Sari la conținut

alexios

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    97
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alexios

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    CJ

Vizitatori Recenți Profil

735 citiri profil

alexios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

159

Reputație

  1. Scrie mai sus, că o elimină! Deci, o ia în guriță, mestecă bini di tăt, până elimină toți potențiali prințișori, sau prințese! Comprende?
  2. Salutare Comrades! Citind recenziile, am zis hai să mă conving. Am fost săptămâna trecută. Scuze, dar numai acum am timp să vă las o recenzie! Veni: Am luat legătura cu ea prin wap, mi-a răspuns destul de repede și am stabilit vizita. M-am dus pe jos, a fost fain, cu vreme faină. Aveți grijă cei care veniți cu mașina, parcați undeva la piață, s-au la Leul! Apartament frumos, modern, curat, cu baie echipat pentru noi. Vidi: La ușă m-a așteptat o doamnă matură, foarte slim, dar tonifiat. Micuță de statură, la față nu este urâtă, dar nici frumoasă. Vici: Doamna excelează la GFE (aviz amatorilor!), lipicioasă, pupăcioasă (FK la greu). Am avut parte de un ON soft, joc la greu cu cojones. Am cerut capișonul și am trecut la NP, o singură poziție (nu am fost în apele mele). Înapoi la ON...s-a jucat cu Gogu atât de fain, încât am terminat cu un orgasm lung și intens. Epilog: Recomand pentru amatorii GFE, mature (NU MILF) și slim! Mersi Bella! Comrades, toate cele bune!
  3. Comrade! Sunt oameni (mda, chiar și bărbați) care au nevoie de atașament emoțional ca să funcționeze "normal"! A scris că fata a dat silința s-o termine...dar na....la tăți ni greu, la unii e imposibil! Ana, sorry ptr. off topic...am terminat!
  4. Din plictiseală am intrat un pic aici, să văd noutățile.... Nu pot să dau like, așa că scriu: Respect!
  5. Nu nu, pachetul "normal" pe masa de masaj și la plecare am discutat despre pachetul extins pentru data viitoare!
  6. Salutare Comrades! Fiind newbie la masaj erotic, am citit destul de mult topicul de aici și am decis să mă duc și eu la Ella. Urmând sfaturile lui Mocu și instinctul meu, întâlnirea a ieșit excepțional! Apartamentul e descris mai sus, locuri de parcare sunt destule în zonă. Normal că o să revin, ca să exploatez tot ce poate oferi Ella! Dacă ești corect și nu te duci cu fițe și filme regizate în cap nu ai cum să ieși cu regrete de la Ea! Mocule, mersi pt. sfaturi!!
  7. alexios

    Florina

    Domnișoară! O să încerc să-ți explic câteva lucruri, cât mai omenește: 1. Nu ne cunoști! Deci nu înțeleg de unde iei atitudinea asta. Întrebarea mea este: Oare atingeți măcar 90 la SQ (Social Intelligence)? 2. E clar că ai poze furate, cârcotașii au dovedit. Mai bine taci! Oricum o să ai clienți, că na aste e, dar nu intra în "rezbel" cu oamenii de aici. că nu ai nimic de câștigat! Peace out! 🙃
  8. Se înscrie Monica Miercuri la ora 8.52 și summer28 (cu o "recenzie" pozitivă) la ora 9.00, tocmai din Belgia! 🤣
  9. Salutare Comrades! (long time no see) 🙂 Proaspăt ieșit de la fătucă....experiență așa și așa... Veni: Programare făcută prin wap extrem de ușor. Locație faină bine cunoscută pentru mulți dintre noi, cu locuri de parcare etc. Apartament frumos (foarte cald), curățenie, baie dotată cu de toate, și o oglindă foarte scumpă (zicea ea) Vidi: La ușă m-a așteptat o fată tinerică, average la față, cu un corp frumos Vici: M-a servit cu un pahar de fanta și am discutat un pic (aici am simțit o oarecare presiune din partea ei, bine nu m-am dus la taclale....în fine aste e problema mea)....go la un refresh și ne-am întâlnit în camera unde în mod normal se întâmplă magia... Vă rog să nu vă supărați pe mine, dar aici nu detaliez! A fost ON și NP în 2 poziții si done, Epilog: Pentru amatorii de fete tinere, recomand cu cea mai mare căldură, iar pentru amatorii GFE nu prea. DTD aprox. 30 min. Ps. Trebuie să menționez faptul, că pare a fast fuck....a fost, dar strict din partea mea!!!!!
  10. Salutare Comrades! Am fost la ea exact după ce a ieșit de la dentist... 🤣 Acum hai să detaliez un pic: Veni: Programarea a mers destul de simplu pe wapp și după o reprogramare (cauza, dentist) am ajuns la ea ieri după ora 12. Locația este ușor de găsit, parcarea este foarte simplu, dacă parchezi în parcarea Kaufland. De acolo 2 minute pe jos! Delia mi-a trimis o poză cu scara, așa că nu a trebuit să stăm pe telefon ptr. îndrumare. Vidi: Apartament curat, spațios și aerisit. În baie găsești tot ce-ți trebuie. Mențiune: Delia a dezinfectat baia în fața mea, nu că mi-ar fi frică de ceva, dar gestul este de apreciat! Când am intrat, a apărut în fața mea o fată tânără, frumușică, înaltă. Este foarte amabilă, sociabilă....și sexy rău de tot! (gurița aia frumoasă strâmbă de la anestezie era foarte funny) Vici: După o mică socializare, mi-a zis cu părere de rău că nu poate să facă ON, pentru că a avut o extracție la dentist, dar dacă vreau încearcă OP...la care am zis pas, dar "hai că-ți fac eu oral, măcar gust un pic păsărica aia frumoasă" După care am zis, ce trebuie să facă să mă excite fără oral, la care s-a conformat aproape perfect. După care am trecut la NP, fundul ei bombat este o priveliște de neuitat...am început să pompez păsărica aia strâmtă...încet...tare...încet...tare, șmd...dar prezervativul ăla iară a spus cuvântul... I-am șoptit ce să facă să am un orgasm extrem (nu dezvălui aici punctul meu "slab" 😁 )....după care go înapoi la treabă. Epilog: Per total o experiență faină. Bineînțeles o să mai revin, după ce termină treaba cu dentistu'! DTD. aprox. 35 minute, cu o amendă de 150 lions Delia! Mersi mult!
  11. Așa de plictiseală am citit toate cele 3 pagini al acestui topic, și am devenit mai confuz ca la orele de filozofie în ultimul an de liceu.... 🤣
  12. Fată faină! Grijă de tine, oriunde mergi! 🙃
  13. Comrade! Oare ai greșit topicul, sau ai greșit numele? 🙂
  14. Synthi 0756683598, e milfă și te suge de rămâi fără măduvă!
  15. Exactement! Și de aici se poate trece la recenzii, de la cei care au vizitat-o! 🙃
×
×
  • Creează nouă...