Sari la conținut

domn42

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de domn42

  1. Salut. Cred ca depinde de starea ei daca face sau nu anal. Mi s a intamplat si mie sa nu o poata baga, chiar daca s a chinuit si a incercat dar eram la prima ora si recunoscut ca o am destul de groasa, plus ca eram pe graba la o singura finalizare. Si au fost intalniri de cate o ora in care am facut mult anal. Mona este una din cele mai apreciate escorte de catre mine.
  2. Salut. Nu am avut placerea sa fac sex cu Niko, dar acum aproape 2 ani am cunoscut o. Aflasem de ea de pe forum si din mesaje am aflat ca este din București dar ca nu lucreaza si aici. Am discutat mai mult timp prin mesaje si am reusit sa o conving sa ne si cunoastem fara sa facem sex. Ne am vazut la o benzinarie din Bucuresti si am petrecut putin timp pe bancheta din spate a masinii ei. Am cunoscut o tipa obisnuita, calda, calma, sensibila si care stie sa se faca placuta. Am discutat un pic despre ea si apoi ne am sarutat- are buze moi placute, ma si gandeam cum face oral cu ele. Mi a permis sa o ating pe sani pe sub tricou (intalnirea a avut loc ziua). As fi sarit pe ea acolo in masina. Si acum regret ca nu am avut ocazia sa fac sex cu ea si sper ca o voi prinde pe undeva. Poate daca ar da o sansa si bucurestenilor
  3. Buna. Te am vizitat odata cand erai in zona Universitate. Am ramas placut impresionat de cat de tare si adanc mi ai facut oralul. Imi aduc aminte cat de adanc intra in gatul tau. Scuze ca palmele peste fund te au usturat, transpirasei si cred ca au fost un pic cam tari. 200 finalizarea . Am facut doar oral
  4. Ce tinuta sexy. Poti ramane cu ea pe tine in timp ce faci oral?
  5. Buna, nu stiu cat de des mergi la sala dar ai un trup foarte tonifiat si sexy, din ce vad in poze si sper sa ma conving si pe viu cat de curand. Locatia este pe Cantemir sau Rond Alba Iulia (in poza este o foaie pe care scrie asa)?
  6. Salut. Am vizitat o si eu acum 2 luni cred. Zona Alba Iulia, singura. Este o tipa inalta dar bine proportionata. Atitudinea este pro client. Fiind prima intalnire am fost amandoi un pic timizi. Dupa dusul de rigoare am inceput sa o mangai, sa o sarut pe sani, apoi a trecut ea pe marginea patului sa mi faca oral. Un oral adanc ... apoi am trecut direct la anal unde am si finalizat pe la spate, amândoi în pat, ea cu o perna sub burta. O imagine apetisanta. Dupa o pauza, l a cererea mea a inceput sa mi faca oral, eu intins pe pat apoi am facut normal si anal fara restrictii. Din cauza oboselii nu reuseam sa termin dar Cris nu s a lasat pana nu m a terminat oral. 300 ora De revenit.
  7. Salut. Am fost de mai multe ori la Michelle si trebuie sa spun ca desi ajungeam la 8 dimineata tot timpul era aranjata si dornica. Ma astepta cum doream: cu ciorapi cu banda si pantofi cu toc. Ultima vizita: am rugat-o sa inceapa sa se joace anal cu un dildo pana ies din dus. Cand am revenit era pe scaunul de langa pat cu picioarele ridicate si dildo in anus, ce priveliste. In aceasta pozitie a inceput sa imi faca oral demential, apoi am trecut pe marginea patului unde s a asezat in patru labe cu fata la oglinda si am putut sa ii vad reactiile cand am patruns o anal. Pentru ca eram foarte excitat nu am rezistat mult si dupa un timp i am cerut sa se intoarca si am terminat in gura ei. Al doilea numar, dupa refresh, a inceput cu oral ea mie si anilingus (senzatia cu limba ei la anusul meu era dementiala). Apoi mi a pus prezervativul si am inceput in pozitia clasica, apoi am schimbat eu in spatele ei in genunchi si ea culcata pe o parte. Dupa un timp am trecut iar la anal in aceasta pozitie si am fost surprins cand a luat un vibrator si l a bagat pornit in pasa in timp ce eu eram in fundulet si s a jucat cu el acolo pana am finalizat in fundul ei. A fost o senzatie super....
  8. Salut. Am revizitat o pe Michelle acum cateva saptamani. Am stabilit cu o zi înainte pentru a doua zi la ora 9. Am ajuns la ora stabilită. Ea m-a asteptat pe tocuri cu ciorapi cu bandă negri si ceva transparent. Când am iesit de la dus am gasit-o jucându-se cu un dildo anal, asa cum o rugasem eu. Am continuat sa ma joc eu cu el in timp ce ea a inceput un oral cand adânc cand lent.... Apoi am cerut anal. M-a ajutat să o pătrund anal, dupa un timp am luat dildo si cu ajutorul ei i l am introdus în vagin, astfel am ajuns la dublă penetrare cu mine anal. A fost super si s a incheiat cu finalizare orală. A doua finalizare a inceput cu anilingus apoi oral, eu in picioare ea in genunchi moment în care mi-a facut semn sa o tin de cap pentru facefuck Si a urmat anal unde am si terminat.
  9. Buna. Mă poti debloca pe whatsapp nr cu 257 la sfarsit. Cred ca m ai blocat mai demult. Multumesc
  10. Am reusit sa ajung la Michelle zilele trecute. Am avut noroc sa o prind deoarece cineva anulase o programare. Nu voi descriere actiunea. Pot spune doar că a tinut cont de toate dorintele mele. De la tinuta pana la pozitii, servicii si alte nebunii pe care le stim doar noi. Iar atitudinea si implicarea ei a fost de 10+.
  11. Pe ce telefon ai whatsapp??? Ms. Anilingus activ faci?
  12. Eu o consider una dintre cele mai incitante si deschise tipe de pe aici
  13. Foarte sexi. Am avut intalniri cu Mona cand mi a arătat pe viu cum foloseste vibratorul 😆
  14. Dacă imi spuneai sigur găseam o rezolvare. Esti sexi si m am simțit bine data trecuta si am putut comunica.
  15. Buna. Cum pot obtine o programare? Tel cu 257 la sfarsit. Multumesc
  16. Buna. Dildo/vibratoare si alte accesorii sexuale pe care sa le folosesc pe tine ai? Inteleg ca faci si uro? Unde accepti?
  17. Am cunoscut o si eu pe Maya. Este o tipa f deachisa si sensibilă dacă ajungi sa o cunosti. Cu toate ca eram încordat cu ea am reusit sa ma relatez. Am făcut oral si anal o fin, nu a avut nici o problema la anal.
×
×
  • Creează nouă...