult mai usor pt mine pe whattsup) Tipa 9 (teen slim frumusica, depinde ce cauti) Atitudinea 9 (incearca sa faca tot sa te simtit bine) Actiune Oral 8.5 (este ok, dar mai are de invatat, este la inceput si poate progresa, un lins pe coaie in timp ce freaca pula si se uita in ochii barbatului nu ar strica, un limba porno gen "hai fute mi pizda cum iti place tie" etc) Normal 9 (tanara slim eu asta caut si se muleaza bine pe pula si da contre, merge bine de futut si tare) 200 lei finalizarea 300 lei ora Recomand Poze noi incearca sa le pui pe publi24 si pune anuntul aici.
  5. Eu caut de cateva zile si toate au scoruri f mari, si la inceput sunt zane si apoi sunt defapt tot curve, Babydoll daca ti a deschis si usa la fund a meritat 900 lei, ca poate nu e asa uzata si pare tinerica, dar trebuia sa o futi sa te tina minte, pt ca se futa (ocazional) sa simta ca a muncit banutii aia.
  6. Tipa vad ca activat in Cluj https://nimfomane.com/forum/topic/97622-natalie-0759770480-noua-in-cluj-❤%EF%B8%8F/page-23
  7. Am vb cu tipa, am vazut cateva poze, Tinerica 169 cm 49 kg Slim f buna in poza Futaciosa de fel din "spuse"... Merita incercata
×
×
  • Creează nouă...