Sari la conținut

instinct99

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre instinct99

Informatii Personale

  • Sex
    Male

instinct99's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. PS: cine doreste nr personal al fetei ma poate contacta. Nu vreau sa o deranjez prin publicarea numarului ei personal.
  2. Am fost cu fata din poze(Jessica) acum 1-2 ani. Am platit 120+50euro si pot spune ca este fata din poze. Oral: 9 (foarte bune miscarile; fara prez; aproape DT Normal: ea deasupra, pe la spate; se misca foarte bine; nota 9 Anal: nu am solicitat si parca nici nu facea Implante de sani, nu ca n-ar fi evident Pentru o experienta cu Kristal Love (sau cum i se mai spune) as da nota 9. Daca tariful ar fi fost de 250-300 ron ar fi putut intra in top.
  3. Acum vre-o 2 ani a venit la mine. Pe scurt - oral DT fara prezervativ: 10 - normal: 8 Poze reale. Pacat ca nr nu mai este valabil. Daca mai presta sigur ajungea in top 10. recenzie fara detalii = reclama = banare permanenta
  4. O sectiuni de cele mai buna 10 pe categorii: Gfe, fuck, oral, anal si o categorie aparte cele mai bune 10 per total.
  5. Am fost langa Intercontinental. A fost fata din poze. Un pic prea corpolenta pentru mine dar frumoasa. Am stat mai multe de ora ca am stat de vorba intre numere. Am platit 150+100(initial vroiam un nr). Conditii ok la baie. Foarte vesela si binedispusa d-soara. Este printre cele mai bune la care am fost pana acum. Tentative aproape reusite de DT. Se misca bine. Motivul pt care am facut aceasta recenzie, a doua, este ca tocmai ce am fost bulversat de cea mai proasta experienta de acest gen la domnisoarele de la 0727625687. Si ca urmare mi-am propus ca la fiecare recenzie proasta sa fac si una buna, si de lene am uitat de Bianca. Comparatia serviciilor este de la cer la pamant intre cele 2 experiente ale mele. Bravo Bianca.
  6. Tocmai ce am fost si pot sa imi expun parerea: GFE : 0 Bune maniere: 0 Oral : 1(pt ca doar capul il lua in gura) Fuck: 1 (ea doar pe spate poate ) Prietena ei(a doua din poze) care a intrat peste noi a zis ca daca are un client dificil il arunca pe geam. 150 + 50 far prez. = 200 pierduti Propun mutarea fetei (0727.625.687) in categoria "aici toti clientii sunt prosti".
  7. A fost cineva aici?
×
×
  • Creează nouă...