Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

haloowen

Serious Contributor
 • Content Count

  589
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

945 Reputatie Excelenta

6 Followers

About haloowen

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Suli-na

Recent Profile Visitors

1,925 profile views
 1. Nu ma, s-a corectat cand a scris CE BUNA VA STA, cu BINE*, in a doua postare. Acu te-ai prins? Ca vad ca semnalizatorul tot pornit il ai!
 2. Hate sau nu, este un adevar care ramane scris. Nu e de condamnat irina pt ca a dat la mai multi pt ca tot de la unul ca noi l-a facut rost si ea. Dar faptul ca a zis ca isi face analize si ea " a plecat la munte" apoi s-a intors direct Disponibila, asta e de condamnat! Daca e sa fac Hate, repostez psalmul ala de fiecare data cand posteaza ea D I S P O Etc,,,
 3. Simplu: am trecut in revista niste amintiri frumoase, unii cu sculamentul, altii in vacanta si niciun raspuns concret la momentul respectiv. A avut sau nu gonoree?
 4. Citate din perioada gonoreica! A se observa ca perioada antegonoreica aprilie-septembrie au fost scrise 30 pag pe topic, iar post gonoree (oct-ian) 38 pagini, incluzand si cele 2 saptamani de vacanta si ciclu menstrual:))) P.S. scyze de UP
 5. Acu sa vezi postari kilometrice si poze din 30 in 30 min si pana maine recenzia va fi cu 3 pagini mai in spate.:)))))
 6. Ca sa fie in trend, spui ca nu pui poze false! Ceea ce vedeti in poze, gasiti si in oala!😊😁
 7. Nici benzina si nici gazele nu au adus imbunatatiri in compozitie si totusi s-au scumpit. Noi ca sa rezistam trebuie sa cerem mariri de salarii. Ele ca sa reziste trebuie sa ceara mai mult.
 8. Inteleg ca 6 e pentru Amet, dar pentru RoxanaNiciovina cat ii dai?
 9. Hei soro, inseamna ca nu m-ai cunoscut! Pai sabia lui Zorro e pentru fătălăi! :))))
 10. Din cele de mai sus toate au sanii mici, doar Lia e siliconata dar nu lucreaza la orele 22 23
×
×
 • Create New...