Sari la conținut

domndomn

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de domndomn

  1. Incet si sigur observ cum prea venerata voastra ''Maya" - pe zi ce trece e tot mai dusa in alte lumi. Am mai observat si la alte vedete din aceeasi breasla... Ce sa sa zic: predispozitie genetica?
  2. ...fustita asta desi sexy e deja de foarte mult timp....ce zici de o fustita sexy deschisa la culoare, dantele...volanase...fara chilotei sa lasi sa se vada pisi ce zambereata?
  3. se mai poate (buna dimineata) ...cateva zambete frumoase? ..se stie la ce ma refer. multu
  4. ...neee...n-auuuzi! Universitatea de langa Barnova (Iasi) te vrea decan! ..usurel cu tiglele bree.....ca ramane si Eminescu invidios pe a ta lucrare poetica! -- se pare ca si Eminescu a studiat putin pe acolo :))))))
  5. Frumoasa imagine cu lenjerie neagra....dantala. Chiar provocare: ceva lenjerie deschisa la culoare cum ar arata? Hmmm
  6. Foarte reusite aceste doua poze, complimente! ...de asemeni, foarte atradatoare si sexy .... ultima poza e "un superb zambet" primitor
  7. ...scuze de interventie...da ultimele poze sunt cam naspa... N-ar strica ceva mai clar si luminos
  8. Doamna are probleme mari de atitudine,m comportament si explic: auzi nu deranja informativ la anunt. Pai suni, intrebi, iti convine vii, nu iti convine nu vii. Te ia direct, ai sunat, vii sau ce faci? CUm adic anu vii? Pai ma deranjezi aiurea? Iti ceri scuze respectuos, urezi o zi buna. Dar doamna suna inapoi de pe alt numar....feriti-va!
  9. Buna. Se poate te rog o poza cu pasarica....mai de ansablu? Multumesc
  10. Buna! O poza cu pasarica se poate, sa ne zambeasca pasarica?
  11. Buna Nicol. Superba aceasta ultima poza, senzuale buze si trasaturi, si paul asa cu volum...foarte frumoasa! Poti sa mai pui o poze doua tot in cest gen te rog? Am vazut ca ai scris ca pleci in vacanta, viam sa vin in vizita. Spune-mi te rog cam cand te intorci...? Multumesc, te pup.
  12. A avut si anunturi la 50 Lei. Fiind atras de milf-eturi, am avut vreo 2 tentative de a merge la "caprioara" in cauza. Foarte infumurata, aere de mare diva. E ceva de genul "valsul de la soba" doar asa stie ea, nu o scoti din ale ei. Cum pui discul de vinil la pick-up asa si ea. Bafta, dar evitati-o!
  13. Buna dimineata. Cu tot respectul, se poate o poza noua cu pasarica sa ne zambeasca frumos? P.S. o sa vreau sa vorbim. sper sa si raspunzi la telefon. Ganduri frumoase si erotice.
  14. Foarte dragute pozele, complimente si aprecieri pozitive, arati fff.bine ..o adevarata milfutza (cum imi place sa spun) Ai putea te rog sa lasi sa ne zambeasca frumos...zambareata ta, sa nu cenzurezi? si sanii la fel...am aprecia ! Multumesc
  15. Multumesc ca ai raspuns si bine faci ca procedezi asa (prudenta si precautie). Sper sa ajung sa ne cunoastem si sa te "calc" nitel sa chitai :)
  16. Buna ziua...am o intrebare...sau nelamurire. Incercand sa dau de persoana in cauza..protagonista...observ ca e destul de rece, respingatoare chiar necuminicativa! Nu sti uce sa zic...poate mi se pare mie... Nu scria aceasta postare dac anu eram interesat de o tipa de varsta ei, o milfuta- o matura. Multumesc, sper ca Andreea sa raspunda
  17. Si o actualizare de poze e indicata, mai ales fata, fara sa se vada ochii. Ultima poza.pare cu ceva urme pe barbie?!
×
×
  • Creează nouă...