Jump to content

larisa03

Maistru Curvar
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Reputatie Excelenta

9 Followers

About larisa03

 • Rank
  Maistru Curvar
 • Birthday 09/03/1998

Profile Information

 • Sex
  Female
 • Locatie:
  Constanta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Momentan nu sunt in tara. Sper in maxim 2 saptamani sa ajung.
 2. Buna. Nu inca n am revenit. Sunt plecata din tara.
 3. DEOARECE VAD CA SCHIMBAREA PRETURILOR A CREAT O OARECARE “REVOLTA” VOI LASA VECHILE PRETURI DE 100/FIN SI 250/H. Mai sunt disponibila astazi pana la ora 20:00. Va sarut si va astept cu drag.
 4. Nu fac de mult meseria asta. Sa zic maxim un an si asta cu pauze. Am spus ca nu se stie daca mai ajung in ideea in care eu acasa lucrez intr un cazino. Daca incidenta orasului scade va trebui sa revin la munca. Voi lua in considerare toate sfaturile primite si legate de servicii/tarife/ clienti/ timp/ locatii si asa mai departe. Ma intorc cu drag in oras aici de fiecare data.
 5. Hai sa dezbatem poate ajungem la un numitor comun. In primul rand am marit si timpul acordat finalizarii... de la 15-20 min l am dus la 30min... plus ca eu una sunt de parere ca serviciile mele sunt suficient de bune incat sa imi pot permite “luxul” unui preț putin ridicat, cel putin la partea de oral acolo excelez... nu sunt genul arțagoasa sau obraznica cu clientul... daca 50 de lei in plus sunt vai doamne un deranj eu pot micsora oricand preturile... nu vreau sa fiu inteleasa gresit...
 6. Dragul meu, nu m-am bazat nici macar o secunda ca anumite fete au concediu, si nici nu o fac. Dupa anumite experiente pe aici asa am decis. Iar legat ca ma voi ruga sa imi calce pragul, niciodata. Plus de asta nu cred ca mai apuc sa ma mai intorc in oras.
 7. Bine inteles ca acea banda dispare. Asta era si ideea. Daca e mult 300 scad la 250 nu este asta o problema... am avut niste probleme cu anumiti domni de am ajuns la concluzia sa maresc preturile. Nu le maream ca asa am visat.
 8. Ba da crede-ma prețul... adica aia 50 de lei in plus chiar fac diferenta... in loc sa vina 20 de nespalati sau mai stiu eu beti morti drogati etc vin oameni mai de doamne ajuta. Si ca sa evit efectul de “banda rulanta” (discutia precedenta) am preferat sa maresc...
 9. Dragul meu alternative se vor gasi mereu. In meseria asta mereu vor exista alternative, atat pentru fetele care o practica cat si pentru client. Clientul are dreptul la refuz sau la a cauta ceva mai bun. Pe publi sunt peste 350 de fete. Alternative sunt destule.
 10. Tocmai daia am trecut deep la extra tocmai pt marimile exagerate... si cu FK Voi completa acum.
 11. Il voi incerca. Multumesc frumos.
 12. Buna dragilor. Doresc sa va aduc la cunoștință faptul ca am marit tarifele pentru a-mi selecta putin clientii. Va atasez noile preturi si serviciile. Prețuri: 150/finalizarea si 300h aceastea cuprind: -ON -NP -masaj -69 -diferite pozitii -duș impreuna -sex intre sâni -finalizarea pe corp -masaj erotic Servicii extra 50: -finalizare faciala -oral deep -anal( doar in functie de grosime) -uro -sex cu peste 3 persoane in acelasi timp. Daca am uitat sa trec ceva voi completa. Adresa : Alee
×
×
 • Create New...