Sari la conținut

claudiu2022

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre claudiu2022

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

claudiu2022's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-5

Reputație

  1. De banii ăia prefer să le cumpăr ceva la copiii. Macar copiii apreciază fiecare gest frumos si is cu mult mai prioritari decat astea 2. Nu merg la fetele de pe forum care is promovate de toti pescalaii si golanii de aici asa cum faci si tu de altfel iti promovezi marfa .Nu schimb partenerele ca pe șosete asa cum faceti voi si apoi va povestiți actul sexual si întâlnirea pe site. Aici pe site nu vad altceva decât o mare competiție sportivă între hamsii si caracatițe
  2. Trazneasca ce scoruri nici mina de aur sa aiba in p...a .Cum draq 350 cu 650 . Cu criza economica ce e peste romania eu nu cred si sper sa nu tina vrajeala asta . Dar principiu rămâne același fraier e cine da nu cine cere. Si prosti vad k sunt destui însă de la vorba la fapta ii cale lunga.
  3. Ar fi cazul sa te lasi inca de pe acum monicuto. Lumea nu are bani de aruncat pe criza asta. Chiar si 100 lei cum spun unii valorează mult in ziua de azi.
  4. 😀cea mai tare gluma .in timp ce criza financiara bate drastic la usa si a si napadit deja voi va promovati scursurile care is defapt roboti setati pe mecanism care cer 150 f si 300 h dupaia tot voi va dati in cap ca se f.. la minut secunda . Aici defapt nu vad altceva decat divertisment gratis.
  5. CUCGOLAS ii cu circuit închis nu isi face veacul pe forumm cu ăștia de aici.oricun eu cand recomand o fata o fac in mod direct la cine cunosc si ii discret nici de cum nu pe site la necunoscuți . La urma urmei asta înseamnă discreție.
  6. ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ si parca vad ca cereti minim 150 200 lei fin si 300 h . Nu multumesc am gasit ceva mult mai bun la un pret foarte decent si moldo din moldova moldova
  7. Lasati-l mai ca el e vip.... o copie niciodată nu va fi original. Ca sa ajunga ca loredana chivu mai are de lucrat.... recenzii nu exista si le face el....
  8. Cele istete lucrează RESTU își gadila clitorisu pe video chat.
  9. Hmmmm ce gluma buna. Lore ii forta nicidecum. Una singura pot mentiona ca ii as din toate punctele de vedere însă spre ghinionul vostru nu își face de cap cu cei de pe forum si bine face.
  10. Care is tarifele practicate de majoritatea duduilor la cj? Exista un pret fix sau ? Ii vreo diferență între prețurile pe camera comparativ cu alea care fac deplasări la masina sau is pr strada?
  11. Doamne cat de ........ puteti sa fiti sa mergeți la o asa ..... nici sa ma plătească ea pe mine nu as f...O e doar plastic o copie
  12. Din partea mea OUT asa cum le spun la toate nu s bune de nimic decat pt peștii lor sursa de venit
  13. single66.com asta pare a fi cu mult mai bun decat publi24
  14. Ce zic eu si ce zici tu. Întrebam si totul si cu totul altceva....
×
×
  • Creează nouă...