Sari la conținut

iohannus

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de iohannus

  1. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/delia/38hhf4g539dg7212ee0eh13537450gf9.html Sunat pentru programare ieri seara pe la ora 23. Ajuns in locatie pe Str. Cismelei, Nr.7, imi deschide usa o domnisoara bruneta foarte slim, cam la 25 ani, poze reale si cu o voce aproape plangand si tremurand, imi prezinta oferta 100nr/250ora si ma intreaba cat vreau sa stau. Aleg sa stau 1 nr doar din curiozitate sa vad care este problema ei. Chef de sex imi cam pierise. Drogata nu parea, in schimb era foarte timorata de frica. Am intrebat-o ce s-a intamplat si s-a apropiat de urechea mea si mi-a soptit ca este obligata si batuta sa se culce cu alti barbati de catre sotul/peste ei. S-a dezbracat si era plina de vanatai pe maini, picioare si spate + urme de ardere cu tigara pe piept. De-a dreptul horror 😮. Sotul/pestele a stat pitit in bucatarie cat timp am vorbit cu fata in camera. De altfel, la intrare in Ap am observat o pereche de adidasi barbatesti. Fata raspunde la telefon doar de fata cu pestele. M-a rugat si m-a implorat sa o ajut sa scape din situatia asta. Mi-a luat telefonul meu din mana si mi-a aratat profilul ei de FB, si mi-a spus ca singura modalitate prin care se mai poate comunica cu ea fara sa afle pestele este prin mesaj pe FB.
  2. Are locatia pe Str. Suceava / in spate la magazinul Geanina. Poze reale, super skinny, corp de **spam editat**, varsta nu-i dai 18 ani.......pare mai degraba de 16-17 ani. Cadoul......150nr/300h oral si normal......si aicea intervine surpriza nu prea placuta, se poate si normal fara prezervativ la acelasi pret .....pentru amatorii de ruleta ruseasca 😀. Am ales o ora de oral si normal protejate. Cu igiena sta ok, doar ce iesise de la dus cand am venit. Implicare zero..... abia te lasa sa o atingi pe sani. Cam grabita. De alte fantezii gen: FK, limbi la pasa......nici nu poate fi vorba. Mai are o colega care presteaza la strada.
  3. Nu mai lucreaza......cel putin asa mi-a spus mie Miercurea trecuta, invocand probleme medicale. Poate vreo ,,bucurie'', de la colegii care au dat si fara protectie 🤔
  4. Mie la telefon mi-a spus 100 nr si 200 ora, iar extra 100 lei. Am intrebat ce inseamna extra la ea? Si mi-a spus ca pt 100 lei in plus se poate face si sex fara prezervativ.
×
×
  • Creează nouă...