Sari la conținut

jimmywenka

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre jimmywenka

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

jimmywenka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputație

  1. Man, am fost o finalizare la 70 ron, mai ales ca eram si in timpul programului. Ce sa zic, marfa cur, insa nu cred ca mai trec pe acolo.
  2. Buun, da si la fratili tau numarul domnitei de pe Mosilor
  3. Te anunt cu emotie-n suflet ca am reusit sa ajung la ea. O sun pe la un 12:30 si, surpriza, mi-a raspuns (mi s-a si sculat putin cand am vazut ca raspunde). Setez programarea pentru 14;30, ma prezint cu religiozitate la ora stabilita si...bai, din fata e horror. Burta mare, par alb, riduri pe fata, femeia fumatoare, in apartament o mireasma discreta de transpiratie amestecata cu ceva miros de pisica (are 2). Nu am reusit sa ii disting curul, avea ceva neglijeu larg pe ea. Dau skip oralului si ii propun sa se puna capra. Prietene...cur ca ala nu vezi foarte des, neted, mare, cu forma bestiala, mi s-a facut beton beton. Pun prezervativ, tona de lubrifiant (btw, are si ea lubrifiant) si am pompat ca disperatul. Inainte sa intru in ea m-a intrebat timid daca punem prezervativ, deci se confirma si ce zici tu. Ce pot sa zic, intr-adevar, pentru curul ala merita sa vii, insa e clar ca femeii nu prea ii mai pasa. Am stat de vorba cu ea si e intelectuala, a fost arhitect la viata ei.
  4. Femeia e pe stari: raspunde doar dupa ora 17:00 ca sa enumere serviciile si sa iti zica sa suni a doua zi la 12:00, ca a doua zi sa nu raspunda. Am sunat-o pe numarul personal si i-am zis ca am numarul de la....si m-a intrerupt, ca ea nu raspunde de la numere luate...si inchide. Creca se excita din a-si enumera serviciile, ca alta explicatie nu am.
  5. Am sunat-o ieri, mi-a zis sa o sun azi si azi nu-mi mai raspunde.
×
×
  • Creează nouă...