Sari la conținut

leonard111

Serious Contributor
  • Număr conținut

    337
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de leonard111

  1. La cine te referi Melciene, cum poti sa ii iei apararea unei bombe biologice care imprastie sifilisul si sculamentul prin tot Bucurestiul ? Sau i ai gustat si tu pizda neprotejat ? Si afla ca eu sunt de 5 ani pe forum si stiu ce zic. Dumnezeule mare, cum ajuta unii inconstienti sa se propage sida si toate bts  

  2. Am fost si eu pe la domnisoara, ce sa zic, o experienta mediocra. Fata este slaba, dar are carnea moale, sanii mici si lasati, si, da, ii lipsesec 2 dinti din gura nu unul.Pozele o avantajeaza, ca varsta ii dau ceva mai mult de 31 de ani Futaiul nu este cine stie ce, nu se implica, doreste sa termini ca mai repede Cand dadeam la buci si am stras o de cur mai tare , i am simtit oasele. Ce este ok este igena, fara mirosuri, avea prosoape, curatenie in camera si la baie. Poate ar merge de o descarcare rapida ,daca ai coaiele umflate si la un pret mai mic.

    • Like 3
  3. I am vazut pozele pe publi si pt ca fata arata binisor, mi am zis sa o vizitez pt o descarcare rapida. Cand am intrat in apartamentul situat pe Calea Mosilor, tocmai ieseau 2 nepalezi.Fata este dragutica , tinerica si buna de pula .asa  ca  am ramas,. In camera s a cracit in fata mea si i am vazut pizda. Baiii, bomba nucleara !!! Era plina de bubite de toate dimensiunile si felurile, papiloame mari si mici, bubite cu cruste, cred ca nici in cartile  de boli sexuale nu vezi asa  ceva. Nici daca imi puneam 5 prezervative unul peste altul nu as fi avut curajul sa fut asa ceva. Am plecat fara sa mai ating ceva si m am dezinfectat pe maini in masina. Pe hol deja se formase o trupa de 3 indieni, pakistanezi cu turbane, sau nu stiu ce natie erau , care asteptau  sa intre imreuna cred. Ce sa zic, , pacat de fata, ca este mai frumusica decat multe dive de pe site care se dau mari femei si cer banul gros

    • Like 2
    • Trist 2
  4. Cristti 98 .anul trecut prin toamna am vorbit cu ea pe Wapp și i am cerut mai multe relații după ce am citit anunțul pe publi. Așa am aflat ca are locația în Militari și contracost  face și neprotejat. Ea mi a spus .Normal  ca nu m am dus.Apoi I am revăzut anunțul și topic de pe Nimfo și am scris pe ca face neprotejat.  Simplu,  nu  ?

  5. Bravo Mirela,  cu uni faci fk, te futi neprotejat, tot tacâmul acolo și prostii nu au voie sa iti dea nici limbi la pizda, ca pizda ta este de aur și îți  pot da  boli     . . . da bani le ceri și nu putini  ! Ce curva ipocrita esti ! Prosti sunt aia care mai merg la tine dacă lucrezi la 2 capete Bai ce scârba îmi este de fandositele ăsta !

    • Like 2
    • Minus 1
×
×
  • Creează nouă...