Sari la conținut

valakk

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de valakk

  1. Aia numai fata de liceu n-are :)) lasati vrajeala
  2. N-are nicio legetaura ce spui tu cu realitatea,eu am pus poze si am setat un timp de cateva ore cat sa fie valabila poza. Deci ce spui tu,n-are nicio treaba cu realitatea.
  3. Asta e poveste de adormit pokemoni🤣
  4. Nu te redistribuie pe niciun grup :))
  5. Arata fata daca tot esti asa frumusete :)) Hai las-o draq cu basinile astea, ca pute deja de la departare🤣🤣
  6. Băneasa e după părerea mea cea mai bună dintre toate, acum a mai stricat-o puțin că au vânzare destulă :))
  7. Uite unde era guru sexului ma nenica,ai ajuns sa recunosti muierea omului pusa capra doar dupa parul dat pe spate si alunita:)))))
  8. Daca aia are peste 35% grasime corporala inseamna ca esti prost de bubui.
  9. Lasa-l frate ca el fute top modele iti dai seama:)))) Gagica arata bine,sa o futi sanatos in continuare.
  10. Aici ai dreptate,plm daca esti urat ca om...aia e n-ai ce face. Dar in poze poti sa iesi mai bine daca stii unghiul care te avantajeaza pe tine ca om,aplici cacaturile alea de filtre pe care le folosesc si pizdele in general,plm:))
  11. Daca ai doar 3 match-uri,e cam nasol frate.Inseamna ca problema e la tine...fa si tu niste poze mai misto sa le atragi atentia.
  12. Dau cu parerea, cat de penibil e ala cu mesajele alea infecte...cat de redus mintal esti incat sa te indragostesti de una pe care o FUTE toata lumea,coae esti prost rau de tot,mai ai si niste texte de debil mintal... :laugh2
  13. Am tot citit pe aici,m-a atras felul cum raspunzi in comentarii,ma lasa rece recenziile altora.Deduc ca esti foarte inteligenta si asta ma atrage al dracului de tare ( nu vorbesc de cum arati,ca n-as avea ce sa comentez...esti perfecta pentru gusturile mele ),sper sa ne putem cunoaste in 2 sapt (daca nu ne baga astia iar in carantina :laugh2 ).
  14. Pe la Constanta,cand ajungi frumusete?:)
  15. Futi o pula,ma dispera in pula mea sa tot citesc comentarii de la toti opariti la cur care fut ei pe tinder de ii dor mainile,daca ai papagal futi...degeaba iti pui poze ca labaru de traistariu si te caci pe tine ca esti mare macho daca nu esti in stare sa legi 2 cuvinte si n-ai pic de bun simt plus igiena. Stati dracu cuminti cu tinderu vostru ca acuma 90%din pizdele de pe el va iau la pula pe voi,nu voi pe ele...plus ca daca ajungi departe cu vreuna automat vrea relatie,deci nu va mai cacati atata pe voi ca deja pute.
×
×
  • Creează nouă...