Sari la conținut

hell666

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre hell666

hell666's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Atunci pana in 2022 nu mai intra pe site de curveStai in plm la stiri sa iti mai distrugi creierul si poate ne auzim pa aici in 2025 Bafta la gico di mano 2 ani d'aici incolo
  2. Nu boss nu mie frica ca ies zilnic la munca si sunt sanatosAsa ca pentru inteligenta ta care stai in casa de doua luni nici în pula nu-i corona =)) O sa vedem cu totii mai tarziu cand se va afla pana la urma ce sa dorit cu adevarat la nivel mondial Si da am familie care sunt bine mersi sanatosi :) Pana atunci spor la gioco di mano si cand o sa vrei peste o luna să mergi la futut sa stai in casa ca iei morocarul pulii pa limba =))
  3. Boss acum toti mor de corona desi aveau cancer si diabetLasa-ne pe noi sa futem daca tie iti e frica si stai in plm inchis in beci ca aceasta gripa o sa fie toata viata ca si celelalte gripe din gama corona Ori daca esti un bosorog cu morbititati in spate iti inteleg spaima Stai in plm in casa atunci si nu te mai fute atat de noi care futem si fetele care se fut in acest timp +65 =))
  4. Bine punctat Poate asa baga fricosii de moarte la cap ca totul e o manipulare :)
  5. Si nici nu s-au imbolnavit de asa zisul virus in aceste doua luni lucrand non stopDin partea mea sa revina toate :)
  6. Mergeti si futeti sau n-ati inteles ca trebuie sa ne imunizam cu gripa asta
×
×
  • Creează nouă...